Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Een mooie maar droge lipstick | Tini Beauty Lipstick

Geschreven door Celine

23 november 2016

Ik heb deze lipstick laatst in de Styletone ontvangen. Een maandelijkse box waar je geweldige producten in ontvangt. Ik wilde graag een review schrijven over deze lipstick en daarom had ik nog niet al te veel vertelt over deze lipstick in het andere artikel. Deze lipstick heeft tenminste wel al een prachtige kleur, wil je meer hierover weten?

De lipstick

Tini Beauty Lipstick

Dit is dan de lipstick. Een prachtige kleur zoals je kan zien en zeker een kleurtje die ik graag en vaak draag. De kleur lijkt een beetje rood, maar ook in de richting van paars. In de lipstick zit ook een beetje shimmer. Hierdoor is de lipstick op de swatch tenminste, niet helemaal matt, maar met een beetje shimmer.

De verpakking

lipstickyy

Dit is de verpakking. De verpakking doet mij een beetje denken aan de verpakking van de Nivea lipsticks. De verpakking ziet er redelijk goedkoop uit en ik had liever een zwarte luxe verpakking binnen gekregen. Ik ben nou eenmaal gek op zwart en dat kan ik niet zomaar veranderen. Op de dop zit een soort glas of wat het ook is. Dit is dan het logo van het merk.

lipsticks

Ik schrok eerlijk gezegd van de sticker. Ik dacht namelijk door deze sticker dat de lipstick zwart was in plaats van een mooie nude kleur die ik dagelijks kan dragen. Ik las de naam en toen kwam ik er (gelukkig!) achter dat de lipstick in de kleur van roze is. Ik was al best lang opzoek naar een nieuwe roze/rode lipstick en dat is deze nu geworden.

Swatches

swatch

Toen ik een swatch van deze lipstick op mijn arm maakte, kwam ik er al snel achter dat de lipstick niet makkelijk van je arm te verwijderen is. Dit heb ik wel vaker, dus ik had nog niet heel veel vertrouwen in de ‘houdbaarheid’ van de lipstick. Toen ik probeerde de lipstick op mijn lippen te doen, kwam ik erachter dat dit erg moeilijk ging. Zo moeilijk dat ik heel veel keer over mijn lippen moest gaan om er wat kleur vanaf te krijgen. Ik dacht dat dit lag aan de lipstick die natuurlijk nieuw is, maar dat is helaas niet het geval. Als ik de lipstick op mijn lippen doe, dan voelt het alsof mijn lippen erg droog zijn. Dit is natuurlijk niet een fijn gevoel, maar ik ga proberen onder deze lipstick een lipgloss te dragen.

Op de lippen

lipstickss

Dit is de lipstick op mijn lippen. Een prachtige roze/rode kleur met als enige nadeel de droogte die ik voel op mijn lippen. Deze lipstick kost 19 euro en dat vind ik best wel een hoge prijs. Ik vind deze lipstick niet het geld waard en zou eerlijk gezegd hem niet snel kopen.

Voor- en nadelen

+ Prachtige kleur

+ Shimmer in de lipstick

– Goedkope verpakking

– Stroefheid van de lipstick

– Droogte op lippen

Wat vind jij van deze lipstick?

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

4 Reacties

  1. Eke

    Iemand attendeerde mij op de geur en toen ik die rook heb ik hem weggelegd. Zo vies!

    Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.