Follow:
Beauty Reviews

Een mooie maar droge lipstick | Tini Beauty Lipstick

Ik heb deze lipstick laatst in de Styletone ontvangen. Een maandelijkse box waar je geweldige producten in ontvangt. Ik wilde graag een review schrijven over deze lipstick en daarom had ik nog niet al te veel vertelt over deze lipstick in het andere artikel. Deze lipstick heeft tenminste wel al een prachtige kleur, wil je meer hierover weten?

De lipstick

Tini Beauty Lipstick

Dit is dan de lipstick. Een prachtige kleur zoals je kan zien en zeker een kleurtje die ik graag en vaak draag. De kleur lijkt een beetje rood, maar ook in de richting van paars. In de lipstick zit ook een beetje shimmer. Hierdoor is de lipstick op de swatch tenminste, niet helemaal matt, maar met een beetje shimmer.

De verpakking

lipstickyy

Dit is de verpakking. De verpakking doet mij een beetje denken aan de verpakking van de Nivea lipsticks. De verpakking ziet er redelijk goedkoop uit en ik had liever een zwarte luxe verpakking binnen gekregen. Ik ben nou eenmaal gek op zwart en dat kan ik niet zomaar veranderen. Op de dop zit een soort glas of wat het ook is. Dit is dan het logo van het merk.

lipsticks

Ik schrok eerlijk gezegd van de sticker. Ik dacht namelijk door deze sticker dat de lipstick zwart was in plaats van een mooie nude kleur die ik dagelijks kan dragen. Ik las de naam en toen kwam ik er (gelukkig!) achter dat de lipstick in de kleur van roze is. Ik was al best lang opzoek naar een nieuwe roze/rode lipstick en dat is deze nu geworden.

Swatches

swatch

Toen ik een swatch van deze lipstick op mijn arm maakte, kwam ik er al snel achter dat de lipstick niet makkelijk van je arm te verwijderen is. Dit heb ik wel vaker, dus ik had nog niet heel veel vertrouwen in de ‘houdbaarheid’ van de lipstick. Toen ik probeerde de lipstick op mijn lippen te doen, kwam ik erachter dat dit erg moeilijk ging. Zo moeilijk dat ik heel veel keer over mijn lippen moest gaan om er wat kleur vanaf te krijgen. Ik dacht dat dit lag aan de lipstick die natuurlijk nieuw is, maar dat is helaas niet het geval. Als ik de lipstick op mijn lippen doe, dan voelt het alsof mijn lippen erg droog zijn. Dit is natuurlijk niet een fijn gevoel, maar ik ga proberen onder deze lipstick een lipgloss te dragen.

Op de lippen

lipstickss

Dit is de lipstick op mijn lippen. Een prachtige roze/rode kleur met als enige nadeel de droogte die ik voel op mijn lippen. Deze lipstick kost 19 euro en dat vind ik best wel een hoge prijs. Ik vind deze lipstick niet het geld waard en zou eerlijk gezegd hem niet snel kopen.

Voor- en nadelen

+ Prachtige kleur

+ Shimmer in de lipstick

– Goedkope verpakking

– Stroefheid van de lipstick

– Droogte op lippen

Wat vind jij van deze lipstick?

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Eke

  Iemand attendeerde mij op de geur en toen ik die rook heb ik hem weggelegd. Zo vies!

  23 november 2016 at 09:12
 • Reply Kim | KimterStege.nl

  Wauw, 19 euro is wel erg veel voor deze lipstick! Jammer..

  25 november 2016 at 21:53
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Unboxing Styletone box ’11

  De Styletone box, daar heb ik lang op moeten wachten. Hij was helaas kwijtgeraakt bij de post, maar ik kreeg...

  Sluiten