Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Three things
4 Comments

Written by Celine

11 maart 2016

metknot

Three things tag. Ik had zelf nog nooit van deze tag gehoord. Daarom leek het me heel leuk en interessant om hierover te schrijven.

Drie dingen in mijn tas
♥ Telefoon
♥ Lipsticks
♥ Boeken

Drie dingen op mijn bureau

Eerlijk gezegd is het enige wat ik zie op mijn bureau is troep..
♥ Blaadjes
♥ Troep
♥ En… Troep.

Drie favoriete meubels thuis
♥ Mijn kledingkast natuurlijk, daar kan ik al mijn kleding vinden.
♥ Mijn bed, je weet vast wel de reden.
♥ De laadjes in mijn kast. Daar kan ik al mijn make-up vinden.

Drie favoriete fruitsoorten
♥ Banaan
♥ Kiwi
♥ Meloen

Drie blogs die ik dagelijks bezoek

Eerlijk gezegd bezoek ik nauwelijks blogs..
♥ Ik kijk meestal op bloglovin even rond.
♥ Geen..
♥ En tja.. Mijn eigen, om te kijken of hij nog online staat.

Drie liedjes die ik niet uit mijn hoofd krijg
♥ If I could fly – One Direction
♥ Money – 5sos
♥ Hey angel – One Direction

Drie dingen waar ik op dit moment aan denk
♥ “Schrijf snel deze blogpost af, want je moet zo dansen!”
♥ “Ik heb honger..”
♥ “Ik wil slapen..”

tag

Drie bloggers met een leuke persoonlijkheid 
♥ Alle bloggers in de whatsapp groep waar ik in zit. Ik kan niet kiezen!

Drie favoriete sporten (leuke vraag voor een niet sporter…)
♥ Dansen
♥ Fitness
♥ Challenges. 30 day abs challenge etc.

Drie dingen waar ik gelukkig van word
♥ Mijn vrienden
♥ Slapen
♥ Eten

Drie favoriete quotes
♥ Stay happy, not crappy. Life is a bitch, don’t quit.
♥ Good, better, best. Never let it rest.
♥ Do something beautiful. People may imitate it.

Drie vakantiebestemmingen (dromen, dromen, dromen)
♥ Amerika
♥ China
♥ Japan

Drie dingen die ik dit jaar wil doen
♥ School mooi afsluiten
♥ Op vakantie gaan
♥ Genieten

Wat vind jij van deze tag?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

4 Reacties

 1. Inga Bau

  I have never heard of this challenge before but it does seem absolutely smashing. 🙂

  Antwoord
  • Celine

   It’s a dutch tag, really fun to fill in 😀

   Antwoord
 2. Sabrina

  Super leuke tag! Vind je het goed als ik hem een keertje over neem?

  Antwoord
  • Celine

   Ja natuurlijk, hij is super leuk om in te vullen!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.