Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
The Question T
0 Comments

Written by Celine

24 mei 2015

Door Celine – Toen ik voor mijn Vrijdagartikel, opzoek was naar challenges, kwam ik een leuke challenge tegen. Helaas ben ik niet zo’n iemand, die dertig dagen lang, zo’n challenge kan volhouden. Dus waarom beantwoord ik hem nu niet? Let’s call it the question tag ..

 

Five ways to win your heart.

1. Wees aardig. 2. Wees grappig. 3. Doe niet te lief. Dit klinkt misschien raar, maar soms is het wel leuk om wat ’tegenslag’ te krijgen. 4. Be that cute tumblr guy. 5. Doe eens gek.
Something you feel strongly about.

Iets waar ik mij sterk over voel.. Hmm.. Eerlijk gezegd, ik heb geen idee.

A book you love.
Als ik blijf, Gayle Forman en dan natuurlijk ook het tweede deel, wacht op mij.

 Bron.


Bullet your whole day.
Oke, first of all. Ik sta op als een zombie. Daarna ga ik ontbijten en wat tv kijken. Daarna mij omkleden. Daarna heb ik een hele dag school, meestal tot half drie of later. Als ik thuis kom, maak ik wat huiswerk en ga ik avondeten. Daarna ga ik meestal naar dansen of kijk ik een tv serie. Weltrusten.
Things you want to say to an ex.
Hi. Nee grapje, ik heb geen ex.

Your views on mainstream music
Wat voor muziek? ( Let’s google ). De muziek die ik te horen krijg is eigenlijk wel gaaf.
Five pet peeves.
 1. Iemand die mee kijkt op mijn telefoon. 2. Mensen die jou totaal negeren. 3. Mensen die achter je rug om, over jou praten. 4. Fietsers die extreem sloom gaan fietsen en de weg blokkeren. 5. Teveel selfies op Instagram van dezelfde persoon.
What you ate today. 
Vanochtend: Broodje eisalade.
Middag: Oreo koekjes en chocolade koekjes.
Avond: Nog niets.
How important you think education is.

Kijk, je kan school natuurlijk haten, maar er zijn ook voordelen aan school. Bijvoorbeeld als je nooit op school hebt gezeten, wist je waarschijnlijk niet eens hoe je moest schrijven. 

Put your music player on shuffle and write the first ten songs that play.

Fix you: Coldplay (cover Kurt Schneider)      Little Black Dress: One Direction.
Happy: Pharrell (cover Daniel J )                  Greenlight: 5SOS.
Fireproof: One Direction.                             Nobody Compares: One Direction (Daniel J)
Where Do Broken Hearts go: One Direction.  Drunk: Ed Sheeran.
Let Her Go: Passenger (cover Daniel J )        Clouds: One Direction.
Your Family.
I love them.
Five guys whom you find attractive.

Jc Caylen, Joe Sugg, One Direction ( Ja alle 4, telt voor 1  ) Caspar Lee, Kian Lawley.

Your opinion about your body and how comfortable you are with it.
Pff

What you wore today.

Juist laten we daar maar geen outfit post over maken.

Your horoscope and if you think it fits your personality.
Een boogschutter, hmm. Soms denk ik dat het wel bij mijn personality past, want tja, soms heb ik wel een scherp randje. 

Something you always think ‘what if..’ about.
Je hebt soms wel eens van die toetsen, waarbij je hele stomme fouten maak. Nou, eigenlijk heb ik dat zowat elke toets. Dus, bij toetsen, daar heb ik altijd wel een ‘what if’ moment.

Bron.

Something what you are proud of.
Ik ben altijd erg trots op mijn spitzen. Maarja, soms heb ik ook wel een haat liefde relatie hoor.
A problem what you´ve had.
Ik had gister nog een klein probleempje, met de game wat ik altijd speel. Ik lette niet echt op en toen boorde ik mijn auto in een andere auto, die wat zat te vervoeren. Oops..
Five items you lust after.
  1. Een goede camera! 
  2. Meer MAC producten..
  3. Lush!
  4. Concert tickets..
  5. Jurkjes.

 Bron.

Your fears..
Spiders!
How you hope your future will be like.
I just want to be happy.
Your academics. 
Ik zit nog op de middelbare school..
Something that you miss.
Ik mist de goede oude tijd van de basisschool. Waar je geen problemen had met mensen en natuurlijk helemaal geen huiswerk.
Five words/phrases that make you laugh.
Eigenlijk komt dat gewoon spontaan. Je kan geen woorden hebben waar je altijd om moet lachen, want uiteindelijk wordt het saai.
Something you´re currently worrying about.

Mijn cijfers. Ik ben zo bang dat het op het laatste moment naar beneden gaat.
Things you like and dislike about yourself.
Ik houd van mijn nagels. Precies de goede lengte. Ook mijn ogen kunnen ermee door. Wat ik niet leuk vind hmm.. Soms is mijn haar erg irritant, door het half krul, half stijl gedoe. 
A quote you try to live by. 

 
Somewhere you´d like to move to or visit.
Ik wil heel graag nog een keer naar Dubai gaan. Ook Amerika staat nog steeds op mijn wishlist.
Five weird things that you like.
  1.  In een koud bed stappen, na een lange dag.
  2. Boys.
  3. Tosti met ham, kaas en ananas.
  4. De geur van drop.
  5. Het gevoel van uitslapen.
One thing you´re excited for.
One Direction concert!
Ga jij deze tag ook doen?
-Celine.

  Follow us on:

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Wat kun je doen aan een droge huid?

Veel mensen hebben regelmatig last van een droge huid. Er hoeft niet altijd een directe oorzaak te zijn, want sommige mensen hebben nu eenmaal een drogere huid dan anderen. Toch kan een droge huid best vervelend zijn. Gelukkig zijn er verschillende...

Bescherm je huid met SPF gezichtscrèmes

Het is misschien wel de belangrijkste stap in een gezonde huidverzorgingsroutine: het smeren van een goede gezichtscrème. Of je dit nou ‘s ochtends of ‘s avonds doet, een goede gezichtscrème hydrateert en verzacht de huid gedurende de dag of nacht...

De leukste kledingtrends voor kinderen voor 2024

De leukste kledingtrends voor kinderen voor 2024

Met de lente in volle gang en de zomer die langzaam in zicht komt, is het tijd om de leukste kledingtrends voor kinderen onder de loep te nemen. Of je nu op zoek bent naar nieuwe schoolkleding of gewoon wat frisse inspiratie wilt voor de garderobe...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.