Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
The Fashion Tag
0 Comments

Written by Celine

31 juli 2015

Door Anique –
Vandaag heb ik voor jullie The Fashion Tag.  Lees snel verder als je benieuwd bent naar mijn antwoorden!

1. How would you describe your style?
    Hoe zou je je kledingstijl omschrijven?
Ik beschrijf mijn kledingstijl als simpel maar classy en comfortabel.
2. What are your wardrobe staples?
     Wat zijn de voornaamste kledingstukken in je kledingkast?
Shirtjes en jeans. Vooral shirtjes met strepen, ik ben echt gek op streepjes.
3. Most expensive item in your closet?
     Wat is het duurste item in je kast?
 foto
Mijn duurste item is mijn galajurkje van het merk MbyM (?) en was toen volgens mij €80,-
Niet duur duur, maar ik koop nooit zoveel dure dingen.
4. Most wanted item?
     Welk item wil je het liefst hebben?
Adidas Superstars! Omdat ik een gangbare maat heb (38-39), zijn ze letterlijk overal uitverkocht.
5. Favourite designer?
     Wie is je favoriete designer?
Om eerlijk te zijn heb ik echt geen verstand van designers en wat ze precies maken, dus op deze vraag heb ik geen antwoord.
6. How much do you spend on clothes?
     Hoeveel geld geef je uit aan kleding?
Ik zou het niet weten! Ik denk niet heel veel, gemiddeld zo’n €50 per maand denk ik.
7. What are your favourite places to shop?
     Waar shop je het liefste?
H&M, Primark, Pull & Bear, Urban Outfitters, Zara and Bershka.
8. Favourite fragrance?
Wat is je favoriete parfum?
Lolita Lempicka!
9. What’s your favourite way to do your hair?
     Wat is je favoriete manier om je haar te doen?
Knotje in het bovenste gedeelte van mijn haar, ook wel het hipsterknotje genoemd.
10. What is your go-to outfit when you have no idea what to wear?
      Welke outfit trek je aan als je geen idee hebt wat je aan moet?
Gewoon een spijkerbroek en een shirtje, haha.
Dit was het weer, lieve mensjes. Als je deze tag over wilt nemen, doe het gerust!

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste...

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Overhemden zijn helemaal in. Je kan ze dragen op zomerse dagen, maar uiteraard ook naar je werk. Ik ben zelf fan van witte overhemden, omdat ze een subtiele uitstraling geven aan je outfit. Daarom review ik vandaag de Redmond Slim Fit overhemd....

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.