Ringmaat bepalen: zo doe je dat + inspiratie

Ringen zijn sieraden die jouw outfit helemaal compleet maken. Het is zo leuk om verschillende soorten ringen te dragen waarvan de kleuren vervolgens weer terug komen in jouw outfit. Maar hoe weet je eigenlijk hoe je jouw ringmaat...

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn in gebruik. Maar zal...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook nog eens goed voor je...
The Beauty Blogger TAG

Geschreven door Celine Klooster

3 juni 2016

engels

Voor mijn persoonlijke vrijdag artikel ben ik altijd opzoek naar tags. Het kwam nooit in me op om The Beauty Blogger tag in te vullen, maar hier is ie dan!

♥ Is je haar van nature stijl of gekruld?

Jaa.. Grappig verhaal.. Ik heb aan de bovenkant (redelijk) stijl haar en aan de onderkant duidelijk krul.

♥ Verf je je haar en zo ja, doe je dat zelf of bij de kapper?

Nee, ik verf mijn haar niet. Ik heb dit ooit wel eens gedaan, maar dat zou ik niet nog een keer willen doen.

♥ Draag je altijd make-up?

In het weekend draag ik eigenlijk nooit make-up. Ik heb daar eerlijk gezegd nooit echt zin in en ik heb er meestal ook geen tijd voor. Alleen als ik naar buiten ga in het weekend, dan doe ik wel een beetje make-up op.

♥ Hoe lang doe je over je make-up?

Op een schooldag doe ik eigenlijk niet zo lang over mijn make-up. Ik denk eigenlijk maar vijf minuten en als ik alles bij elkaar op moest tellen (aankleden etc) dan ongeveer twintig minuten.

♥ Hoe lang ben je al bezig met make-up?

Ik ben vanaf mijn 12de bezig met make-up. Natuurlijk aan het begin niet zoveel, maar ik begon er wel steeds meer interesse in te krijgen. Tutorials opzoeken op internet en vooral veel reviews lezen.

♥ Wat doe je eerst, je gezicht of je ogen?

Gezicht! Ik begrijp niet hoe iemand eerst zijn ogen kan doen en daarna pas zijn gezicht. Je moet toch onder je ogen ook make-up doen?

♥ Lak je je teennagels ook in de winter?

Ik lak eerlijk gezegd nooit mijn teennagels. Misschien een kleine uitzondering als ik op vakantie ben en lekker op het balkon zit, maar eigenlijk komt dit bijna nooit voor.

♥ Wat is je favoriete parfum?

Ik denk dat deze twee parfums van Larome toch wel mijn favoriet zijn. Redelijk goedkoop en ze ruiken erg lekker. Aanrader dus!

the beauty blogger tag

♥ Hoe ben je aan de naam van je blog gekomen?

Oh wow, dit was zo lang geleden ik zou het echt niet weten. Waarschijnlijk kwam het gewoon spontaan.

♥ Lees je de comments op je artikelen?

Ik lees altijd de comments op mijn blog! Ik vind het hartstikke leuk om deze te lezen en ik reageer hier dan ook erg vaak op. Ik waardeer het zo erg als iemand een reactie op mijn blog plaatst en dit motiveert mij ook om weer verder te schrijven.

Wat vind jij van the beauty blogger tag?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...

Meer blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

1 Reactie

  1. Astrid

    Leuke tag! Ik doe altijd eerst mijn oogmake-up, als ik dan knoei kan ik het makkelijker schoonmaken 🙂

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.