Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
The Beauty Blogger TAG
1 Comments

Written by Celine

3 juni 2016

engels

Voor mijn persoonlijke vrijdag artikel ben ik altijd opzoek naar tags. Het kwam nooit in me op om The Beauty Blogger tag in te vullen, maar hier is ie dan!

♥ Is je haar van nature stijl of gekruld?

Jaa.. Grappig verhaal.. Ik heb aan de bovenkant (redelijk) stijl haar en aan de onderkant duidelijk krul.

♥ Verf je je haar en zo ja, doe je dat zelf of bij de kapper?

Nee, ik verf mijn haar niet. Ik heb dit ooit wel eens gedaan, maar dat zou ik niet nog een keer willen doen.

♥ Draag je altijd make-up?

In het weekend draag ik eigenlijk nooit make-up. Ik heb daar eerlijk gezegd nooit echt zin in en ik heb er meestal ook geen tijd voor. Alleen als ik naar buiten ga in het weekend, dan doe ik wel een beetje make-up op.

♥ Hoe lang doe je over je make-up?

Op een schooldag doe ik eigenlijk niet zo lang over mijn make-up. Ik denk eigenlijk maar vijf minuten en als ik alles bij elkaar op moest tellen (aankleden etc) dan ongeveer twintig minuten.

♥ Hoe lang ben je al bezig met make-up?

Ik ben vanaf mijn 12de bezig met make-up. Natuurlijk aan het begin niet zoveel, maar ik begon er wel steeds meer interesse in te krijgen. Tutorials opzoeken op internet en vooral veel reviews lezen.

♥ Wat doe je eerst, je gezicht of je ogen?

Gezicht! Ik begrijp niet hoe iemand eerst zijn ogen kan doen en daarna pas zijn gezicht. Je moet toch onder je ogen ook make-up doen?

♥ Lak je je teennagels ook in de winter?

Ik lak eerlijk gezegd nooit mijn teennagels. Misschien een kleine uitzondering als ik op vakantie ben en lekker op het balkon zit, maar eigenlijk komt dit bijna nooit voor.

♥ Wat is je favoriete parfum?

Ik denk dat deze twee parfums van Larome toch wel mijn favoriet zijn. Redelijk goedkoop en ze ruiken erg lekker. Aanrader dus!

the beauty blogger tag

♥ Hoe ben je aan de naam van je blog gekomen?

Oh wow, dit was zo lang geleden ik zou het echt niet weten. Waarschijnlijk kwam het gewoon spontaan.

♥ Lees je de comments op je artikelen?

Ik lees altijd de comments op mijn blog! Ik vind het hartstikke leuk om deze te lezen en ik reageer hier dan ook erg vaak op. Ik waardeer het zo erg als iemand een reactie op mijn blog plaatst en dit motiveert mij ook om weer verder te schrijven.

Wat vind jij van the beauty blogger tag?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

1 Reactie

  1. Astrid

    Leuke tag! Ik doe altijd eerst mijn oogmake-up, als ik dan knoei kan ik het makkelijker schoonmaken 🙂

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.