Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
The Autumn Tag

Geschreven door Celine

18 september 2015

autumn tagDoor Celine – Ook al is het officieel nog niet herfst, zo voelt het anders wel. Daarom heb ik vandaag voor jullie de Autumn Tag!

Wat is er zo leuk aan de herfst?

Dat is eigenlijk een hele goeie vraag. Herfst is niet mijn favoriete seizoen, dat is natuurlijk zomer. Wel vind ik het altijd super leuk en enigszins ontspannend om door al die gevallen bladeren te schoppen.

Favoriete herfst drankje?

Ik weet niet of dit persé als herfst drankje word beschouwd, maar ik heb nog steeds een super erge verslaving aan Arizona.

Favoriete geur(kaars)?

Oh geweldige vraag! Ik zou super graag een keer zo’n Yankee Candle willen uitproberen! Maar ohh, wat zijn ze duur. Ik heb ze ooit geroken in een winkeltje met alleen maar kaarsen en ze zijn echt mijn favoriet. Ik zou mijn hele kamer vol zetten met alleen maar Yankee Candles. Nieuwe verslaving haha.

Beste lipstick voor in de herfst?

MAC MAC MAC! Eigenlijk gewoon alle MAC lipsticks die een rode kleur hebben zijn geweldig. Er bestaat dus eigenlijk geen beste.

Go to moisturiser?

Eigenlijk alles wat je huid enigszins wat minder droog maakt. Van maskertjes van Dr van de Hoog tot alle crèmes. Mijn huid is in de herfst en natuurlijk de winter, echt super droog.

Go to oogschaduw kleur?

Eigenlijk gewoon alle Natural kleuren. Een klein beetje glitters kan wel om nog net je look iets meer te verbeteren, maar hou het rustig.

Favoriete muziek?

Ed Sheeran – Thinking out loud. Serieus een geweldig nummer.

Favoriete herfst outfit?

Een flannel, met mijn favoriete kapotte broek en een leuk shirt.

Autumn treat?

Zoete aardappel taart, heerlijk! Klaar voor een receptje?

Favoriete plek?

Heerlijk een boswandeling door het bos. Met natuurlijk wel wat lekkere warme kleding. Ah wat zou ik dit zo graag willen!

Liefs, Celine.

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

1 Reactie

  1. Nienke

    Leuke blog hebben jullie! En door deze tag krijg ik weer helemaal zin in de herfst 🙂

    Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.