Follow:
Personal TB

Teveel vragen

vragen

Ik ben een beetje verslagen door alle gebeurtenissen wat is gebeurd de afgelopen week. Deze gebeurtenissen zijn vreselijk, maar we mogen natuurlijk niet de gebeurtenissen vergeten die zijn gebeurd in Parijs, Ankara en veel andere landen.

Waarom kunnen mensen elkaar niet heel simpel met rust laten? Als iedereen zich gewoon zou bemoeien met zijn eigen zaken en gewoon in vrede zou kunnen leven, dan is het leven toch veel mooier? Zelf al heb je genoeg levenservaring, waarschijnlijk zou niemand dit ooit kunnen begrijpen.

Er zijn afgelopen week terroristische aanslagen geweest in Brussel, maar waarom? Wat is de reden voor deze aanslagen en wat is de reden voor die reden? Waarom zijn er oorlogen en waarom maken mensen uberhaupt ruzie? Dit zit waarschijnlijk gewoon in ons instict, in ons ware zelf en we zouden dit nooit kunnen begrijpen.

Je kan je nauwelijks meer ergens veilig voelen. Kan het niet gewoon zijn zoals in een film, waar alles mooi en vredig is? Waarom is deze wereld zo verpest en moeten we andere mensen pijn doen en verdriet geven?

Als er gewoon overal vrede is, dan kunnen mensen in hun eigen land wonen, het land waar ze zich thuis voelen. Het land waar ze geboren zijn. Dan bestonden er helemaal geen vluchtelingen en hadden we hier ook nooit van gehoord.

Door alle gebeurtenissen begint iedereen zich meer te beseffen hoe belangrijk familie en vrienden zijn en dat alles zo in een klap over kan zijn. Dat je moet houden van de personen van wie je houdt en vooral geen ruzie moet maken met diegene.

Ik weet het allemaal niet echt meer.
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply daphne

  Helemaal mee eens Celine!
  En wat heb je deze tekst toch weer mooi geschreven!
  Liefs Daphne

  27 maart 2016 at 20:49
 • Reply Marja

  Mooi geschreven, in deze tijden realiseer ik me weer, hoe gelukkig ik mag zijn dat ik in Nederland ben geboren. Marja

  28 maart 2016 at 10:14
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Review | Kiko Long lasting Colour Lipmar

  Kiko. Een redelijk bekend merk, maar toch kende ik het niet. Ik had ooit wel eens een review geschreven over...

  Sluiten