Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

Eco fashion: Wat is het en wat kan je ermee?

Eco fashion is een term in duurzame mode wat rekening houdt met het milieu. Het is een term wat je steeds vaker voorbij ziet komen en soms lees je dit ook op het labeltje in je kledingstuk. Wil je weten wat het precies inhoudt? Lees dan deze blog. Eco fashion is een...

Douchen zonder plastic: Product tips

Ik begin het steeds belangrijker te vinden om zo min mogelijk plastic te gebruiken in mijn leven. Wij gebruiken met zijn allen hartstikke veel plastic en dan ook onder de douche. Ik gebruikte al een lange tijd shampoo bars en zeepjes om mijn lichaam te wassen, maar...
Tassen voor elke gelegenheid: Brandfield

Geschreven door Celine

16 mei 2021

Met een leuke tas kan je een outfit helemaal compleet maken en daarom houd ik dan ook zo erg van verschillende tassen. Ik moet zeggen dat ik sinds corona niet meer zoveel tassen gebruik, maar binnenkort ga ik weer naar de universiteit en daarvoor heb ik natuurlijk nieuwe tassen nodig! Brandfield gaf mij de mogelijkheid om een aantal leuke tassen te shoppen. Ik kocht tassen voor elke gelegenheid, perfect voor als we weer op stap kunnen!

Tassen voor elke gelegenheid

Ik maak altijd een onderscheid tussen handtassen en de wat grotere tassen en deze twee soorten tassen gebruik ik dan ook het meeste. De handtassen gebruik ik meestal als ik een dagje weg ga, omdat ik nooit echt heel veel nodig heb.

May Sparkle handtas

Als eerste deze prachtige handtas van May Sparkle. Het is een wat kleiner tasje waar perfect mijn portemonnee, mondkapjes en mijn telefoon in kan. De buitenkant van de tas is gemaakt van kunstleer in het bruin. Al mijn tassen zijn gemaakt van kunstleer, omdat ik zelf geen leer gebruik. Daarnaast is de binnenkant van de tas gemaakt van polyester en is de tas erg licht. Het fijne aan deze tas is dat je de tas makkelijk over je schouder kan dragen, waardoor je de tas kan gebruiken voor elk dagje uit. Natuurlijk, als je meer spullen zoals een flesje water wil meenemen, dan zal dit niet passen in het tasje.

De handtas heeft verschillende vakjes wat natuurlijk erg handig is. Als eerste heeft de tas een vakje aan de achterkant, waardoor je daar bijvoorbeeld je OV in kwijt kan of wat mondkapjes. Daarnaast is het grootste vakje van de tas ook afgesloten met een rits. Dat vind ik wel fijn, want zo weet je zeker dat je spullen netjes zijn opgeborgen.

Dit handtasje kost 48 euro.

Tassen voor elke gelegenheid

Naast bovenstaande bruine handtasje, heb ik ook dit beige handtasje van May Sparkle gekocht. Het is een prachtig stevig tasje, ook gemaakt van kunstleer. De binnenkant is tevens ook gemaakt van polyester en hij is ook erg licht. Wat fijn is dat je een bandje hebt om de tas over je schouder te hangen, waardoor je hem eigenlijk overal voor kan gebruiken.

Een nadeel aan dit tasje is dat niet alles is afgesloten. Zo past mijn portemonnee niet in het middelste vakje, waardoor je spullen toch wat minder goed zijn opgeborgen. Natuurlijk heb je wel nog een flap over het grootste vak, maar naar mijn idee is een rits toch wat handiger.

Aan de achterkant heb je ook een vakje die afgesloten is met een rits. Dit is een klein vakje, waardoor je bijvoorbeeld een ov of een mondkapje in het vakje kan stoppen. Een portemonnee gaat hier echter niet inpassen, maar dat kan je natuurlijk in het grote vakje doen.

Dit handtasje kost 40 euro.

Lees tip: Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Laptoptas en shopper van Violet Hamden

Naast de handtassen heb ik ook deze prachtige laptoptas/shopper gekocht. Ik gebruik hem zelf als laptoptas, maar je kan hem ook als shopper gebruiken! Het is werkelijk een prachtige kas en de kleur past goed bij heel veel kleding. Zelf maak ik altijd gebruik van zwarte laptoptassen om mijn laptop in op te bergen, maar deze kleur is uiteraard ook erg prachtig. Ook deze tas is gemaakt van kunstleer en de binnenkant is bekleed met polyester.

Tassen voor elke gelegenheid

Wat natuurlijk belangrijk is, is dat de tas kan worden afgesloten met een rits. Dat is gelukkig het geval. Het grootste vak kan je compleet afsluiten en het laptop vak kan je ook weer opnieuw afsluiten. Het vak voor je laptop is voor laptops die ongeveer 13 inch groot zijn. Ik moet wel zeggen dat een hoesje erom dan wel krap wordt. Ik heb sowieso een laptop van 15 inch, dus dat gaat sowieso niet passen, wel past mijn laptop met een hoesje eromheen in het grotere vak! Het laptop vak gebruik ik dan om bijvoorbeeld wat eten of drinken in op te bergen of wat papieren.

Tassen voor elke gelegenheid

Aan de achterkant zit weer een klein vakje om bijvoorbeeld je OV of mondkapje in op te bergen. Dit vakje is wel wat groter dan de andere twee handtassen, wat natuurlijk logisch is, maar je ziet wel duidelijk je portemonnee of telefoon erin zitten als je het hier in opbergt.

De laptoptas/shopper kost 72 euro.

Ik ben erg tevreden met deze tassen. Ze zijn allemaal prachtig! Wat vind jij van deze tassen voor elke gelegenheid?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Meer blogs

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Overhemden zijn helemaal in. Je kan ze dragen op zomerse dagen, maar uiteraard ook naar je werk. Ik ben zelf fan van witte overhemden, omdat ze een subtiele uitstraling geven aan je outfit. Daarom review ik vandaag de Redmond Slim Fit overhemd....

Hoe zorg je ervoor dat je kleding langer mooi blijft?

Hoe zorg je ervoor dat je kleding langer mooi blijft?

Als je een mooi kledingstuk hebt, wil je dat het zo lang mogelijk mooi blijft! Ook na veel draag- en wasbeurten. Daar zal je toch ook zelf wat tijd en moeite in moeten steken: het gaat erom dat je je kleding op de juiste manier verzorgt. Lees...

Bikini trends voor 2021: Tips & tricks

Bikini trends voor 2021: Tips & tricks

Nu het mooie weer terug is in Nederland, is het ook weer tijd om nieuwe bikini's te shoppen. Nu ben ik zelf helemaal fan van de bikini trends voor 2021, want er zitten een aantal super mooie dames bikini's tussen. Benieuwd naar deze bikini trends?...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.