Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
TAG: ‘Would you rather’
0 Comments

Written by Celine

11 oktober 2015

tagDoor Celine – Het is best lang geleden dat ik een tag voor jullie heb gedaan. Daarom heb ik vandaag de Would You Rather Tag voor jullie!

♥ Slordig haar en mooie make-up of mooi haar en geen make-up?

Slordig haar en mooie make-up! Ik vind slordig haar soms zelfs wel leuk staan. Kapsels hoeven toch niet perfect te zijn? Als je hier dan ook nog mooie make-up bij doet, dan is dit toch helemaal niet zo erg?

♥ Zou je liever je wenkbrauwen afscheren of je wimperhaartjes er uit trekken?

Wat is dit nou weer voor vraag? Als ik dan echt moest kiezen, dan zou ik voor mijn wenkbrauwen wegscheren kiezen. Je hebt altijd van die wenkbrauwpotloden nog en je wenkbrauwen groeien sneller terug. Maar ik zou dit serieus nooit, maar dan ook echt nooit doen.

♥ Wil je liever voor de rest van je leven alleen nog maar bij MAC shoppen, of liever bij Sephora?

MAC MAC MAC! Als jullie al langer mijn artikelen lezen, weten jullie dat ik gek ben op MAC. Ik zou mijn helemaal make-up voorraad wel willen afstemmen op MAC, maar helaas het is zo duur.

Untitled-7

♥ De lipgloss/lipliner look óf een eighties permanentje?

Hiervoor moest ik echt even googelen hoor. Maar ik zou toch echt duidelijk kiezen voor de lipgloss/lipliner look. Dat is nog steeds minder erg dan dat lelijk eighties permanentje.

♥ Liever een duidelijke foundation rand op je gezicht, óf te heftig aangebrachte blush?

Duidelijke foundation rand. Je kan hier heel simpel gewoon je haar voor doen. De heftige aangebrachte blush valt gewoon teveel op.

♥ MC Hammers Pants of een fietsbroekje?

MC Hammers Pants wat is dat nou weer? Holycrap, ik zou duidelijk kiezen voor een fietsbroekje. Je kan hierboven gewoon een lang jurkje of iets doen, maar die MC Hammers Pants, gadverdamme.

♥ Liever een te oranje mislukte spray tan of duidelijke tan lines die je niet kan verbergen?

Duidelijke tan lines. Denk dat dat nog steeds minder erg is dan een mislukte spray tan. Alhoewel ik niet echt weet hoelang die tan lines blijven zitten.

tan♥ Wil je liever een slecht kapsel of een lelijke haarkleur?

Ik denk eigenlijk dat er geen lelijke haarkleuren bestaan. Dus ik zou kiezen voor een lelijke haarkleur. Je kan altijd nog je haar verven toch?

♥ YouTube weg of Twitter weg?

Het ligt eraan of ze met deze vraag bedoelen van youtube kijken of dingen op youtube uploaden. Als ze bedoelen youtube kijken, dan zou ik zeker mijn twitter wegdoen, want ik ben gewoon simpelweg verslaafd. Maar als ze bedoelen op youtube uploaden, doei youtube.

♥ Zou je liever je make-up kwasten voor altijd opgeven, of mascara?

Mascara! Make-up kwasten heb je altijd nodig. Ook al maakt je mascara echt je look af, toch zou ik kiezen voor mascara wegdoen. Het is of kiezen voor heel veel make-up producten weg doen of maar eentje.

Wat vind jij van deze tag?

Liefs, Celine.

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.