Follow:
TB

TAG: ‘Would you rather’

tagDoor Celine – Het is best lang geleden dat ik een tag voor jullie heb gedaan. Daarom heb ik vandaag de Would You Rather Tag voor jullie!

♥ Slordig haar en mooie make-up of mooi haar en geen make-up?

Slordig haar en mooie make-up! Ik vind slordig haar soms zelfs wel leuk staan. Kapsels hoeven toch niet perfect te zijn? Als je hier dan ook nog mooie make-up bij doet, dan is dit toch helemaal niet zo erg?

♥ Zou je liever je wenkbrauwen afscheren of je wimperhaartjes er uit trekken?

Wat is dit nou weer voor vraag? Als ik dan echt moest kiezen, dan zou ik voor mijn wenkbrauwen wegscheren kiezen. Je hebt altijd van die wenkbrauwpotloden nog en je wenkbrauwen groeien sneller terug. Maar ik zou dit serieus nooit, maar dan ook echt nooit doen.

♥ Wil je liever voor de rest van je leven alleen nog maar bij MAC shoppen, of liever bij Sephora?

MAC MAC MAC! Als jullie al langer mijn artikelen lezen, weten jullie dat ik gek ben op MAC. Ik zou mijn helemaal make-up voorraad wel willen afstemmen op MAC, maar helaas het is zo duur.

Untitled-7

♥ De lipgloss/lipliner look óf een eighties permanentje?

Hiervoor moest ik echt even googelen hoor. Maar ik zou toch echt duidelijk kiezen voor de lipgloss/lipliner look. Dat is nog steeds minder erg dan dat lelijk eighties permanentje.

♥ Liever een duidelijke foundation rand op je gezicht, óf te heftig aangebrachte blush?

Duidelijke foundation rand. Je kan hier heel simpel gewoon je haar voor doen. De heftige aangebrachte blush valt gewoon teveel op.

♥ MC Hammers Pants of een fietsbroekje?

MC Hammers Pants wat is dat nou weer? Holycrap, ik zou duidelijk kiezen voor een fietsbroekje. Je kan hierboven gewoon een lang jurkje of iets doen, maar die MC Hammers Pants, gadverdamme.

♥ Liever een te oranje mislukte spray tan of duidelijke tan lines die je niet kan verbergen?

Duidelijke tan lines. Denk dat dat nog steeds minder erg is dan een mislukte spray tan. Alhoewel ik niet echt weet hoelang die tan lines blijven zitten.

tan♥ Wil je liever een slecht kapsel of een lelijke haarkleur?

Ik denk eigenlijk dat er geen lelijke haarkleuren bestaan. Dus ik zou kiezen voor een lelijke haarkleur. Je kan altijd nog je haar verven toch?

♥ YouTube weg of Twitter weg?

Het ligt eraan of ze met deze vraag bedoelen van youtube kijken of dingen op youtube uploaden. Als ze bedoelen youtube kijken, dan zou ik zeker mijn twitter wegdoen, want ik ben gewoon simpelweg verslaafd. Maar als ze bedoelen op youtube uploaden, doei youtube.

♥ Zou je liever je make-up kwasten voor altijd opgeven, of mascara?

Mascara! Make-up kwasten heb je altijd nodig. Ook al maakt je mascara echt je look af, toch zou ik kiezen voor mascara wegdoen. Het is of kiezen voor heel veel make-up producten weg doen of maar eentje.

Wat vind jij van deze tag?

Liefs, Celine.

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Herfst beauty hacks en tips

Hi allemaal, Ik ben Lena, vandaag mocht ik voor jullie een blog post schrijven als gast blogger. Dit vond ik...

Sluiten