Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
TAG: ‘Would you rather’
0 Comments

Written by Celine

11 oktober 2015

tagDoor Celine – Het is best lang geleden dat ik een tag voor jullie heb gedaan. Daarom heb ik vandaag de Would You Rather Tag voor jullie!

♥ Slordig haar en mooie make-up of mooi haar en geen make-up?

Slordig haar en mooie make-up! Ik vind slordig haar soms zelfs wel leuk staan. Kapsels hoeven toch niet perfect te zijn? Als je hier dan ook nog mooie make-up bij doet, dan is dit toch helemaal niet zo erg?

♥ Zou je liever je wenkbrauwen afscheren of je wimperhaartjes er uit trekken?

Wat is dit nou weer voor vraag? Als ik dan echt moest kiezen, dan zou ik voor mijn wenkbrauwen wegscheren kiezen. Je hebt altijd van die wenkbrauwpotloden nog en je wenkbrauwen groeien sneller terug. Maar ik zou dit serieus nooit, maar dan ook echt nooit doen.

♥ Wil je liever voor de rest van je leven alleen nog maar bij MAC shoppen, of liever bij Sephora?

MAC MAC MAC! Als jullie al langer mijn artikelen lezen, weten jullie dat ik gek ben op MAC. Ik zou mijn helemaal make-up voorraad wel willen afstemmen op MAC, maar helaas het is zo duur.

Untitled-7

♥ De lipgloss/lipliner look óf een eighties permanentje?

Hiervoor moest ik echt even googelen hoor. Maar ik zou toch echt duidelijk kiezen voor de lipgloss/lipliner look. Dat is nog steeds minder erg dan dat lelijk eighties permanentje.

♥ Liever een duidelijke foundation rand op je gezicht, óf te heftig aangebrachte blush?

Duidelijke foundation rand. Je kan hier heel simpel gewoon je haar voor doen. De heftige aangebrachte blush valt gewoon teveel op.

♥ MC Hammers Pants of een fietsbroekje?

MC Hammers Pants wat is dat nou weer? Holycrap, ik zou duidelijk kiezen voor een fietsbroekje. Je kan hierboven gewoon een lang jurkje of iets doen, maar die MC Hammers Pants, gadverdamme.

♥ Liever een te oranje mislukte spray tan of duidelijke tan lines die je niet kan verbergen?

Duidelijke tan lines. Denk dat dat nog steeds minder erg is dan een mislukte spray tan. Alhoewel ik niet echt weet hoelang die tan lines blijven zitten.

tan♥ Wil je liever een slecht kapsel of een lelijke haarkleur?

Ik denk eigenlijk dat er geen lelijke haarkleuren bestaan. Dus ik zou kiezen voor een lelijke haarkleur. Je kan altijd nog je haar verven toch?

♥ YouTube weg of Twitter weg?

Het ligt eraan of ze met deze vraag bedoelen van youtube kijken of dingen op youtube uploaden. Als ze bedoelen youtube kijken, dan zou ik zeker mijn twitter wegdoen, want ik ben gewoon simpelweg verslaafd. Maar als ze bedoelen op youtube uploaden, doei youtube.

♥ Zou je liever je make-up kwasten voor altijd opgeven, of mascara?

Mascara! Make-up kwasten heb je altijd nodig. Ook al maakt je mascara echt je look af, toch zou ik kiezen voor mascara wegdoen. Het is of kiezen voor heel veel make-up producten weg doen of maar eentje.

Wat vind jij van deze tag?

Liefs, Celine.

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.