Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
TAG | The Beauty & The Brains
3 Comments

Written by Celine

5 februari 2016

tbb

Jullie denken nu waarschijnlijk, waarom geen fridiary? Nou, daar heb ik de volgende reden voor. Ik kon niet elke keer interessante dingen vertellen in de fridiary, want tja ik heb gewoon niet zo’n interessant leven. Daarom heb ik bedacht dat ik nu elke vrijdag een persoonlijk artikel doe. Dus soms een Fridiary als ik wat te vertellen heb of misschien wel eens een tag, zoals ik vandaag ga doen.

♥ Favourite book

Ik heb heel veel favoriete boeken eerlijk gezegd. Toch vind ik ‘Alles wat er was’ van Hanna Bervoets erg interessant en ‘Dit zijn de namen’ van Tommy Wieringa. Als iemand nog wat leuke interessante boeken kent, vertel het me dan snel.

♥ Favourite quotes

‘Stay happy not crappy, life is a bitch don’t quit’. Ik ga deze quote ook binnenkort in mijn sitebar zetten, om mijn sitebar nog net iets persoonlijker te maken.

♥ English or Math

100% Engels! Sowieso als je al naar mijn cijfers voor deze twee vakken kijkt, dan weet je mijn antwoord al. Ik vind Engels ook een hele mooie taal en met wiskunde heb ik gewoon niets. Ik zie het nut van wiskunde soms niet eens.

♥ Science or Art

Dan zou ik toch voor kunst kiezen. Niet dat ik echt een kunstachtig persoon bent, maar science ligt me al helemaal niet. Dansen is toch ook een vorm van kunst?

♥ Name five music artists or albums that changed your life

Hmm dat is niet zo moeilijk! Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson, Liam Payne en Zayn Malik. Deze vijf jongens hebben echt mijn leven veranderd. Ik ben al vanaf het begin fan van deze jongens en ik kan serieus niet zonder hun muziek. Hoewel Zayn natuurlijk de band heeft verlaten, veranderd dat helemaal niets voor mij.

♥ Favourite & least favourite subjects at school

Favorietst is denk ik Engels. Ik ben hier aardig goed in en ik vind Engels een hartstikke mooie taal. Mijn minst favoriete vak is Economie. Niet omdat ik hier slechte cijfers voor haal, maar omdat de leraar het gewoon erg saai maakt.

♥ Favourite ‘Celebrity with a brain’

Harry Styles. Ik weet het, soms kan Harry zich echt als een kleuter van vijf gedragen, maar soms heeft hij echt mooie en duidelijke opvattingen over het leven.

♥ If you could study anything anywhere, what would it be?

Ik zou overal op de wereld willen studeren. Zodat ik over elk land nieuwe dingen kan leren en ik mooie en prachtig blogposts en verhalen kan schrijven.

♥ What’s your nerdy little secret?

Goh, dat is een goeie. Ik denk dat mijn nerdie little secret gamen is. Niemand weet bijna dat ik game en niemand verwacht dat ook van mij. Ik houd gewoon van gamen.

♥ Favourite beauty Guru(s), who you admire for more than their love of beauty/fashion

Niemand denk ik? Ik kijk eigenlijk bijna nooit naar beauty Guru’s op bijvoorbeeld YouTube. Ik ben een blogger die gewoon op mijn eigen manier blogt en daar heb ik echt geen beauty Guru’s voor nodig.

If your channel/blog didn’t focus on Beauty/Fashion, what would it be?

Ik zou denk ik over reizen schrijven. Over prachtige landen en prachtige steden, maarja ik woon in Nederland en daar is meestal niet echt wat te beleven haha.

Name some things that you’re obsessed with that other people would find strange or geeky

Ik zou het echt niet weten. Alles wat ik doe vind ik eigenlijk normaal. Misschien vinden andere mensen dit apart of raar, maar dat vind ik juist totaal niet.

♥ Name five people (excluding friends and family) who inspire you

johnnyguilbert

 

5?! Daar moet ik echt even goed over nadenken. Sowieso Johnny Guilbert, omdat hij aardig wat heeft moeten doorstaan, maar hij nog steeds doorgaat met zijn leven.

Who’s your intellectual soulmate?

Ik denk mijn vriendinnen. Ze denken meestal hetzelfde als mij en we zijn het meestal ook met elkaar eens. Ook is het natuurlijk leuk om met elkaar uit te gaan, maar dat kan ik niet intellectueel noemen.

Wat vind jij van deze tag?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Wat kun je doen aan een droge huid?

Veel mensen hebben regelmatig last van een droge huid. Er hoeft niet altijd een directe oorzaak te zijn, want sommige mensen hebben nu eenmaal een drogere huid dan anderen. Toch kan een droge huid best vervelend zijn. Gelukkig zijn er verschillende...

Bescherm je huid met SPF gezichtscrèmes

Het is misschien wel de belangrijkste stap in een gezonde huidverzorgingsroutine: het smeren van een goede gezichtscrème. Of je dit nou ‘s ochtends of ‘s avonds doet, een goede gezichtscrème hydrateert en verzacht de huid gedurende de dag of nacht...

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

3 Reacties

 1. Mariska

  Iets anders is ook eens leuk! Ik vond engels ook altijd het geweldigste vak. Nu voel ik me oud, middelbare school is alweer een paar jaartjes geleden!

  Antwoord
 2. Nicketje

  Dans is technisch gezien ook een vorm van science!! Vergeet de 2de wet van Newton niet. Jammer dat de fridiary minder vaak komt, ik vond je leven juist heel interessant hoor!!

  Antwoord
  • Celine

   Daar heb je helemaal gelijk in! Helaas ben ik niet zo goed in het science gedeelte, dus dat wist ik helemaal niet haha. Deze vrijdag komt er weer een fridiary online!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.