Follow:
TB

Tag: My fashion favourites.

Door Celine – Het is alweer vrijdag, dat betekent dat het weer weekend is! Om het begin van het weekend te beginnen heb ik een leuke tag voor jullie klaar staan!1. Hoe zou je je eigen style omschrijven?


Hoe ik mijn eigen style zou omschrijven hmm.. Ik denk dat mijn style een mix van schattig en stoer is. De ene dag draag ik rokjes met croptops en de andere dag draag ik mijn destroyed jeans met een oversized trui. Als ik mijn style echt een naam moet geven zou ik het ‘Celine’ noemen. Ik ben gewoon helemaal mezelf en ik houd er niet van om in dezelfde kleding als andere te lopen. Ik houd er al helemaal niet van, als ik mensen zie die mijn stijl helemaal na doen. Ik wil gewoon mezelf zijn en niet een of andere clone.

2. Wat zijn jou garderobe essentials?

Dat zijn toch wel zwarte jeans, een zwart rokje en oversized truien. Deze kledingstukken kun je namelijk met alles combineren. Als ik een keer in tijdsnood zit, trek ik gewoon een zwarte broek en een shirtje uit de kast (met natuurlijk wat leuke sieraden!) en ik kan meteen weg.


3. Wat is het duurste kledingstuk dat je in je kast heb hangen?

Eerlijk gezegd houd ik er niet zo van om dure kledingstukken te kopen. Ik kom liever met veel thuis, dan dat ik een trui heb gekocht van €100. Mijn duurste kledingstuk wat in mijn kast hangt is mijn legergroene parka van €60.

4. Wat is het item dat je op dit moment het liefst aan je garderobe zou toevoegen?

Ik wil zoveel items aan mijn garderobe toevoegen, maar het aller liefst wil ik toch wel een paar cut-out boots, schattige sokken, een paar warme truien en een paar zwarte hakken. Jullie zullen nu vast denken, schattige sokken? De laatste tijd ben ik echt geobsedeerd door sokken. Ik wil gewoon super schattige sokken met kant die boven mijn laarsjes uitsteken.

5. Wie is je favoriete ontwerper?

Ik heb niet echt een favoriete ontwerper. Ik koop mijn kleding vooral bij de H&M;, urban outfitters en forever 21.

6. Hoeveel geld geef je uit aan kleding?

Zoals ik al zei, niet veel. Maar ik koop wel erg veel. Meestal kost elk kledingstuk tussen de 10 en 20 euro. Ik denk dat ik ongeveer €70 euro per maand aan kleding uitgeef. Maar het ligt er ook wel weer aan of ik tijd heb of niet.

7. Waar shop je het liefst?

Ik shop het liefst bij Forever 21, H&M; en Urban outfitters. De eerste 2 winkels zijn lekker budget. Urban Outfitters is vooral leuk in de sale.

8. Wat is je favoriete parfum?

Mijn favoriete parfum heb ik van mijn tante gekregen. Hij heet Orange van Moara Shira.


9. Op welke manier stijl jij je haar het liefst?

Het liefst draag ik mijn haar los, maar soms ook nog wel eens in een staart.

10. Wat trek je altijd uit je kast als je niet weet wat je aan moet?

Dat is echt een hele goede vraag. Ik weet eigenlijk altijd wel wat ik wil aantrekken.

11. Welke fashion trends mogen blijven en overgaan van jou?

Ik vind dat die uggs weg moeten gaan. Sommige beweren dat het allang geen fashion trend meer is, maar ik zie er nog steeds super veel meiden mee lopen. Als ik moet bedenken welke fashion trends er moeten blijven kan ik eerlijk gezegd niets verzinnen.

12.  Welk item uit je kledingkast heeft de meest emotionele waarde?

Ik heb een sweater van mijn vriend gekregen toen ik echt een diepe dip had. Ik denk die dus!Wat vinden jullie van deze tag? Neem hem gerust over!


-Celine

Dit artikel is later online, omdat het mis gegaan is met het inplannen.Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Herdenking ramp MH17

Door Anique - Eergister was de herdenking van de slachtoffers van ramp MH17. Ik vond het belangrijk om daar ook...

Sluiten