Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
Tag: My fashion favourites.
0 Comments

Written by Celine

14 november 2014

Door Celine – Het is alweer vrijdag, dat betekent dat het weer weekend is! Om het begin van het weekend te beginnen heb ik een leuke tag voor jullie klaar staan!1. Hoe zou je je eigen style omschrijven?


Hoe ik mijn eigen style zou omschrijven hmm.. Ik denk dat mijn style een mix van schattig en stoer is. De ene dag draag ik rokjes met croptops en de andere dag draag ik mijn destroyed jeans met een oversized trui. Als ik mijn style echt een naam moet geven zou ik het ‘Celine’ noemen. Ik ben gewoon helemaal mezelf en ik houd er niet van om in dezelfde kleding als andere te lopen. Ik houd er al helemaal niet van, als ik mensen zie die mijn stijl helemaal na doen. Ik wil gewoon mezelf zijn en niet een of andere clone.

2. Wat zijn jou garderobe essentials?

Dat zijn toch wel zwarte jeans, een zwart rokje en oversized truien. Deze kledingstukken kun je namelijk met alles combineren. Als ik een keer in tijdsnood zit, trek ik gewoon een zwarte broek en een shirtje uit de kast (met natuurlijk wat leuke sieraden!) en ik kan meteen weg.


3. Wat is het duurste kledingstuk dat je in je kast heb hangen?

Eerlijk gezegd houd ik er niet zo van om dure kledingstukken te kopen. Ik kom liever met veel thuis, dan dat ik een trui heb gekocht van €100. Mijn duurste kledingstuk wat in mijn kast hangt is mijn legergroene parka van €60.

4. Wat is het item dat je op dit moment het liefst aan je garderobe zou toevoegen?

Ik wil zoveel items aan mijn garderobe toevoegen, maar het aller liefst wil ik toch wel een paar cut-out boots, schattige sokken, een paar warme truien en een paar zwarte hakken. Jullie zullen nu vast denken, schattige sokken? De laatste tijd ben ik echt geobsedeerd door sokken. Ik wil gewoon super schattige sokken met kant die boven mijn laarsjes uitsteken.

5. Wie is je favoriete ontwerper?

Ik heb niet echt een favoriete ontwerper. Ik koop mijn kleding vooral bij de H&M;, urban outfitters en forever 21.

6. Hoeveel geld geef je uit aan kleding?

Zoals ik al zei, niet veel. Maar ik koop wel erg veel. Meestal kost elk kledingstuk tussen de 10 en 20 euro. Ik denk dat ik ongeveer €70 euro per maand aan kleding uitgeef. Maar het ligt er ook wel weer aan of ik tijd heb of niet.

7. Waar shop je het liefst?

Ik shop het liefst bij Forever 21, H&M; en Urban outfitters. De eerste 2 winkels zijn lekker budget. Urban Outfitters is vooral leuk in de sale.

8. Wat is je favoriete parfum?

Mijn favoriete parfum heb ik van mijn tante gekregen. Hij heet Orange van Moara Shira.


9. Op welke manier stijl jij je haar het liefst?

Het liefst draag ik mijn haar los, maar soms ook nog wel eens in een staart.

10. Wat trek je altijd uit je kast als je niet weet wat je aan moet?

Dat is echt een hele goede vraag. Ik weet eigenlijk altijd wel wat ik wil aantrekken.

11. Welke fashion trends mogen blijven en overgaan van jou?

Ik vind dat die uggs weg moeten gaan. Sommige beweren dat het allang geen fashion trend meer is, maar ik zie er nog steeds super veel meiden mee lopen. Als ik moet bedenken welke fashion trends er moeten blijven kan ik eerlijk gezegd niets verzinnen.

12.  Welk item uit je kledingkast heeft de meest emotionele waarde?

Ik heb een sweater van mijn vriend gekregen toen ik echt een diepe dip had. Ik denk die dus!Wat vinden jullie van deze tag? Neem hem gerust over!


-Celine

Dit artikel is later online, omdat het mis gegaan is met het inplannen.Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.