Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
Tag: Lip Lov
9 Comments

Written by Celine

20 mei 2016

Ik als lipstick verslaafde had nog nooit van deze tag gehoord. Totdat ik eens op google naar wat leuke tags zocht. Deze tag moet elke lipstick verslaafde hebben ingevuld!

1. Wat was de eerste lipstick die je hebt gekocht?

De eerste lipstick die ik ooit heb gekocht.. Ik zou het niet weten. Vroeger was ik helemaal niet zo gek op lipstick en andere make-up producten. Ik kwam wel deze oude lip producten tegen, dat zijn waarschijnlijk een van de eerste lip producten die ik heb gekocht.

old

2. Welk lip product is je grootste teleurstelling?

Als een lip product een teleurstelling voor mij is, dan gooi ik hem meestal meteen weg. Toch heb ik nog een lip product die wel een redelijke teleurstelling voor mij is. Ik had een aantal maanden geleden een MAC lipstick gekocht, maar die is eigenlijk veel te creamy. Het lijkt nu net alsof je een lipgloss op hebt en daar houd ik nou eenmaal niet van.

3. Welke lipstick is jouw ‘holy grail product’?

Mijn holy grail product.. Dat is toch denk ik echt wel mijn dark deed MAC lipstick. Deze lipstick maakt elke outfit wat stoerder en ik vind het nou eenmaal erg bijzonder.

4. Hoeveel lipsticks heb je?

Ik geloof dat ik veertien MAC lipsticks heb en dan nog tien andere lipsticks. Dus in totaal heb ik 24 lipsticks.

5. Als je maar drie lipsticks kon hebben, de rest van je leven, welke drie zou je dan kiezen en waarom?

Hier had ik al eerder een artikel over geschreven. Ik ben sowieso helemaal gek op MAC lipsticks en daar heb ik drie favoriete uit gekozen.

mac

6. Matt of glossy?

Matt for the win! Als ik ergens een hekel aan heb is glossy lip producten. Veel te plakkerig en je haar blijft er altijd aan plakken. Ook gaan deze glossy lip producten erg snel van je lippen af, waardoor je het bij moet werken en daar ben ik een beetje te lui voor.

7. Welke lipstick is de duurste lipstick die je hebt?

Mijn MAC lipsticks zijn de duurste lipstick die ik heb. Ik heb er veertien van allemaal dezelfde prijs.

8. Wat is de goedkoopste lipstick in je collectie?

De goedkoopste lipstick in mijn collectie zijn mijn Catrice lipsticks. Ze kosten als ik het goed heb vier euro per stuk, maar ze zijn eigenlijk erg goed qua kwaliteit!

catrice

9. Wat is je favoriete non-lipstick lip product?

Ik denk mijn lipbalsem van W7. Hij ruikt zo lekker en hij is eigenlijk perfect voor alles. Hij blijft niet plakken aan je haar en hij geeft je lippen net die hydratie.

10. Welke niet-traditionele lipkleur zou je weer terug in de mode willen zien?

Paarse lipsticks! Ik vind deze lipsticks echt prachtig, alleen ik zie er niemand mee lopen. Go wear them girls!

Nu zou ik graag van jullie willen weten, wat is jouw favoriete lipstick? En ben jij juist iemand die voor budget gaat of juist voor non-budget?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest  

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

9 Reacties

 1. Esther

  Leuke tag!

  Sowieso mat inderdaad, hoogstens een beetje satin.

  Ik heb m’n lipsticks t liefst high end. Of een duurder drogist merk. Maar lippotloden heb ik allemaal budget 🙂

  Antwoord
 2. Astrid

  Leuke tag! De Catrice lipsticks heb je goed gebruikt aan de foto te zien 🙂 Ik ben nog niet echt een fanatieke lipstickgebruiker, ben nog een beetje merken aan het ontdekken wat dat betreft…

  Antwoord
  • Celine

   Die Catrice lipsticks heb ik inderdaad goed gebruikt! Catrice lipsticks zijn altijd leuk om mee te starten als je iets zoekt. Liefs, Celine.

   Antwoord
 3. Mariska

  Ik heb ook liever matte dan glossy! En wat jammer van die lipstick van MAC die te creamy was.

  Antwoord
 4. anna

  Leuk om te lezen! Ik ben zo blij met mijn Catrice lipsticks, ik vind de kwaliteit best goed!

  Antwoord
 5. Marja

  Leuk artikel, mijn favoriet, sinds jaren is Nu Skin lipstick. Ik heb altijd zachte lippen.. Vind zelf wel leuk als er een glos inzit. Gebruik nooit een potlood, want deze lipstick loopt niet uit. Als ik een matte kleur heb, gebruik ik contouring lipgloss erover.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.