Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Tag: Happy New Year.

Geschreven door Celine

1 januari 2015

Door Celine – Allereerst wil ik iedereen een gelukkig en gezond nieuws jaar wensen. Eindelijk is het 2015. Dit jaar luiden we in met de Happy New Year tag! Lees snel verder.

Wat heb je gepland te doen op oudejaarsavond?
 
Ik heb lekker met mijn familie tv gekeken. Op oudejaarsavond doe ik nooit zoveel. Ik heb wel lekker genoten van Ik houd van Holland en natuurlijk het vuurwerk.
 
Heb jij Nieuwjaarstradities?
Nieuwsjaarstradities? Nee, ben ik nu saai? Ik ga wel altijd even langs bij mijn opa en oma in het nieuwe jaar. Is dat een traditie?
Is er iets dat je haat of juist heel leuk vindt aan Nieuwjaar?
Ik vind het vuurwerk heel erg leuk en de gezelligheid met mijn familie. Ook alle lieve gelukkig nieuwjaar wensen zijn natuurlijk erg leuk. Ik haat eigenlijk helemaal niets aan het nieuwe jaar.
Wat was jouw voornemen van dit jaar en heb je je er aan gehouden?
 
Mijn goede voornemens waren dat ik gezonder zal leven en meer zou gaan bewegen. Nou op 2 januari had ik deze voornemens al verbroken.
Wat is jouw voornemen voor ’t aankomende jaar?
Sowieso The Beautyboulevard naar een hoger niveau brengen. Ook ga ik er voor zorgen dat mijn leven gewoon een stuk beter word. Gewoon wat kleine aanpassingen.
Waar ben je het meest enthousiast over dat in 2015 gaat gebeuren?


One Direction! Op 13 juni ga ik naar een One Direction concert in België! Eindelijk kan ik mijn sunshines weer zien.
Wat zijn 3 dingen die je graag wilt bereiken volgend jaar?


Zijn dit niet gewoon goede voornemens? Ik wil sowieso dat ons niveau meer bekendheid krijgt en dus een hoger niveau. Ik wil dat mijn leven wat beter word. En als derde, betere cijfers voor school!

Wat eet je het allerliefste rond Nieuwjaar?

Appelbeignet! Die dingen zijn echt verrukkelijk. (Ben ik de enige die door Ik hou van Holland, dit woord heb weten te spellen?)
 


Ik wens iedereen een gezond, leuk en geweldig nieuw jaar! Heb je nog goede voornemens of dingen die je wilt bereiken?

-Celine

  Follow us on:

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

5 Reacties

 1. Sanne c:

  Appelbeignet is gewoon bijna hetzelfde als een appelflap alleen zijn ze meestal rond, wat zachter en met meer kaneel 🙂

  Antwoord
 2. Rebecca

  Wat een leuke tag! Deze kende ik nog helemaal niet! Appelbeignets zijn zoooo lekker!

  Antwoord
 3. Sanne c:

  Appelbeignet is gewoon bijna hetzelfde als een appelflap alleen zijn ze meestal rond, wat zachter en met meer kaneel 🙂

  Antwoord
 4. Miss Paperfection

  De laatste jaren hou ik het ook vrij rustig op oudejaarsavond, dus heb exact hetzelfde gedaan. Ik wens je alvast een fijn 2015!

  Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.