Follow:
TB

Tag: Gelukkig nieuwjaar!

maccc

tag

Voor het nieuwe jaar was ik opzoek naar een tag. Ik kwam de oud en nieuw tag tegen, maar die vond ik eerlijk gezegd niet zo leuk. Ik kwam deze tag tegen op meisje eigenwijsje en ik vond hem eigenlijk wel erg leuk!

Welke plekken wil je dit jaar bezoeken?

Ik wil komend jaar sowieso een aantal blogevenementen bezoeken. Ik krijg wel relatief veel uitnodigen in mijn mailbox, maar ik heb er nooit tijd voor of de reistijd is veelste lang. Meestal zijn deze evenementen doordeweeks en dan moet ik helaas naar school. Ik ga me wat meer verdiepen in alle blogevenementen en hopelijk vind ik een paar leuke!

Welke activiteiten wil je dit jaar ondernemen?

Zoals ik hierboven al zei wil ik graag blogevenementen bezoeken. Ook lijkt het mij erg leuk om een keer een onbekende stad te bezoeken en daarover een artikel te schrijven. Dan neem ik mijn camera mee en schiet ik een aantal leuke plaatjes. Ook wil ik een keer een paar mede bloggers ontmoeten, hopelijk komt daar ooit wat van.

Zijn er recepten die je wilt uitproberen?

Er zijn niet specifieke recepten die ik wil uitproberen, maar ik wil wel

mijn recepten en food gedeelte van mijn blog aanvullen. Het lijkt mij heel leuk om eigen recepten te verzinnen, maar dat is nogal moeilijk helaas. Ik wil wel een paar leuke taarten of andere bakgerechten uitproberen!

Wat staat er sowieso op je bucketlist voor komend jaar?

Wat staat er op mijn bucketlist.. Eerlijk gezegd heb ik niet echt een bucketlist. Ik lees van dag tot dag, ik heb niet echt bepaalde plannen voor bepaalde maanden. Een Engels of Nederlands boek schrijven op Wattpad lijkt me wel wat, maar of ik daar allemaal tijd voor heb dat moet ik komend jaar aankijken.

snoep

Met wie wil je dit jaar zeker afspreken?

Ik wil met zoveel mensen afspreken! Natuurlijk wil ik met mijn vrienden afspreken, maar dat is vanzelfsprekend. Ook wil ik met de lieve bloggers waar ik een whatsapp groep mee heb afspreken en daar een leuke dag van maken. Ook met de mensen wie ik game wil ik heel graag afspreken, maar daar gaat waarschijnlijk nooit wat van komen. Nou, ik heb tenminste genoeg dingen te doen!

Wat staat er op je verlanglijstje? (materialisme)

Oke komt ie. Ik wil heel graag een cameralens die producten heel mooi kan fotograferen. Ook wil ik een goed licht voor de camera, die het product precies mooi laat uitkomen. Natuurlijk nieuwe kleding en sieraden lijken mij heel leuk.

Wat staat er op je verlanglijstje (idealisme)

Ik moest wel even nadenken wat er met idealisme werd bedoeld. Met Filosofie betekend dit namelijk iets compleet anders. Op mijn verlanglijstje staat dat iedereen gezond en gelukkig is. Gelukkig in de zin, dat je blij met jezelf bent en dat je niet bang bent om jezelf te laten zien. Gezondheid is natuurlijk ook erg belangrijk. Je moet je lekker in je fel voelen en vooral te veel verplichtingen aangaan. Wees jezelf!

Wat vind jij van deze tag?

Liefs, Celine.

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Eilish (artisticstateofmind)

  Ik vind dit een super leuke tag om te lezen!

  4 januari 2016 at 16:28
 • Reply Rochella

  Wat een leuke Tag, vooral het materialisme en het idealisme vind ik dat je mooi hebt ingevuld.

  4 januari 2016 at 16:49
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Celine Interviewt: Tessa van Verk – DailyInception

  Dit is mijn allereerst bloginterview! Vanaf dit jaar, 2016 komt er op de eerste zondag van een nieuwe maand een...

  Sluiten