Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Tag: Gelukkig nieuwjaar!
2 Comments

Written by Celine

4 januari 2016

maccc

tag

Voor het nieuwe jaar was ik opzoek naar een tag. Ik kwam de oud en nieuw tag tegen, maar die vond ik eerlijk gezegd niet zo leuk. Ik kwam deze tag tegen op meisje eigenwijsje en ik vond hem eigenlijk wel erg leuk!

Welke plekken wil je dit jaar bezoeken?

Ik wil komend jaar sowieso een aantal blogevenementen bezoeken. Ik krijg wel relatief veel uitnodigen in mijn mailbox, maar ik heb er nooit tijd voor of de reistijd is veelste lang. Meestal zijn deze evenementen doordeweeks en dan moet ik helaas naar school. Ik ga me wat meer verdiepen in alle blogevenementen en hopelijk vind ik een paar leuke!

Welke activiteiten wil je dit jaar ondernemen?

Zoals ik hierboven al zei wil ik graag blogevenementen bezoeken. Ook lijkt het mij erg leuk om een keer een onbekende stad te bezoeken en daarover een artikel te schrijven. Dan neem ik mijn camera mee en schiet ik een aantal leuke plaatjes. Ook wil ik een keer een paar mede bloggers ontmoeten, hopelijk komt daar ooit wat van.

Zijn er recepten die je wilt uitproberen?

Er zijn niet specifieke recepten die ik wil uitproberen, maar ik wil wel

mijn recepten en food gedeelte van mijn blog aanvullen. Het lijkt mij heel leuk om eigen recepten te verzinnen, maar dat is nogal moeilijk helaas. Ik wil wel een paar leuke taarten of andere bakgerechten uitproberen!

Wat staat er sowieso op je bucketlist voor komend jaar?

Wat staat er op mijn bucketlist.. Eerlijk gezegd heb ik niet echt een bucketlist. Ik lees van dag tot dag, ik heb niet echt bepaalde plannen voor bepaalde maanden. Een Engels of Nederlands boek schrijven op Wattpad lijkt me wel wat, maar of ik daar allemaal tijd voor heb dat moet ik komend jaar aankijken.

snoep

Met wie wil je dit jaar zeker afspreken?

Ik wil met zoveel mensen afspreken! Natuurlijk wil ik met mijn vrienden afspreken, maar dat is vanzelfsprekend. Ook wil ik met de lieve bloggers waar ik een whatsapp groep mee heb afspreken en daar een leuke dag van maken. Ook met de mensen wie ik game wil ik heel graag afspreken, maar daar gaat waarschijnlijk nooit wat van komen. Nou, ik heb tenminste genoeg dingen te doen!

Wat staat er op je verlanglijstje? (materialisme)

Oke komt ie. Ik wil heel graag een cameralens die producten heel mooi kan fotograferen. Ook wil ik een goed licht voor de camera, die het product precies mooi laat uitkomen. Natuurlijk nieuwe kleding en sieraden lijken mij heel leuk.

Wat staat er op je verlanglijstje (idealisme)

Ik moest wel even nadenken wat er met idealisme werd bedoeld. Met Filosofie betekend dit namelijk iets compleet anders. Op mijn verlanglijstje staat dat iedereen gezond en gelukkig is. Gelukkig in de zin, dat je blij met jezelf bent en dat je niet bang bent om jezelf te laten zien. Gezondheid is natuurlijk ook erg belangrijk. Je moet je lekker in je fel voelen en vooral te veel verplichtingen aangaan. Wees jezelf!

Wat vind jij van deze tag?

Liefs, Celine.

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

2 Reacties

  1. Rochella

    Wat een leuke Tag, vooral het materialisme en het idealisme vind ik dat je mooi hebt ingevuld.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.