Follow:
TB

TAG | Bloggers be like

♥ Hoe lang blog je al?

Ik blog sinds 7 juli 2014 (ik moest hier serieus een tijdje overnadenken, wat stom zeg!).

♥Wat vind je het allerleukst en het allerstomst aan bloggen?

Het allerleukst aan bloggen vind ik dat je in contact komt met andere lezers en bloggers. Je deelt dezelfde passie en je kan die mensen helpen om te verbeteren of juist helpen met hele andere persoonlijke problemen. Het allerstomst vind ik dat heel veel bloggers echt alles volgens de regeltjes volgen. Ze doen niet veel meer uit ‘vrije wil’ en doen eigenlijk wat andere zeggen. Bijvoorbeeld, sommige vinden hun blog er heel mooi uitzien, qua lay-out etc, maar iemand anders zegt dat deze lay-out juist niet mooi is. Toch gaat deze blogger hem juist veranderen en zo groeit je blog langzaam uit tot een onpersoonlijke boel.

♥ Wat zijn jouw beste kwaliteiten als blogger en aan welke punten wil je nog sleutelen?

Ik denk dat ik wel redelijk goed mijn mening op papier kan zetten. Het is een beetje raar om dat van mijzelf te zeggen, maar ik schrijf heel  makkelijk een review over bijvoorbeeld een product. Ik weet heel snel wat ik wil schrijven en waarover en ik weet ook meteen wat ik van het product vindt. Waar ik nog wel aan wil sleutelen is mijn foto kwaliteit. Laatst ben ik wel achter een geweldige tip gekomen, maar ik wil nog steeds wel verbeteren! Ik ben afgelopen weekend wel meteen aan de slag gegaan, zoals jullie aan mijn Instagram-feed kunnen zien.

treacle

♥ Wie zijn jouw favoriete bloggers uit binnen- en buitenland?

Eerlijk gezegd lees ik niet heel veel blogs, simpelweg omdat ik hier niet heel veel tijd voor hebt. Maar als ik een blog lees, dan lees ik altijd de blogs van mijn mede-bloggers met wie ik in een whatsapp groep zit. Bijvoorbeeld Angelaah23 of Dailyinception.

♥ Welke drie artikelen op je blog, zijn het meest gelezen of gedeeld op social media?

Dat is werkelijk een hele goeie vraag en ik heb geen idee waar ik dat kan zien (google!). Van dit jaar zijn mijn interview artikel en, mijn tips voor een wittere achtergrond en mijn vergelijkings-artikel tussen een etos en MAC lipstick het meest populair.

♥ Welke misvatting over bloggen hoor je het meest, of welk onderdeel van bloggen heb je zelf onderschat?

Ik hoor heel vaak dat bloggers weinig tijd in hun blog moeten steken, alleen maar een artikeltje schrijven en klaar. Maar dit is helemaal niet zo! Je moet dit artikel zelf ook nog onder de aandacht brengen en wat dacht je van de tijd wat ik in mijn lay-out steek?

♥ Aan welke bloggersclichés maak jij je schuldig?

Ik heb werkelijk geen flauw idee, zeg jij het maar?

met

♥ Krijg je hulp, of doe je alles voor je blog helemaal zelf?

Mijn lay-out, de artikelen ik doe alles helemaal zelf! En eerlijk gezegd bevalt het me heel erg goed.

♥ Wat voor soort blogs lees je graag en hoeveel bloggers volg je?

Ik lees graag beauty blogs, waar vooral reviews over gaan. Ik volg er ongeveer 100 op bloglovin, maar ik lees die lang genoeg niet allemaal hoor!

♥ Plan jij je blogberichten van tevoren in, of post je alles ‘live’?

Ik plan alles helemaal van te voren in! Ik zit meestal om 15:00 namelijk op school en op dat tijdstip komen altijd mijn artikelen online.

♥ Welke gouden (of technische) tip heeft jou geholpen en zou iedere blogger moeten weten?

Blijf vooral helemaal jezelf!

660

♥ Wat is de mooiste ervaring (of samenwerking) die je met je blog hebt gehad?

Ik vind elke samenwerking die ik heb gehad super leuk! Ik kan echt niet tussen al deze samenwerkingen kiezen.

♥ Wat is het stomste dat je ooit als blogger hebt gedaan/zijn er dingen waar je achteraf spijt van hebt?

Ik heb eigenlijk nooit iets stoms als blogger gedaan. Ik doe gewoon wat ik zelf mee en daar krijg ik geen spijt van.

♥ Hoe ga jij om met jouw privacy? Deel jij veel persoonlijke dingen op je blog of scherm je bewust bepaalde dingen af?

Ik deel natuurlijk niet alles en sommige dingen zijn echt privé. Maar ik vind ook dat mijn lezers moeten weten wie er achter de blog zit en ik wil dus dat ze me wat beter leren kennen.

♥ Wat hoop je nog een keer met/via/dankzij je blog te kunnen doen?

Ik hoop dat ik erg een keer naar een persevent kan. Ik krijg vaak uitnodigen, maar meestal is dit op een doordeweekse dag en dan kan ik helaas niet komen.

signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Mariska

  Netjes hoor, dat je alles zelf doet! Een persevent zou mij ook nog gaaf lijken. Leuk ingevuld!

  26 februari 2016 at 12:20
 • Reply Merel

  Wat een leuke tag is dit!! Leuk om meer te lezen over jou en je blog, misschien ga ik in de toekomst ook nog wel zo’n tag doen 🙂

  26 februari 2016 at 15:13
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Mijn favoriete Instagram pics + tips

  Zoals jullie waarschijnlijk wel weten en zien, ben ik bezig om mijn Instagram feed te updaten. Dit is best wel...

  Sluiten