Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
TAG: 15 dingen die niemand vraagt
0 Comments

Written by Celine

6 november 2015

tagg

Door Celine – Deze TAG kwam ik laatst tegen op internet en hij leek mij super leuk. Lees snel verder!

Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?

Mijn kledingkast zit in een andere kamer, maar ik doe altijd de deur van mijn kast dicht. Niet omdat ik dat fijn vind, maar gewoon omdat dat moet haha.

Neem je mini flesjes shampoo enzo mee uit hotels?

Als ik plek heb in mijn koffer, altijd! Behalve als ze echt stinken of natuurlijk helemaal niet goed zijn voor je huid. Meestal neem ik van die kleine body lotions mee, die zijn zo schattig! Of die kleine zeepjes, hmm…

 Heb je ooit een straatnaam bord gepikt?

Klein vraagje he, waarom zou ik dit doen? En waar hou ik überhaupt de kracht vandaan om zo’n straatnaam bord te pikken. Ik weet zelf ook niet wat ik met zo’n straatnaam bord moet doen, in je kamer hangen?

Heb je sproeten?

Nee en alhoewel het bij de meeste mensen die sporten hebben super leuk staat, zou ik het zelf nooit willen hebben. Het zou heel simpel gewoon niet bij mijn gezicht staan.

Heb je ooit in de bosjes geplast?

Ik denk dat iedereen toen hij jong was wel eens in de bosjes heeft geplast. Dus telt dat ook mee als een ja?

Hoe groot is je bed?

Ik heb een eenpersoonsbed die je kan uitklappen / uitschuiven tot een tweepersoonsbed. Alhoewel ik nog nooit in dat tweepersoonsbed heb geslapen, maar toch handig als een keer iemand komt logeren of als ik een keer uitgebreid wil liggen.

 Gebruik je to-do lijstjes?

Ja, sinds dit jaar wel! Dat is zoveel handige! Ik kan dan gemakkelijk zien wat ik nog moet doen en het ziet er gewoon schattig uit. Ik heb in mijn kamer een magnetisch bord hangen en nog een krijtbord daarop, dus dan kan ik makkelijk daar to-do lijstjes ophangen.

image1 [961179]

Ben je lui?

Een grote ja! Iedereen wie mij kent noemt me lui en tja, dat ben ik ook.

Is er iets waar je je nu aan irriteert?

Mensen die de heletijd mijn aandacht willen op whats-app terwijl ik gewoon even lekker wil bloggen. Stop met appen!

Kauw je op potloden en pennen?

Waar ik nou echt een hekel aan heb is mensen die bijten op potloden of pennen. En dan vervolgens lekker die pennen aan iemand anders uitlenen gadverdamme.

Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?

Nee, ik zie het nut daarvan niet in..

Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?

Nee, alhoewel ik eigenlijk wel een tekenfilm weer eens wil gaan zien! Binnenkort dus misschien!

Tel je de treden als je de trap oploopt?

Als ik dat doe, dan val ik serieus van de trap af. Dus laten we dat maar niet doen he.

 Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?

Ja vaak genoeg! Super handig als ik even snel een dans uit mijn hoofd moet leren.

Weet je hoe je het oliepeil van een auto moet checken?

Met zo’n stokje? Of ben ik nu over iets totaal anders aan het praten?

Welke vraag vind jij het leukst? Beantwoord hem in de reacties!

Liefs, Celine.

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.