Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
Styletone Sparkles & Champagne |
8 Comments

Written by Celine

12 december 2016

Deze keer was de Styletone een echte verassing voor mij. Ik had de Styletone hartstikke op tijd ontvangen en ik was super benieuwd naar deze box. Ik merk toch wel aan mezelf dat ik heel graag wil weten wat er weer in de box zit. Ik vraag me dan af of het producten zijn, die ik zelf ook graag gebruik of gewoon producten die eenmalig voor mijn blog zijn. Ik heb dan ook nooit geduld om de box netjes open te maken. Ik zie op twitter, dat boxen perfect zijn opengemaakt, maar ik heb daar echt geen geduld voor hoor. Ik ben weer hartstikke tevreden met deze box. Wil je weten wat er voor de maand december in zit?

Alle producten

alles

Dit zijn alle producten die er deze maand in de Styletone zitten. Deze Styletone box is helemaal in de kerst sfeer en ik weet nu al wat ik ga gebruiken wanneer ik jarig ben.

Lipbalms

balm

Oké, geef toe. Als je niet wist dat dit een lipbalsem was, dan zou je denken dat dit een powerbank is. Ik maakt de Styletone open en dit is het eerste wat ik zag. Ik dacht toen ook meteen ‘huh, een powerbank in de Styletone?!’. Gelukkig was dit niet zo. Deze lipbalms doen me een beetje denken aan die met de smaak cola en sinas. Nee, ze smaken niet daarnaar, maar ze hebben we een heel apart smaakje. De balms hebben wel een hele stevige verpakking, dus een van de twee gaat zeker in mijn tas voor school.

Deze lipbalms kosten 8.90 euro.

Glitters

bellapieré

Mijn reactie toen ik deze glitters zag was niet echt geweldig. Ik ben hartstikke onhandig met glitter en ik ben dan ook bang om het potje open te maken. Ik haal voor mijn eigen veiligheid het lipje er niet af, die alle glitters tegenhoudt, want anders zitten de glitters echt werkelijk overal.

glitter

Volgende week of die week daarop, komt er wel een review over deze glitters online. Ik weet nog niet precies hoe. Ik hoop niet dat mijn hele kamer onder de glitters zit, maar dat zien we dan wel weer.

Deze glitters kosten 12.99 euro.

Kwast

kwast

Ik had ooit ook een van deze kwasten gekregen of gekocht. Degene die ik in de Styletone heb gekregen is veel kleiner en daar ben ik dan ook hartstikke blij mee. Deze kwast ga ik zeker gebruiken om mijn oogschaduw mee aan te brengen. Ook heb ik met deze kwast de swatches van de highlighter gemaakt.

brush

Laten we zeggen dat deze kwast rose-gold is. Hij is echt prachtig en perfect voor in mijn stash. Deze ga ik zeker vaak gebruiken.

Deze kwast kost 9.95 euro.

Highlighter

highlighter

Deze highlighter is echt super mooi. Ik gebruik eigenlijk nooit highlighter, maar misschien ga ik deze highlighter wel ergens voor gebruiken. Je kan ook deze highlighter gebruiken voor bijvoorbeeld oogschaduw of voor je lippen.

colors

De kleuren lijken meer op een oogschaduw. De twee rechter kleuren zijn echt duidelijk roze en de linker is een beetje in de richting van goed. Ik vind de kleuren echt hartstikke mooi en waarschijnlijk ga ik hier ook een ooglook van maken.

highlight

Weet je wat ik me eigenlijk af vraag. Zouden er ook highlighter zijn voor mensen met een lichte huid. Deze is daar tenminste niet voor bedoeld..

styletone

De kleuren zijn wel perfect te combineren. Ik ga dan ook zeker een ooglook met deze drie kleuren maken. Ik maak van deze highlighter gewoon een oogschaduw palette.

swatchhighlighter

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, ben ik heel bleek. Ik denk niet dat deze highlighter erg goed voor mij zijn. Ik denk eerlijk gezegd dat ze te donker zijn en dat het dan er simpelweg lelijk uit ziet. Ik kan natuurlijk wel proberen om de highlighter heel licht aan te brengen, maar ik weet niet of hij dan wel goed is.

Deze highlighter kost 5,49 euro.

LookX Lipstick

lipstick

De buitenkant van deze lipstick is niet echt geweldig. Net zoals de vorige lipstick van de Styletone, doet deze me denken aan een Nivea lipstick. De lipstick is best duur en dan verwacht ik eerlijk gezegd een mooiere verpakking.

lippenstift

De kleur is wel prachtig en precies wat ik zoek. Vorige maand was ik al heel blij met de kleur van de lipstick, maar hij voelde niet echt geweldig aan op mijn lippen. Ik heb deze lipstick nog niet uitgetest op mijn lippen, want dat doe ik pas voor mijn review. De kleur is tenminste wel al geweldig!

lipsticks

Tja, wat kan ik ervan zeggen. De verpakking is niet geweldig, maar daar moet ik maar even overheen kijken. De kleur is tenminste wel erg mooi en er zitten ook nog kleine glitters in.

swatch

De swatch is echt prachtig. Hij brengt heel soepel aan en het is zeker een creamy lipstick. Ik hoop nu ook dat hij er mooi uitziet op mijn lippen en ook nog eens goed aanvoelt.

Deze lipstick kost 15,75 euro.

De totale waarde van deze box is 53.08 euro. Uit mijn hoofd was de vorige box iets meer, maar dit is zeker niet verkeerd. Voor 12.50 euro krijg je deze box en daar zit een totale waarde in van 53 euro. Ik ga ook bijna alle producten gebruiken, dus het is het zeker waard. Ik ben tenminste weer tevreden over deze box.

Met de code celinesparkles  krijg je een zesde product gratis met een waarde van 16 euro!

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Zaful shoplog: Bikini & Summer outfits

Zaful shoplog: Bikini & Summer outfits

A while ago I was allowed to pick out a number of items from Zaful. A Chinese webshop where you can find all kinds of nice clothes and accessories for a low price. I sometimes find online shopping quite difficult. You never know if it will fit....

8 Reacties

 1. Sija

  Wat een leuke box hé? Ik ben er ook super tevreden mee. De lipstick vind ik super mooi!

  Antwoord
 2. Natascha

  Wat een leuke box zeg, deze inhoud vind ik echt tof!

  Antwoord
 3. Tamara TS

  Ik vond het weer een heel fijne box. Voor mij was de highlighter precies goed, omdat ik vrij donker blank ben. Ik had er misschien nog meer van verwacht deze maand, misschien een extraatje voor vaste leden, maar ik was nu ook al heel tevreden.

  Antwoord
 4. Aileen

  Mooie inhoud weer. Ben ook zo benieuwd naar die kwast. Vind het er altijd zo vreemd uitzien. Werkt het echt beter dan ‘normale’ kwasten?

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.