Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Styletone ’01 + Extraatje!
2 Comments

Written by Celine

23 januari 2017

Ik heb lang op mijn Styletone moeten wachten, maar het is het zeker waard! Ik ben echt hartstikke blij met deze Styletone en het is echt perfect voor mijn droge huid!

Dit zijn alle spulletjes. Ik ben eigenlijk door geen enkele Styletone teleurgesteld. In elke Styletone zitten echt hartstikke leuk dingetjes en er is nooit iets bij wat ik eigenlijk nooit gebruik. Alle producten zijn ook vegan, dus dat komt al helemaal goed uit. Hoewel ik geen vegan ben, is dit altijd wel een aardig idee. De naam van deze Styletone is Goal Digger. Deze naam is best wel ironisch, omdat ik net een nieuwe lipstick gekocht heb met de naam Goal Digger.

Het eerste wat ik tegenkwam, was deze mascara en deze kwast. De mascara heeft eigenlijk een hartstikke simpele verpakking. Ik zeg wel altijd dat ik van zwart houd, maar deze verpakking is weer net iets te zwart.

De mascara is waterproof en zorgt er zeker voor dat je langere wimpers krijgt. Deze mascara is wel gentle waterproof. Dat betekent dat je geen duik in het zwembad kan nemen met deze mascara op. Hiervoor krijg je wel voor terug dat deze gentle formule je wimpers niet afbreekt en het is ook niet een erge struggle om de mascara eraf te halen. Je hebt hier wel waterproof makeup removers voor nodig.

Ik ga deze mascara zeker uitproberen en misschien komt er hier wel een review van online. Ik was eigenlijk opzoek naar een andere mascara, dus deze komt zeker goed van pas!

Ik was echt super blij toen ik deze kwast tegenkwam. Ik wil zeker mijn kwasten voorraad wat aansterken en deze had ik nog niet!

Deze kwast heet een Fan Brush. Deze kwast is gemaakt op highlighter of setting powder aan te brengen, maar is ook goed voor blush, bronzer of om te contouren. Elk product dat pressed is, kan je met deze kwast aanbrengen. Deze kwast zorgt ervoor dat je niet teveel aanbrengt. Deze kwast is van het merk Bellapierre.

Eindelijk een kwast waar ik een kleine hoeveelheid bronzer of highlighter mee kan aanbrengen! Ook hier komt waarschijnlijk een review van online!

Toen ik deze lipgloss tegenkwam, was ik eerlijk een beetje van ‘oh damn…’. Als onhandig meisje, is een lipgloss niet echt geweldig voor mij. Als ik door storm en wind fiets, dan gaan meestal mijn haren in mijn gezicht en vervolgens zit de lipgloss werkelijk overal.

Dit product heeft een heel speciaal verhaal. De oprichtster Brandi, heeft voor een jaar in een opvangcentrum gewoond. Ze heeft uiteindelijk samengewerkt met een van de grootste vrouwen organisaties van heel North-America en ze zorgt er nu voor dat elk meisje en vrouw een eerlijke en gelijke toekomst hebben, door bij elk product die verkocht is, één euro te doneren. Deze lipgloss van het merk Evelyn Lona is gemaakt van organische ingrediënten. Super tof! Zo gebruikt ze ingrediënten die je ook bij jouw ontbijt tegen kan kopen. Koffie in je mascara, groene thee in je primer en ga zo maar door. Deze lipgloss bevat kokosnoot olie en shea butter. Dit product is 90% organisch en 98% natuurlijk.

Door deze lipgloss wordt je dus ook nog eens gezond (oké grapje..). Ik vind het echt een hartstikke mooi doel en de lipgloss plakt niet! Misschien komt deze lipgloss wel in mijn dagelijkse make-up verzorging.

Toen ik dit product tegen kwam, wist ik eerlijk gezegd niet eens wat dit was. Na het lezen van het bijgeleverde boekje, kwam ik erachter dat dit een blush, maar ook een product voor je lippen!

Deze creamy lip en wang stick, is gemaakt van guava butter. De geur is hartstikke zoet en het ruikt een beetje naar fruit. Deze stick is hartstikke makkelijk om te dragen en je kan dus veilig het product aanbrengen zonder spiegel. De formule is heel zacht en is 91% natuurlijk, bevat Shea Butter en geen parabenen of mineraal olie.

Al weer een geweldig product! Ik heb het idee dat ik over alle producten wel een review ga schrijven. Ik moet toch een kleine selectie maken.. 😉

Styletone

Ik was echt super enthousiast over dit serum. Ik heb de laatste tijd een hartstikke droge huid en dit serum kwam dus echt van pas.

Figs & Rouge komt echt met een redding. Dit serum zorgt onmiddellijk voor een heerlijke hydration en zorgt ervoor dat je huid niet meer droog is. Dit serum is echt perfect voor de januari maand en de andere koude maanden die nog komen.

Dit serum is wel echt een apart geval. Het serum die uit het flesje komt, is echt hartstikke waterig. Toch neem ik dit serum zeker mee in mijn makeup tasje.

Ook zaten deze leuke kaarten in de Styletone. Deze kaarten hebben nu een hartstikke leuk plekje in mijn kamer.

Extraatje!

Als je een drie maanden abonnement afsluit en dan de code celinegoals gebruikt, krijg je een beautypakket t.w.v minimaal 40 euro erbij! Dit beautypakket bevat een volledige look, voor de ogen, lippen en het gezicht.

Wat vinden jullie van deze Styletone?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Wat kun je doen aan een droge huid?

Veel mensen hebben regelmatig last van een droge huid. Er hoeft niet altijd een directe oorzaak te zijn, want sommige mensen hebben nu eenmaal een drogere huid dan anderen. Toch kan een droge huid best vervelend zijn. Gelukkig zijn er verschillende...

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

2 Reacties

  1. Mariska van Heel

    Leuk dat er ook producten inzitten die gemaakt zijn van natuurlijke ingrediënten zonder parabenen. Ik ben heel benieuwd of de lip en wangstick je bevalt.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.