Follow:
Beauty Huidverzorging Reviews

Starskin The Master Cleansing Foam | Review

Een reinigingsproduct die je huid een mooie glow geeft en waar je toch maar een heel klein beetje van hoeft te gebruiken. Dat willen we toch allemaal? Deze Starskin The Master Cleansing Foam is echt een heerlijk product en is dan ook zeker een aanrader.

Starskin The Master Cleansing Foam

Starskin The Master Cleansing Foam

Dit is de Starskin The Master Cleansing Foam. De cleanser is een zuiverende reiniging op basis van schuim en doordrenkt me tactieve marine extracten die de huid reinigen en voeden. Deze rijke en romige SLS-vrije cleanser, maakt gebruik van krachtige plantaardige extracten van de oceaan en is gemixt met puur gletsjer water uit de Zwitserse Alpen met ontgiftende zeekelp bladeren, verhelderende green caviar zeewier, verzachtende zeekomkommer en voedende spirulina om die te reinigen en te voeden. Dit klinkt natuurlijk allemaal te mooi om waar te zijn.

De verpakking van de foam vind ik er al geweldig uitzien en hij is dan ook perfect om ergens snel op te bergen. Wel lijkt het me dat je niet alles uit de verpakking kan krijgen en er dus wat cleanser achter kan blijven in de verpakking. Ik vond het dan ook best lastig om wat product uit de verpakking te krijgen.

Lees tip: Producten tegen de droge huid | Ziaja

Ingrediënten

Over de ingrediënten is weinig op te merken:

Aqua (Water), Myristic Acid, Lauric Acid, Stearic Acid, Glycerin, Macrocystis Pyrifera (Kelp), Potassium Hydroxide, Decyl Glucoside, Spirulina Platensis Extract, Clay, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Paeonia Suffruticosa Root Extract, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Butylene Glycol, Sea Cucumber Extract, Xanthan Gum, Parfum, Sodium Chloride, Sodium Hyaluronate, 1,2-Hexanediol, Dictyopteris Membranacea Extract, Hizikia Fusiforme Extract, Laminaria Japonica Extract, Phenoxyethanol, Jellyfish Extract, Caulerpa Lentillifera Extract.

Lees tip: Een kleimasker voor de vettige en droge huid

Het product

Je hebt van het product echt heel weinig nodig. Zo schuimt de cleanser echt direct wanneer je een klein beetje water toevoegt en vind ik het dan ook heerlijk en makkelijk om dit product te gebruiken. Het is alleen wel moeilijk schatten hoeveel product je precies nodig hebt, waardoor je soms net wat teveel gebruikt. Nadat ik het product had gebruikt, voelde mijn handen echt super stroef aan. Zo stroef dat ik het product niet eens van mijn gezicht afkreeg. Na een paar seconden werd mijn gezicht super zacht en voelde niets meer heel stroef aan. Nadat ik klaar was met douchen, werd mijn huid echter erg trekkerig en droog. Als ik mijn gezicht met mijn hand voelde, voelde het zacht aan. Echter, voelde mijn gezicht wel erg trekkerig aan en moest ik direct een nachtcreme aanbrengen.

Hoe lijkt jou dit product?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Communicatie Informatiewetenschappen | Studiekeuze

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren...

Sluiten