Follow:
Fashion Outfits Vrouwen Fashion

Spijkerrok met streepjes shirt | Outfit

Ik was voor een lange tijd tegen rokjes. Eigenlijk vond ik rokjes altijd maar te kort en wist ik niet wat ik ermee moest doen. Toen ik in Amerika deze spijkerrok met knopen tegenkwam, wilde ik hem eigenlijk meteen hebben. Benieuwd hoe ik deze spijkerrok combineer? Lees dan deze blog.

Spijkerrok van Forever 21

 

De reden waarom ik deze spijkerrok heb gekocht is, omdat hij niet omhoog kruipt. Bij de meeste rokken heb ik dat het omhoog kruipt, waardoor je hem continu naar beneden moet trekken. Dat is bij deze rok dus niet het geval.

De rok valt heel makkelijk te combineren. De rok heeft een neutrale kleur, waardoor ik het leuk vind om het met een druk shirt te combineren. Natuurlijk kan je deze rok met alles combineren en kan je het dus ook met een neutraal shirt combineren. De rok heeft bruine knoopjes, waardoor het ook leuk is om het met een bruin shirt te combineren. Zelf heb ik nog geen bruin shirt, maar ga ik zeker opzoek naar een bruine top of een bruin shirt om het bij deze rok te dragen.

Spijkerrok

Het enige jammere aan deze rok is, is dat hij aan de bovenkant een klein beetje open gaat. Dit is natuurlijk niet per se heel erg, want er is verder niets te zien, maar toch heb ik liever dat hij wel helemaal dicht zit. De knoopjes zijn wel hartstikke leuk bij deze rok en het geeft deze rok toch nog iets extra’s.

Lees tip: Rode body van Newyorker | Outfit

Ik heb deze spijkerrok gekocht bij Forever 21 voor 12 dollar. Dat is ongeveer 10 euro. Bij Forever 21 heb je echt een hoop van dit soort rokken en als je dus opzoek bent naar een rok, maar dan in een andere kleur, dan raad ik Forever 21 zeker aan. Wil je deze spijkerrok hebben? Check dan ook even Forever 21.

Wat vind jij van deze rok?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
De beste zonproducten voor het warme weer

Het is nog steeds hartstikke warm in Nederland en daarom is het natuurlijk belangrijk dat je je huid goed verzorgd....

Sluiten