Follow:
Beauty Huidverzorging

Special Care Lotion van Aruba Aloe | Review

Het koude weer begint er weer aan te komen en voor mij betekent dat een erg droge huid. Het is dan ook belangrijk dat ik nu al begin met mijn huid verzorgen, zodat ik niet opeens een extreem droge huid krijg. Om mijn droge huid te vermijden, gebruik ik de special care lotion van Aruba Aloe. Benieuwd wat ik van deze lotion vind? Lees dan deze blog.

Special Care Lotion van Aruba Aloe

Special Care Lotion van Aruba Aloe Special Care Lotion van Aruba Aloe

De verpakking van de lotion ziet er echt mooi uit. In deze tube zit 59 ml, waar je denk ik drie maanden mee kan doen. Ik gebruik deze lotion alleen voor de nacht, maar je kan ook deze lotion als dag crème gebruiken. De lotion glimt namelijk totaal niet, maar laat je huid er juist heel gezond uitzien.

Ingrediënten

Special Care Lotion van Aruba Aloe

Water, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cetearyl Isononanoate, Glyceryl Stearate, Glycerin, Ceteareth-20, Cetearyl alcohol, Isopropyl Mysristate, Decyl Oleate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Chlorphenesin, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Fragrance, Sodium Hydroxide, Carbomer, Disodium EDTA.

Special Care Lotion van Aruba Aloe

De crème ruikt erg hartstikke lekker, maar dat komt natuurlijk, omdat er parfum in zit. Ik heb liever een crème zonder parfum, omdat parfum gewoon niet goed voor je huid is. Dit vind ik dan ook het enige nadeel aan deze crème, maar de crème zorgt er wel voor dat mijn huid gezond aanvoelt. Ook zie je de droge stukken op mijn huid niet meer. Deze droge stukken komen natuurlijk wel weer terug na een aantal uur en dan kan je ervoor kiezen om de crème opnieuw aan te brengen. Zelf kies ik ervoor om de crème in de nacht aan te brengen, zodat hij goed kan intrekken. Vervolgens gebruik ik dan mijn dagcrème van Ziaja.

Nadat je de crème hebt aangebracht, voelt je huid erg zacht aan. Ik heb eer altijd een hekel aan wanneer je een crème voelt zitten, maar dat is gelukkig bij deze crème niet het geval. Dit is natuurlijk wel een groot voordeel, vooral je het gebruik als dagcrème.

Hoe lijkt jou de Special Care Lotion van Aruba Aloe?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer...

Sluiten