Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van de webshop NA-KD....

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...
Special Care Lotion van Aruba Aloe | Review
0 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

17 september 2018

Het koude weer begint er weer aan te komen en voor mij betekent dat een erg droge huid. Het is dan ook belangrijk dat ik nu al begin met mijn huid verzorgen, zodat ik niet opeens een extreem droge huid krijg. Om mijn droge huid te vermijden, gebruik ik de special care lotion van Aruba Aloe. Benieuwd wat ik van deze lotion vind? Lees dan deze blog.

Special Care Lotion van Aruba Aloe

Special Care Lotion van Aruba Aloe Special Care Lotion van Aruba Aloe

De verpakking van de lotion ziet er echt mooi uit. In deze tube zit 59 ml, waar je denk ik drie maanden mee kan doen. Ik gebruik deze lotion alleen voor de nacht, maar je kan ook deze lotion als dag crème gebruiken. De lotion glimt namelijk totaal niet, maar laat je huid er juist heel gezond uitzien.

Ingrediënten

Special Care Lotion van Aruba Aloe

Water, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cetearyl Isononanoate, Glyceryl Stearate, Glycerin, Ceteareth-20, Cetearyl alcohol, Isopropyl Mysristate, Decyl Oleate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Chlorphenesin, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Fragrance, Sodium Hydroxide, Carbomer, Disodium EDTA.

Special Care Lotion van Aruba Aloe

De crème ruikt erg hartstikke lekker, maar dat komt natuurlijk, omdat er parfum in zit. Ik heb liever een crème zonder parfum, omdat parfum gewoon niet goed voor je huid is. Dit vind ik dan ook het enige nadeel aan deze crème, maar de crème zorgt er wel voor dat mijn huid gezond aanvoelt. Ook zie je de droge stukken op mijn huid niet meer. Deze droge stukken komen natuurlijk wel weer terug na een aantal uur en dan kan je ervoor kiezen om de crème opnieuw aan te brengen. Zelf kies ik ervoor om de crème in de nacht aan te brengen, zodat hij goed kan intrekken. Vervolgens gebruik ik dan mijn dagcrème van Ziaja.

Nadat je de crème hebt aangebracht, voelt je huid erg zacht aan. Ik heb eer altijd een hekel aan wanneer je een crème voelt zitten, maar dat is gelukkig bij deze crème niet het geval. Dit is natuurlijk wel een groot voordeel, vooral je het gebruik als dagcrème.

Hoe lijkt jou de Special Care Lotion van Aruba Aloe?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...

Meer blogs

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.