Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
Special Care Lotion van Aruba Aloe | Review
0 Comments

Written by Celine

17 september 2018

Het koude weer begint er weer aan te komen en voor mij betekent dat een erg droge huid. Het is dan ook belangrijk dat ik nu al begin met mijn huid verzorgen, zodat ik niet opeens een extreem droge huid krijg. Om mijn droge huid te vermijden, gebruik ik de special care lotion van Aruba Aloe. Benieuwd wat ik van deze lotion vind? Lees dan deze blog.

Special Care Lotion van Aruba Aloe

Special Care Lotion van Aruba Aloe Special Care Lotion van Aruba Aloe

De verpakking van de lotion ziet er echt mooi uit. In deze tube zit 59 ml, waar je denk ik drie maanden mee kan doen. Ik gebruik deze lotion alleen voor de nacht, maar je kan ook deze lotion als dag crème gebruiken. De lotion glimt namelijk totaal niet, maar laat je huid er juist heel gezond uitzien.

Ingrediënten

Special Care Lotion van Aruba Aloe

Water, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cetearyl Isononanoate, Glyceryl Stearate, Glycerin, Ceteareth-20, Cetearyl alcohol, Isopropyl Mysristate, Decyl Oleate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Chlorphenesin, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Fragrance, Sodium Hydroxide, Carbomer, Disodium EDTA.

Special Care Lotion van Aruba Aloe

De crème ruikt erg hartstikke lekker, maar dat komt natuurlijk, omdat er parfum in zit. Ik heb liever een crème zonder parfum, omdat parfum gewoon niet goed voor je huid is. Dit vind ik dan ook het enige nadeel aan deze crème, maar de crème zorgt er wel voor dat mijn huid gezond aanvoelt. Ook zie je de droge stukken op mijn huid niet meer. Deze droge stukken komen natuurlijk wel weer terug na een aantal uur en dan kan je ervoor kiezen om de crème opnieuw aan te brengen. Zelf kies ik ervoor om de crème in de nacht aan te brengen, zodat hij goed kan intrekken. Vervolgens gebruik ik dan mijn dagcrème van Ziaja.

Nadat je de crème hebt aangebracht, voelt je huid erg zacht aan. Ik heb eer altijd een hekel aan wanneer je een crème voelt zitten, maar dat is gelukkig bij deze crème niet het geval. Dit is natuurlijk wel een groot voordeel, vooral je het gebruik als dagcrème.

Hoe lijkt jou de Special Care Lotion van Aruba Aloe?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische...

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.