Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Spam je blog! #5
6 Comments

Written by Celine

21 februari 2016

spam

De eerste spam je blog van het nieuwe jaar! Het leek me weer eens tijd om jullie de kans te geven om je blog te spammen. Dus klik snel door en spam je blog!

Ik zou het erg leuk vinden als je mij volgt op mijn socialmedia kanalen of je misschien aanmeld voor mijn nieuwsbrief. Met deze nieuwsbrief krijg je elke week de alle nieuwste berichten in je mailbox. Dit zijn mijn socialmedia kanalen:

Bloglovin

Facebook

Twitter

Instagram

Pinterest

Laat hieronder je blog link en de link naar eventueel je socialmedia kanalen achter en ik neem een kijkje! Spam je blog!

Trouwens hebben jullie ook opgemerkt dat ik mijn blogs nu om 8:00 ’s ochtends publiceer? Ik test dit even uit en ik ben benieuwd of dit een beter tijdstip is, voor jullie, maar ook voor mijzelf.
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

6 Reacties

 1. Mariska

  Super lief! Ik heb een beautyblog (en heb hetzelfde WordPress theme, deze is populair) op http://www.matteandshimmer.nl

  Tegenwoordig houd ik me ook bezig met Instagram, waar je me kan vinden onder matteshimmer

  Dankjewel 😀

  Antwoord
  • Celine

   Ik volg je op instagram!

   Antwoord
 2. Bibiane

  Wat leuk! Ik heb een life(style) blog met een vleugje nagellak op http://perfectimperfections.be

  Instagram gebruik ik het meest qua social media, daar kan je me vinden onder perfectimperfectionsBE 🙂

  Antwoord
 3. Eva

  Altijd leuk om te mogen spammen 🙂
  Ik ben Eva en ik blog op http://www.mymerrymorning.nl . Op mijn blog schrijf ik voornamelijk over fashion en lifestyle maar wel allemaal op een persoonlijke manier. Ook is mijn blog een soort van dagboek waar ik om de zoveel tijd deel wat ik meemaak op stage en met vrienden 🙂
  Ik ga nu jou Bloglovin&Twitter volgen en je Pinterest bekijken~

  Antwoord
 4. Catherine

  Hi, ik ben een reisleidster die meestal in het buitenland blogt en vlogt en natuurlijk ook men reisjes komen in de aandacht
  Instagram cathyvangheluwe
  Twitter Me_Caty

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.