Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Spam je blog! #5
6 Comments

Written by Celine

21 februari 2016

spam

De eerste spam je blog van het nieuwe jaar! Het leek me weer eens tijd om jullie de kans te geven om je blog te spammen. Dus klik snel door en spam je blog!

Ik zou het erg leuk vinden als je mij volgt op mijn socialmedia kanalen of je misschien aanmeld voor mijn nieuwsbrief. Met deze nieuwsbrief krijg je elke week de alle nieuwste berichten in je mailbox. Dit zijn mijn socialmedia kanalen:

Bloglovin

Facebook

Twitter

Instagram

Pinterest

Laat hieronder je blog link en de link naar eventueel je socialmedia kanalen achter en ik neem een kijkje! Spam je blog!

Trouwens hebben jullie ook opgemerkt dat ik mijn blogs nu om 8:00 ’s ochtends publiceer? Ik test dit even uit en ik ben benieuwd of dit een beter tijdstip is, voor jullie, maar ook voor mijzelf.
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Wat kun je doen aan een droge huid?

Veel mensen hebben regelmatig last van een droge huid. Er hoeft niet altijd een directe oorzaak te zijn, want sommige mensen hebben nu eenmaal een drogere huid dan anderen. Toch kan een droge huid best vervelend zijn. Gelukkig zijn er verschillende...

Bescherm je huid met SPF gezichtscrèmes

Het is misschien wel de belangrijkste stap in een gezonde huidverzorgingsroutine: het smeren van een goede gezichtscrème. Of je dit nou ‘s ochtends of ‘s avonds doet, een goede gezichtscrème hydrateert en verzacht de huid gedurende de dag of nacht...

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

6 Reacties

 1. Mariska

  Super lief! Ik heb een beautyblog (en heb hetzelfde WordPress theme, deze is populair) op http://www.matteandshimmer.nl

  Tegenwoordig houd ik me ook bezig met Instagram, waar je me kan vinden onder matteshimmer

  Dankjewel 😀

  Antwoord
  • Celine

   Ik volg je op instagram!

   Antwoord
 2. Bibiane

  Wat leuk! Ik heb een life(style) blog met een vleugje nagellak op http://perfectimperfections.be

  Instagram gebruik ik het meest qua social media, daar kan je me vinden onder perfectimperfectionsBE 🙂

  Antwoord
 3. Eva

  Altijd leuk om te mogen spammen 🙂
  Ik ben Eva en ik blog op http://www.mymerrymorning.nl . Op mijn blog schrijf ik voornamelijk over fashion en lifestyle maar wel allemaal op een persoonlijke manier. Ook is mijn blog een soort van dagboek waar ik om de zoveel tijd deel wat ik meemaak op stage en met vrienden 🙂
  Ik ga nu jou Bloglovin&Twitter volgen en je Pinterest bekijken~

  Antwoord
 4. Catherine

  Hi, ik ben een reisleidster die meestal in het buitenland blogt en vlogt en natuurlijk ook men reisjes komen in de aandacht
  Instagram cathyvangheluwe
  Twitter Me_Caty

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.