Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel enkellaarsjes. Een...

Gezondheidsvoordelen van planten: Plant Rebelz

Planten zijn niet alleen maar leuk, maar hebben ook nog eens heel veel gezondheidsvoordelen. Veel planten zuiveren de lucht en zorgen daarnaast ook nog eens voor een mooie uitstraling in je huis. Benieuwd naar de gezondheidsvoordelen van planten en waar je leuke...

Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...
Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Geschreven door Celine Klooster

23 oktober 2020

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel enkellaarsjes. Een hele lange naam, maar eigenlijk zijn het gewoon hele leuke korte enkellaarsjes. Benieuwd? Lees dan deze blog.

Sorel Enkellaarsjes: Lolla Ankle

Sorel enkellaarsjes

Sorel is een Canadese schoenenproducent en introduceerde de eerste Sorel boots. Dit zijn snowboots die bescherming bieden tegen koude voeten. 45 jaar later is het merk uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van winterschoenen in Europa en Amerika. De laarzen zijn hartstikke functioneel en zien er ook nog eens heel stijlvol uit.

Sorel enkellaarsjes

Dit zijn de Lolla Ankle Sorel Enkellaarjes. Op het eerste gezicht zien ze er erg leuk uit en ze zijn ook nog eens heel praktisch. De buitenlaag is stijlvol en is gemaakt van volnerf leer. Dit zorgt niet alleen voor een modieuze look, maar het maakt de schoenen ook nog eens waterdicht. De voering van de laarsjes is volgens Sorel ook nog eens heel zacht om te dragen. De buitenzool van de laars is daarnaast gemaakt van sterk rubber en de hiel is omwikkeld met leer voor extra bescherming.

Review

Ik moet zeggen dat ik echt verliefd ben op de laarsjes. Ze zien er hartstikke leuk uit en ze zijn ook nog eens heel makkelijk te combineren. Daarnaast vind ik enkellaarsjes met hak net iets wat meer hebben. Naar mijn mening ziet het er toch net wat stijlvoller uit dan als je geen hak zou hebben.

Lees tip: De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Toen ik de laarsjes voor het eerst aantrok zaten ze niet echt lekker en daar ben ik heel eerlijk in. Ik heb normaal maat 36, maar had voor de zekerheid maat 37 genomen. Ook heb ik vrij smalle voeten en zijn laarsjes bij mij al snel te groot. Bij Sorel was dat eigenlijk niet het geval. Ze vielen juist net wat kleiner, maar op zich was dit niet storend. De gesp aan de zijkant is wat bij mij niet helemaal goed zit. Het druk vrij hard tegen de zijkant van mijn voet, waardoor ik al snel blaren zal krijgen.

Over Only Brands

Sorel enkellaarsjes

De laarsjes heb ik in samenwerking gekregen van Only Brands. De verzending was hartstikke snel en ze hebben ook nog eens een leuk aanbod van vooral winterschoenen. Ook hebben ze regelmatig leuke kortingen waar niemand natuurlijk nee tegen zegt. Deze winkel biedt veel merkschoenen aan voor een leuke prijs en daarom is het zeker een aanrader om eens een kijkje te nemen bij deze winkel.

Wat vind jij van deze schoenen?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...

Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...
Meer blogs

Camel Timberland laarsjes: Review

Camel Timberland laarsjes: Review

Het is een hele lange tijd geleden dat ik online heb geshopt. Toch was ik al een lange tijd opzoek naar leuke schoenen en toen OMODA mij vroeg of ik een paar wilde reviewen, zei ik natuurlijk geen nee. Vandaag review ik dan ook de Camel Timberland...

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Cadeaus voor mannen uitkiezen is altijd erg lastig. Al helemaal als het erop aankomt. De feestdagen komen er al langzaam aan en daarom is het tijd om alvast even rond te kijken naar fashion cadeaus voor mannen. Benieuwd naar leuke cadeau ideeën?...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.