Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom vertel ik vandaag...

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...
Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Geschreven door Celine Klooster

23 oktober 2020

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel enkellaarsjes. Een hele lange naam, maar eigenlijk zijn het gewoon hele leuke korte enkellaarsjes. Benieuwd? Lees dan deze blog.

Sorel Enkellaarsjes: Lolla Ankle

Sorel enkellaarsjes

Sorel is een Canadese schoenenproducent en introduceerde de eerste Sorel boots. Dit zijn snowboots die bescherming bieden tegen koude voeten. 45 jaar later is het merk uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van winterschoenen in Europa en Amerika. De laarzen zijn hartstikke functioneel en zien er ook nog eens heel stijlvol uit.

Sorel enkellaarsjes

Dit zijn de Lolla Ankle Sorel Enkellaarjes. Op het eerste gezicht zien ze er erg leuk uit en ze zijn ook nog eens heel praktisch. De buitenlaag is stijlvol en is gemaakt van volnerf leer. Dit zorgt niet alleen voor een modieuze look, maar het maakt de schoenen ook nog eens waterdicht. De voering van de laarsjes is volgens Sorel ook nog eens heel zacht om te dragen. De buitenzool van de laars is daarnaast gemaakt van sterk rubber en de hiel is omwikkeld met leer voor extra bescherming.

Review

Ik moet zeggen dat ik echt verliefd ben op de laarsjes. Ze zien er hartstikke leuk uit en ze zijn ook nog eens heel makkelijk te combineren. Daarnaast vind ik enkellaarsjes met hak net iets wat meer hebben. Naar mijn mening ziet het er toch net wat stijlvoller uit dan als je geen hak zou hebben.

Lees tip: De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Toen ik de laarsjes voor het eerst aantrok zaten ze niet echt lekker en daar ben ik heel eerlijk in. Ik heb normaal maat 36, maar had voor de zekerheid maat 37 genomen. Ook heb ik vrij smalle voeten en zijn laarsjes bij mij al snel te groot. Bij Sorel was dat eigenlijk niet het geval. Ze vielen juist net wat kleiner, maar op zich was dit niet storend. De gesp aan de zijkant is wat bij mij niet helemaal goed zit. Het druk vrij hard tegen de zijkant van mijn voet, waardoor ik al snel blaren zal krijgen.

Over Only Brands

Sorel enkellaarsjes

De laarsjes heb ik in samenwerking gekregen van Only Brands. De verzending was hartstikke snel en ze hebben ook nog eens een leuk aanbod van vooral winterschoenen. Ook hebben ze regelmatig leuke kortingen waar niemand natuurlijk nee tegen zegt. Deze winkel biedt veel merkschoenen aan voor een leuke prijs en daarom is het zeker een aanrader om eens een kijkje te nemen bij deze winkel.

Wat vind jij van deze schoenen?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang blijven zitten? Ik nam...

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes, rokjes, maar ook...
Meer blogs

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Cadeaus voor mannen uitkiezen is altijd erg lastig. Al helemaal als het erop aankomt. De feestdagen komen er al langzaam aan en daarom is het tijd om alvast even rond te kijken naar fashion cadeaus voor mannen. Benieuwd naar leuke cadeau ideeën?...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.