Follow:
Beauty Huidverzorging

Skincare producten met rooibos

Mijn droge huid begint mij de laatste tijd heel erg te irriteren. De huidproducten die ik gebruik, werken eigenlijk niet of nauwelijks en mijn huid word maar droger en droger. Daarom was het tijd voor wat nieuwe producten. Deze producten zijn echt perfect voor mijn huid en helpen mijn droge huid tegen te gaan.

Toner

Volgens mij ben ik de enige beauty blogger die niet precies weet wat een toner is. Als ik het goed heb ik dit een gezichtproduct voor na het wassen van je gezicht. De toner verwijdert dan nog de laatste make-up restjes en hydrateerd je gezicht. Wanneer ik deze toner op doe, voelt mijn huid heel zacht aan en vooral niet strak. Normaal heb ik na het wassen een hele droge en strakke huid, maar dat is bij deze toner gelukkig niet het geval. Het viel me alleen wel op dat ik heel veel droge velletjes huid na het wassen met de toner had, maar dat was simpel op te lossen met een scrub.

De verfrissende Toner bevat gevat geen alcohol. Het Toverhazelaar extract zorgt voor de verzachtende werking en laat de huid fris aanvoelen na het reinigen.

Bevat verzachtende eigenschappen wat het geschikt maakt voor alle huidtypes en bevat Toverhazelaar dat porien opent en de huid verzacht.

Dag crème

De dag crème is echt mijn favoriete. Ten eerste ruikt deze dag crème heel sterk naar Zwitsal en daar ben ik echt fan van. Ook zorgt deze dag crème ervoor dat er geen enkel stuk droge huid meer achter blijft en het laat een hele mooie gezonde glans achter. Zeker een product die ik dagelijks bij mijn gezichtsverzorging ga gebruiken.

De licht geparfumeerde dagcrème bevat Vitamine E en een hoge concentratie Groene Rooibos extract wat met haar unieke antioxidanten celbeschadiging tegengaat. De toegevoegde SPF15 helpt de huid te beschermen tegen vroegtijdige huidveroudering en huidverkleuring. De dagcrème trekt makkelijk in, is hypoallergeen en geschikt voor alle leeftijden en huidtypes.

Lichte structuur van de crème en trekt makkelijk in de huid en bevat UVA / UBA bescherming met de SPF 15. Ook verrijkt met groene rooibos extract en Vitamine E

Face wash

rooibos

Ook ben ik erg blij met deze face wash. Ik had al heel lang een nieuwe nodig en deze face wash is heel vloeibaar, maar schuimt ook nog redelijk. Ik was dan heel simpel mijn gezicht met mijn handen en vervolgens verdwijnt bijna al mijn make-up. Vooral het schuimende gedeelte vind ik erg fijn, want ik hoef relatief weinig product te gebruiken voor het verwijderen van mijn make-up. Helaas sluit de verpakking niet goed, waardoor het product rechtop in mijn kastje moet staan.

De licht geparfumeerde diep reinigende gezichtsgel op basis van Groene Rooibos extract en Vitamine B5 is samengesteld om make-up resten en onzuiverheden op een milde wijze te verwijderen. Geschikt voor alle leeftijden en huidtypes.

Samples

Ik had ook nog twee leuke samples van dit merk ontvangen. Ze zijn allebei tegen anti-age en dat wil ik (gelukkig!) nog niet gebruiken. De verpakking is wel echt prachtig en het ziet er echt uit als een luxe product.

Op deze foto kan je nogmaals zien hoe mooi de verpakking is. Het is een klein tubetje, maar eigenlijk perfect voor op vakantie of wanneer je op een korte reis gaat.

Welke producten gebruik jij tegen droge huid?

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Roelof

  Werkt het ook bij mannen?
  Ik heb ook altijd na het douchen last van een droge huid en bij sommige producten is het net als bij jou dat de huid strak aanvoelt op één of andere manier!

  30 maart 2017 at 20:55
  • Reply Celine Klooster

   Ja, het werkt ook bij mannen! Deze producten passen bij mannen en vrouwen.

   3 april 2017 at 14:47

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  DIY | Haarmasker voor droog haar

  Heb jij er ooit over nagedacht om een eigen haar masker voor droog haar te maken? Het recept van Lou Rose is...

  Sluiten