Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Skincare producten met rooibos
2 Comments

Written by Celine

29 maart 2017

Mijn droge huid begint mij de laatste tijd heel erg te irriteren. De huidproducten die ik gebruik, werken eigenlijk niet of nauwelijks en mijn huid word maar droger en droger. Daarom was het tijd voor wat nieuwe producten. Deze producten zijn echt perfect voor mijn huid en helpen mijn droge huid tegen te gaan.

Toner

Volgens mij ben ik de enige beauty blogger die niet precies weet wat een toner is. Als ik het goed heb ik dit een gezichtproduct voor na het wassen van je gezicht. De toner verwijdert dan nog de laatste make-up restjes en hydrateerd je gezicht. Wanneer ik deze toner op doe, voelt mijn huid heel zacht aan en vooral niet strak. Normaal heb ik na het wassen een hele droge en strakke huid, maar dat is bij deze toner gelukkig niet het geval. Het viel me alleen wel op dat ik heel veel droge velletjes huid na het wassen met de toner had, maar dat was simpel op te lossen met een scrub.

De verfrissende Toner bevat gevat geen alcohol. Het Toverhazelaar extract zorgt voor de verzachtende werking en laat de huid fris aanvoelen na het reinigen.

Bevat verzachtende eigenschappen wat het geschikt maakt voor alle huidtypes en bevat Toverhazelaar dat porien opent en de huid verzacht.

Dag crème

De dag crème is echt mijn favoriete. Ten eerste ruikt deze dag crème heel sterk naar Zwitsal en daar ben ik echt fan van. Ook zorgt deze dag crème ervoor dat er geen enkel stuk droge huid meer achter blijft en het laat een hele mooie gezonde glans achter. Zeker een product die ik dagelijks bij mijn gezichtsverzorging ga gebruiken.

De licht geparfumeerde dagcrème bevat Vitamine E en een hoge concentratie Groene Rooibos extract wat met haar unieke antioxidanten celbeschadiging tegengaat. De toegevoegde SPF15 helpt de huid te beschermen tegen vroegtijdige huidveroudering en huidverkleuring. De dagcrème trekt makkelijk in, is hypoallergeen en geschikt voor alle leeftijden en huidtypes.

Lichte structuur van de crème en trekt makkelijk in de huid en bevat UVA / UBA bescherming met de SPF 15. Ook verrijkt met groene rooibos extract en Vitamine E

Face wash

rooibos

Ook ben ik erg blij met deze face wash. Ik had al heel lang een nieuwe nodig en deze face wash is heel vloeibaar, maar schuimt ook nog redelijk. Ik was dan heel simpel mijn gezicht met mijn handen en vervolgens verdwijnt bijna al mijn make-up. Vooral het schuimende gedeelte vind ik erg fijn, want ik hoef relatief weinig product te gebruiken voor het verwijderen van mijn make-up. Helaas sluit de verpakking niet goed, waardoor het product rechtop in mijn kastje moet staan.

De licht geparfumeerde diep reinigende gezichtsgel op basis van Groene Rooibos extract en Vitamine B5 is samengesteld om make-up resten en onzuiverheden op een milde wijze te verwijderen. Geschikt voor alle leeftijden en huidtypes.

Samples

Ik had ook nog twee leuke samples van dit merk ontvangen. Ze zijn allebei tegen anti-age en dat wil ik (gelukkig!) nog niet gebruiken. De verpakking is wel echt prachtig en het ziet er echt uit als een luxe product.

Op deze foto kan je nogmaals zien hoe mooi de verpakking is. Het is een klein tubetje, maar eigenlijk perfect voor op vakantie of wanneer je op een korte reis gaat.

Welke producten gebruik jij tegen droge huid?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Wat kun je doen aan een droge huid?

Veel mensen hebben regelmatig last van een droge huid. Er hoeft niet altijd een directe oorzaak te zijn, want sommige mensen hebben nu eenmaal een drogere huid dan anderen. Toch kan een droge huid best vervelend zijn. Gelukkig zijn er verschillende...

Bescherm je huid met SPF gezichtscrèmes

Het is misschien wel de belangrijkste stap in een gezonde huidverzorgingsroutine: het smeren van een goede gezichtscrème. Of je dit nou ‘s ochtends of ‘s avonds doet, een goede gezichtscrème hydrateert en verzacht de huid gedurende de dag of nacht...

Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste...

2 Reacties

 1. Roelof

  Werkt het ook bij mannen?
  Ik heb ook altijd na het douchen last van een droge huid en bij sommige producten is het net als bij jou dat de huid strak aanvoelt op één of andere manier!

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Ja, het werkt ook bij mannen! Deze producten passen bij mannen en vrouwen.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.