Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Skincare producten met rooibos
2 Comments

Written by Celine

29 maart 2017

Mijn droge huid begint mij de laatste tijd heel erg te irriteren. De huidproducten die ik gebruik, werken eigenlijk niet of nauwelijks en mijn huid word maar droger en droger. Daarom was het tijd voor wat nieuwe producten. Deze producten zijn echt perfect voor mijn huid en helpen mijn droge huid tegen te gaan.

Toner

Volgens mij ben ik de enige beauty blogger die niet precies weet wat een toner is. Als ik het goed heb ik dit een gezichtproduct voor na het wassen van je gezicht. De toner verwijdert dan nog de laatste make-up restjes en hydrateerd je gezicht. Wanneer ik deze toner op doe, voelt mijn huid heel zacht aan en vooral niet strak. Normaal heb ik na het wassen een hele droge en strakke huid, maar dat is bij deze toner gelukkig niet het geval. Het viel me alleen wel op dat ik heel veel droge velletjes huid na het wassen met de toner had, maar dat was simpel op te lossen met een scrub.

De verfrissende Toner bevat gevat geen alcohol. Het Toverhazelaar extract zorgt voor de verzachtende werking en laat de huid fris aanvoelen na het reinigen.

Bevat verzachtende eigenschappen wat het geschikt maakt voor alle huidtypes en bevat Toverhazelaar dat porien opent en de huid verzacht.

Dag crème

De dag crème is echt mijn favoriete. Ten eerste ruikt deze dag crème heel sterk naar Zwitsal en daar ben ik echt fan van. Ook zorgt deze dag crème ervoor dat er geen enkel stuk droge huid meer achter blijft en het laat een hele mooie gezonde glans achter. Zeker een product die ik dagelijks bij mijn gezichtsverzorging ga gebruiken.

De licht geparfumeerde dagcrème bevat Vitamine E en een hoge concentratie Groene Rooibos extract wat met haar unieke antioxidanten celbeschadiging tegengaat. De toegevoegde SPF15 helpt de huid te beschermen tegen vroegtijdige huidveroudering en huidverkleuring. De dagcrème trekt makkelijk in, is hypoallergeen en geschikt voor alle leeftijden en huidtypes.

Lichte structuur van de crème en trekt makkelijk in de huid en bevat UVA / UBA bescherming met de SPF 15. Ook verrijkt met groene rooibos extract en Vitamine E

Face wash

rooibos

Ook ben ik erg blij met deze face wash. Ik had al heel lang een nieuwe nodig en deze face wash is heel vloeibaar, maar schuimt ook nog redelijk. Ik was dan heel simpel mijn gezicht met mijn handen en vervolgens verdwijnt bijna al mijn make-up. Vooral het schuimende gedeelte vind ik erg fijn, want ik hoef relatief weinig product te gebruiken voor het verwijderen van mijn make-up. Helaas sluit de verpakking niet goed, waardoor het product rechtop in mijn kastje moet staan.

De licht geparfumeerde diep reinigende gezichtsgel op basis van Groene Rooibos extract en Vitamine B5 is samengesteld om make-up resten en onzuiverheden op een milde wijze te verwijderen. Geschikt voor alle leeftijden en huidtypes.

Samples

Ik had ook nog twee leuke samples van dit merk ontvangen. Ze zijn allebei tegen anti-age en dat wil ik (gelukkig!) nog niet gebruiken. De verpakking is wel echt prachtig en het ziet er echt uit als een luxe product.

Op deze foto kan je nogmaals zien hoe mooi de verpakking is. Het is een klein tubetje, maar eigenlijk perfect voor op vakantie of wanneer je op een korte reis gaat.

Welke producten gebruik jij tegen droge huid?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische...

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

2 Reacties

 1. Roelof

  Werkt het ook bij mannen?
  Ik heb ook altijd na het douchen last van een droge huid en bij sommige producten is het net als bij jou dat de huid strak aanvoelt op één of andere manier!

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Ja, het werkt ook bij mannen! Deze producten passen bij mannen en vrouwen.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.