Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Sims 4 – Starting with almost no money.
3 Comments

Written by Celine

16 november 2014

Door Celine – Zoals jullie wellicht wel weten, ben ik gewoon helemaal verslaafd aan de Sims 4. Op internet kwam ik een challenge tegen, de Legacy Challenge. De regels van de Legacy Challenge vond ik niet leuk, maar het idee van beginnen met weinig geld en geen cheats gebruiken vond ik wel een leuk idee! Vandaag lezen jullie hoe ik deze ‘challenge’ heb doorstaan.

 
Ik begon dus zonder geld. Ik startte meteen met een baan te zoeken en met tuinieren, zodat ik een bed kon kopen. Na een paar keer werken kreeg ik toch al een beter huisje te zien.
  Als ik een huis op de Sims maak, dan moet hij ook groot zijn. Ik had een vriend gevonden, die ik ook meteen aan het werk had gezet, zodat we meer geld kregen. Ook startte ik met programmeren en hacken.
Ik kwam er maar niet uit hoe ik het huis wilde maken. Ik had met mezelf afgesproken dat ik eerst een vaste vorm zou bouwen. Dit kostte wel heel veel. In totaal heb ik $75.000 uitgegeven. Alleen maar aan de vorm!
Ik was eruit! Ik zou drie verdiepingen maken. De eerste met natuurlijk de keuken, huiskamer, wc en sport kamer. De tweede verdieping met alle slaapkamers en een badkamer en de derde met een zwembad op het dak!
 
 Qua inrichting heb ik als enigste aan de keuken aandacht besteed, hier ben ik dan ook het meest trots op. Zoals jullie weten mocht ik geen cheats gebruiken voor meer geld, dus had ik ook geen geld voor meubels.
Hier zien jullie mijn huis toen mijn twee oudste sims op sterven stonden. Note to myself: Mooi gezegd hoor, mooi gezegd.
Op deze foto zien jullie de inrichting, tenminste wat ik kon besteden.
Op de laatste foto zien jullie Daniel, de oudste zoon van het gezin met een dame zoenen. 
Toen ik ze bijna wilde laten trouwen kwam ik erachter dat de dame met wie Daniel wilde trouwen, bijna bejaard werd. En ja toen, dumpte ik haar.. In het zwembad.
 De twee oudste van het gezin zijn helaas overleden, allebei in de keuken. Ze spoken af en toe nog wat rond en maken het huis onrustig. Daniel en zijn nieuwe vriendin Emilie volgen de eerste generatie op en zetten dus de tweede generatie voort!
Ik ben meteen weer helemaal bezig met mijn tweede generatie. Daniel word astronaut en ik ben van plan om hem naar de maan te laten gaan. Emilie word muzikant, de beroemdste van het land!
Spelen jullie ook de Sims 4? Gaan jullie deze challenge ook doen? Laat het in de reacties achter!
-Celine

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

3 Reacties

 1. Invisiblecreations

  Ik speel ook af en toe de sims4, maar ik ben niet zo goed en dus wacht ik nog even met het doen van de challenge. Hoe doe je bijvoorbeeld die ronde hoekjes bij de keuken?

  liefs Idwerd

  Antwoord
 2. The Beauty boulevard

  Als je op de eyedropper tool drukt en dan het keukenblok naar keuze uitkiest, dan zie je vanzelf de vorm van het keuken blok wat je wilt. Bijvoorbeeld rond.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.