Follow:
TB

Sims 4 series: Meet the Family.

Door Celine – Eindelijk weer een gaming artikel! In deze reeks van artikelen volgen we een familie en alles wat daar bij hoort. Vandaag ontmoeten we de familie Clairs.
1-9-15_20-58-2

Goed, meet Fay Clairs. Een van de ouders en eigenlijk oprichters van familie Clairs. Op deze foto heeft Fay een klein ongelukje gehad met de wc, wat er precies gebeurd is weet ik niet, maar de wc is een beetje ontploft. Fay werkt als arts bij een ziekenhuis en wil het liefst zo hoog mogelijk in haar carrière komen. Ook houd ze erg van kinderen, maar helaas het gedeelte van kinderen krijgen lukt maar niet. Ze word zwanger en staat op het punt te bevallen, maar het kind zelf verdwijnt opeens spontaan, alsof ze nooit zwanger is geweest.

5-9-15_16-22

Meet, Simon Clairs. De vader en ook een van de oprichters van familie Clairs. Hij houd erg van schilderen en verdient hier dan ook aardig veel mee. Als beroep is hij sport instructeur. Vaak komt hij als mascotte thuis, wat er natuurlijk niet uit ziet.

1-9-15_21-14

Simon als mascotte. Natuurlijk erg leuk voor de kinderen, maar minder leuk voor Fay. Gelukkig is Simon al hogerop in zijn carrière gekomen, waardoor hij zich niet meer als mascotte hoeft te verkleden.

2-9-15_17-44-2

Op deze foto zien jullie de vier geadopteerde kinderen van familie Clairs. Van links naar rechts: Noa, Isabel, Jesse en Charlotte.

5-9-15_17-15

Tja, het gaat er niet altijd even aardig aan toe. Hier zijn Isabel en Charlotte al flink opgegroeid. Isabel gaat proberen alleen maar 10en te halen op school en Charlotte tjaa.. Die weet niet eens wat school is.

5-9-15_20-36

Ik weet echt niet wat ik van deze foto moet denken. Op deze foto zien jullie de opgegroeide Jesse, die als hovenier bij een bedrijf werkt. Hij zit nu op de middelbare school, waar hij er voor gaat zorgen dat hij ook alleen maar 10en haalt. Ik kan niet wachten tot hij later de Science carrière gaat doen.

Wat vind jij van familie Clairs of heb jij ook de Sims 4?

Liefs, Celine.

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Review: Otterbox Symmetry Case.

Door Celine - Ik heb van GSMpunt dit super leuke telefoonhoesje gekregen. Het hoesje is van het merk Otterbox, een...

Sluiten