Follow:
Accessoires Fashion

Sieraden van Lucardi + moederdag tip!

Ook al draag ik sieraden niet heel vaak, ik vind het nog steeds een erg leuke manier van mijn kleding wat leuker maken. Soms draag ik een normale trui en dan is het heel leuk om hier wat sieraden bij te doen. Het is natuurlijk ook bijna moederdag en dan is het tijd om jouw moeder even te verwennen. Misschien zijn deze sieraden wat voor haar?

Oorbellen

Als eerste heb ik deze prachtige Guess oorbellen gekregen. Het zijn eigenlijk simpele oorbellen, maar de diamandjes in de oorbellen zorgen ervoor dat deze oorbellen toch een beetje chique zijn.

Op dit armbandje ben ik echt verliefd. Hij past om mijn pols en dat is serieus echt een wonder. Normaal passen armbandjes mij nooit en zijn ze meestal veel te groot. Het armbandje gaat ook makkelijk dicht.

Lucardi

Zoals je kan zien passen deze oorbellen en het armbandje perfect bij elkaar. Ik ben nooit zo van de setjes, dus ik zou dit setje eigenlijk alleen maar los dragen, maar als je juist van setjes houdt dan is het echt perfect voor jou.

Verpakking

Wat een prachtige verpakking is dit zeg. Helemaal in het thema van de liefde. Het doosje is echt prachtig en daar zitten natuurlijk ook nog prachtige sieraden in. Aan deze verpakking hoef je eigenlijk helemaal niets te doen om het als cadeau te geven.

Ik wilde dit setje eerst aan mijn mams geven, maar toen kwam ik erachter dat dit setje niet van sterling zilver gemaakt is. Dat betekent niet dat dit setje niet perfect voor jouw moeder is. Dit setje is echt het perfecte cadeau voor moederdag.

De oorbellen zijn helaas redelijk zwaar. Ik krijg best snel last van mijn oorlellen, dus dan zijn dit niet echt de perfecte oorbellen. Ik merk nu al helaas dat mijn gaatje al een beetje rood is geworden.

Wat koop jij voor moederdag?

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Girls-things

  Wat een leuke sieraden.
  Ontzettend schattig met dat hartje :).

  8 mei 2017 at 21:14
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Dit is hoe mooi vrede is

  Vrede. Een begrip, misschien wel gewoon een woord. Toch is vrede en vrijheid niet normaal. Wij denken dat dit gewoon...

  Sluiten