Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
Sieraden van Lucardi + moederdag tip!
1 Comments

Written by Celine

8 mei 2017

Ook al draag ik sieraden niet heel vaak, ik vind het nog steeds een erg leuke manier van mijn kleding wat leuker maken. Soms draag ik een normale trui en dan is het heel leuk om hier wat sieraden bij te doen. Het is natuurlijk ook bijna moederdag en dan is het tijd om jouw moeder even te verwennen. Misschien zijn deze sieraden wat voor haar?

Oorbellen

Als eerste heb ik deze prachtige Guess oorbellen gekregen. Het zijn eigenlijk simpele oorbellen, maar de diamandjes in de oorbellen zorgen ervoor dat deze oorbellen toch een beetje chique zijn.

Op dit armbandje ben ik echt verliefd. Hij past om mijn pols en dat is serieus echt een wonder. Normaal passen armbandjes mij nooit en zijn ze meestal veel te groot. Het armbandje gaat ook makkelijk dicht.

Lucardi

Zoals je kan zien passen deze oorbellen en het armbandje perfect bij elkaar. Ik ben nooit zo van de setjes, dus ik zou dit setje eigenlijk alleen maar los dragen, maar als je juist van setjes houdt dan is het echt perfect voor jou.

Verpakking

Wat een prachtige verpakking is dit zeg. Helemaal in het thema van de liefde. Het doosje is echt prachtig en daar zitten natuurlijk ook nog prachtige sieraden in. Aan deze verpakking hoef je eigenlijk helemaal niets te doen om het als cadeau te geven.

Ik wilde dit setje eerst aan mijn mams geven, maar toen kwam ik erachter dat dit setje niet van sterling zilver gemaakt is. Dat betekent niet dat dit setje niet perfect voor jouw moeder is. Dit setje is echt het perfecte cadeau voor moederdag.

De oorbellen zijn helaas redelijk zwaar. Ik krijg best snel last van mijn oorlellen, dus dan zijn dit niet echt de perfecte oorbellen. Ik merk nu al helaas dat mijn gaatje al een beetje rood is geworden.

Wat koop jij voor moederdag?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste...

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Overhemden zijn helemaal in. Je kan ze dragen op zomerse dagen, maar uiteraard ook naar je werk. Ik ben zelf fan van witte overhemden, omdat ze een subtiele uitstraling geven aan je outfit. Daarom review ik vandaag de Redmond Slim Fit overhemd....

1 Reactie

  1. Girls-things

    Wat een leuke sieraden.
    Ontzettend schattig met dat hartje :).

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.