Follow:
Accessoires Fashion

Een schattige sieraden set van Leuke Sieraden

Ik moet veel meer sieraden gaan dragen. Ik houd er zo erg van wanneer ik mensen sieraden zie dragen, maar zelf doe ik het niet vaak. In de vakantie ga ik mijn kamer zo inrichten dat ik overal wat beter bij kom en dat mijn sieraden beter zijn georganiseerd. Deze prachtige armbandjes passen daar perfect tussen.

Studs armband

Ik ben nooit zo’n fan van studs, maar op dit armbandje staat het echt geweldig. Ik vind de roze kleur ook heel mooi in combinatie met het licht blauwe armbandje. De armbandjes zitten aan elkaar, dus je kan ze niet van elkaar los dragen. Als je dit geen mooie combinatie vindt, dan is dat natuurlijk lastig, maar ik vind dit een hele gafe combinatie.

Gele pompon

Ik vind dit armbandje zo geweldig. Het gele pompommetje past echt perfect en het maakt het armbandje uniek. Ik heb nog nooit armbandjes gezien die verschillende elementen heeft. Eerst een leren armbandjes met studs, daarna een licht blauw kralen armbandje en dan ook nog die geweldige gele pompom. Love it!

Roze armband

Ik ben vanaf vandaag gek op gekleurde armbandjes. Als ik armbandjes draag dan draag ik altijd zilveren of gouden armbandjes, maar ik weet eigenlijk niet waarom ik nooit gekleurde armbandjes droeg. Deze armbandjes kunnen jouw outfit zoveel vrolijker maken en dat hebben mijn outfits soms echt nodig. Ik vind vooral het armbandje met het licht blauwe bloemetje heel gaaf. Dit armbandje is heel uniek en vooral wanneer je weet dat al deze armbandjes handgemaakt zijn.

Schelpen

Leuke sieraden

De armbandjes vallen echt met alles te combineren. Ik draag op deze foto een armbandje met twee schelpjes, lekker zomers en hij past ook perfect! Ik kon bij Adinda duidelijk aangeven wat de omtrek van mijn pols was en Adinda heeft deze armbandjes dus helemaal op maat gemaakt. Dat is echt super fijn, want normaal zijn armbandjes altijd te groot bij mij.

Hoe vind jij deze armbandjes?

Related:

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Esra

  Leuk hoor!

  26 juni 2017 at 08:37
 • Reply Girls-things

  Hele leuke armbandjes!
  Vooral die met de schelpjes is leuk!

  26 juni 2017 at 20:18
 • Reply Jeanine Bijker

  Leuke armbandjes! Lekker zomers.

  6 juli 2017 at 22:11
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  De reden waarom ik (bijna) alleen maar Engelse Youtubers kijk

  Ik houd van YouTube. Ik bekijk het bijna elke dag en ik houd er gewoon van. Van vlogs tot grappig...

  Sluiten