Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Een schattige sieraden set van Leuke Sieraden
5 Comments

Written by Celine

26 juni 2017

Ik moet veel meer sieraden gaan dragen. Ik houd er zo erg van wanneer ik mensen sieraden zie dragen, maar zelf doe ik het niet vaak. In de vakantie ga ik mijn kamer zo inrichten dat ik overal wat beter bij kom en dat mijn sieraden beter zijn georganiseerd. Deze prachtige armbandjes passen daar perfect tussen.

Studs armband

Ik ben nooit zo’n fan van studs, maar op dit armbandje staat het echt geweldig. Ik vind de roze kleur ook heel mooi in combinatie met het licht blauwe armbandje. De armbandjes zitten aan elkaar, dus je kan ze niet van elkaar los dragen. Als je dit geen mooie combinatie vindt, dan is dat natuurlijk lastig, maar ik vind dit een hele gafe combinatie.

Gele pompon

Ik vind dit armbandje zo geweldig. Het gele pompommetje past echt perfect en het maakt het armbandje uniek. Ik heb nog nooit armbandjes gezien die verschillende elementen heeft. Eerst een leren armbandjes met studs, daarna een licht blauw kralen armbandje en dan ook nog die geweldige gele pompom. Love it!

Roze armband

Ik ben vanaf vandaag gek op gekleurde armbandjes. Als ik armbandjes draag dan draag ik altijd zilveren of gouden armbandjes, maar ik weet eigenlijk niet waarom ik nooit gekleurde armbandjes droeg. Deze armbandjes kunnen jouw outfit zoveel vrolijker maken en dat hebben mijn outfits soms echt nodig. Ik vind vooral het armbandje met het licht blauwe bloemetje heel gaaf. Dit armbandje is heel uniek en vooral wanneer je weet dat al deze armbandjes handgemaakt zijn.

Schelpen

Leuke sieraden

De armbandjes vallen echt met alles te combineren. Ik draag op deze foto een armbandje met twee schelpjes, lekker zomers en hij past ook perfect! Ik kon bij Adinda duidelijk aangeven wat de omtrek van mijn pols was en Adinda heeft deze armbandjes dus helemaal op maat gemaakt. Dat is echt super fijn, want normaal zijn armbandjes altijd te groot bij mij.

Hoe vind jij deze armbandjes?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste...

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Overhemden zijn helemaal in. Je kan ze dragen op zomerse dagen, maar uiteraard ook naar je werk. Ik ben zelf fan van witte overhemden, omdat ze een subtiele uitstraling geven aan je outfit. Daarom review ik vandaag de Redmond Slim Fit overhemd....

5 Reacties

  1. Girls-things

    Hele leuke armbandjes!
    Vooral die met de schelpjes is leuk!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.