Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Een schattige sieraden set van Leuke Sieraden

Geschreven door Celine

26 juni 2017

Ik moet veel meer sieraden gaan dragen. Ik houd er zo erg van wanneer ik mensen sieraden zie dragen, maar zelf doe ik het niet vaak. In de vakantie ga ik mijn kamer zo inrichten dat ik overal wat beter bij kom en dat mijn sieraden beter zijn georganiseerd. Deze prachtige armbandjes passen daar perfect tussen.

Studs armband

Ik ben nooit zo’n fan van studs, maar op dit armbandje staat het echt geweldig. Ik vind de roze kleur ook heel mooi in combinatie met het licht blauwe armbandje. De armbandjes zitten aan elkaar, dus je kan ze niet van elkaar los dragen. Als je dit geen mooie combinatie vindt, dan is dat natuurlijk lastig, maar ik vind dit een hele gafe combinatie.

Gele pompon

Ik vind dit armbandje zo geweldig. Het gele pompommetje past echt perfect en het maakt het armbandje uniek. Ik heb nog nooit armbandjes gezien die verschillende elementen heeft. Eerst een leren armbandjes met studs, daarna een licht blauw kralen armbandje en dan ook nog die geweldige gele pompom. Love it!

Roze armband

Ik ben vanaf vandaag gek op gekleurde armbandjes. Als ik armbandjes draag dan draag ik altijd zilveren of gouden armbandjes, maar ik weet eigenlijk niet waarom ik nooit gekleurde armbandjes droeg. Deze armbandjes kunnen jouw outfit zoveel vrolijker maken en dat hebben mijn outfits soms echt nodig. Ik vind vooral het armbandje met het licht blauwe bloemetje heel gaaf. Dit armbandje is heel uniek en vooral wanneer je weet dat al deze armbandjes handgemaakt zijn.

Schelpen

Leuke sieraden

De armbandjes vallen echt met alles te combineren. Ik draag op deze foto een armbandje met twee schelpjes, lekker zomers en hij past ook perfect! Ik kon bij Adinda duidelijk aangeven wat de omtrek van mijn pols was en Adinda heeft deze armbandjes dus helemaal op maat gemaakt. Dat is echt super fijn, want normaal zijn armbandjes altijd te groot bij mij.

Hoe vind jij deze armbandjes?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste...

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Overhemden zijn helemaal in. Je kan ze dragen op zomerse dagen, maar uiteraard ook naar je werk. Ik ben zelf fan van witte overhemden, omdat ze een subtiele uitstraling geven aan je outfit. Daarom review ik vandaag de Redmond Slim Fit overhemd....

5 Reacties

  1. Girls-things

    Hele leuke armbandjes!
    Vooral die met de schelpjes is leuk!

    Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.