Follow:
Accessoires Fashion

Sieraden die je nog nooit bent tegen gekomen

De laatste tijd kom ik zoveel geweldige en bijzondere sieraden tegen. Ook de zelfgemaakte sieraden van Jessie en haar eend Janice zijn heel erg bijzonder. Ze heeft van een heel simpel sieraad concept hele bijzondere sieraden gemaakt. Ben jij ook zo benieuwd naar deze sieraden? Lees dan snel verder!

De verpakking

box

Ik wil ten eerste echt hele grote complimenten geven aan hoe het pakketje verpakt was. Ik kreeg het pakketje in een prachtige glimmende envelop. In deze envelop was deze prachtige doos. Ik dacht eerst dat ik een super de luxe prijs had gewonnen waar ik niets van af wist. Ik zag het logo en ik wist meteen van wie ik dit prachtige pakketje had gekregen.

Over Janacy Lane

Janice is de eend van Jessie. Jessie vond het zonde om zomaar de mooie veren van Janice weg te gooien en daarom maakt ze hier prachtige sieraden van. In elke ketting of armband is een prachtige veer van Janice verwerkt.

De sieraden

lane

In de doos zaten hartstikke veel bijzondere sieraden. Mijn oog viel als eerste op deze twee armbandjes. De witte armband is heel simpel, maar toch ook wel bijzonder. Hij valt heel goed te combineren met een leuk jurkje of voor de kerst. Het tweede armbandje vond mijn moeder ook hartstikke leuk. Het is eigenlijk een heel leuk hippie armbandje, die met alles heel goed te combineren valt.

arm

Dit zijn alle drie de armbandjes die ik heb gekregen. Ik moet heel eerlijk zijn. Ze passen echt totaal niet bij elkaar, maar dit is eigenlijk helemaal geen probleem. Nu kan ik tenminste op drie verschillende dagen een leuke armband dragen. Ik heb wel altijd dat armbandjes veel te groot voor mij zijn.. Het witte armbandje is echt perfect en is echt perfect voor iedereen. De middelste is echt veel te groot en de zilveren eigenlijk ook.

jewel

Ik draag eigenlijk nooit meer oorbellen, maar deze zijn wel heel gaaf eigenlijk. Ze lijken een beetje op kleine sneeuwballetjes of pareltjes. Altijd nadat ik oorbellen heb gedragen doen mijn oorlellen best wel pijn en daarom probeer ik het dragen van oorbellen te vermijden..

pearls

De oorbellen zijn wel wat groter dan mijn oorlellen, maar dat geeft eigenlijk wel een cool effect. De oorbellen zijn heel mooi bij een zwarte trui en zoals ik al zei, het lijken net sneeuwballetjes. Super mooi.

Janacy Lane

Dit is denk ik wel mijn favoriete armbandje. Lekker simpel, maar toch met een mooi detail. De veer van Janice de eend. De armband kan je echt met alles combineren en dat is eigenlijk wel fijn. Het armbandje is alleen een beetje te groot, maar ik ga die proberen kleiner te maken door er een aantal schakeltjes uit te halen.

armcandy

Deze twee armbandjes passen echt perfect bij elkaar. Allebei een beetje te groot, maar wel perfect bij elkaar passend. Ik vind de veren van Janice ook echt een geweldig toevoegen, hierdoor zijn het niet normale armbandjes, maar hebben toch een leuke toevoeging.

fles

Deze oorbellen zijn zo geweldig ingepakt. Ik ga dit flesje ook zeker als decoratie gebruiken voor op mijn kast. Het was wel even lastig om de oorbellen uit het flesje te halen. Ik was bang dat ik de mooie veertje van de oorbel af trok, maar dat was gelukkig niet het geval. Als je de oorbellen weer terug in het flesje wilt doen, dan moet je wel even goed concentreren. Ik kreeg ze eerst niet in het flesje en vond het lastig om ze er eigenlijk weer in te doen.

feather

Dit zijn de oorbellen en wat zijn ze leuk he? Ze zijn niet te groot en de veren zijn gelukkig ook niet te groot. Ik vind het nooit zo mooi als de veren veel te groot zijn en dat is gelukkig niet het geval.

earring

Dit zijn de oorbellen als ze in mijn oor zitten. Zoals je kunt zien zijn ze niet te groot en vallen ze eigenlijk overal mee te combineren.

necklace

Dit is toch echt wel mijn favoriete ketting. Ik ben echt dol op flesjes en al dat soort dingen en in dit flesje zit ook nog daadwerkelijk wat. De ketting is best wel lang, maar ik heb dit simpelweg opgelost om de ketting dubbel te doen. Ik ben niet zo’n groot fan van lange kettingen, maar je kan hem gelukkig wel dubbel doen.

ketting

Zoals je kunt zien, zit in het flesje een veer van Janice. Het valt me nu pas op dat boven het flesje ook een pareltje zit. Ik ga deze ketting echt vaak dragen, ook al valt hij niet met alles te combineren. Als ik bijvoorbeeld een roze of paarse trui aan heb, dan zou ik niet snel deze ketting dragen.

jessie

Hier nogmaals deze prachtige ketting. Zoals je kunt zien heb ik de ketting dubbel gedaan. De bovenste laag van de ketting lijkt eigenlijk een beetje op een choker en de onderste laag is eigenlijk de ketting zelf. Ik denk dat ik deze ketting ook ga combineren met een andere choker.

me

Ik ben echt hartstikke blij met alle sieraden en ik ben zeker van plan om ze allemaal te dragen. Het is zo bijzonder dat Jessie van veren van haar eend zoveel mooie sieraden heeft weten te maken.

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Malou | Blonde Blossom

  ik vind die pareltjesoorbellen geweldig! En wat een leuk verhaal zit er achter deze sieraden. x

  14 november 2016 at 10:46
 • Reply Tamara TS

  Toffe spulletjes! Het kettinkje met het flesje vind ik geweldig.

  14 november 2016 at 13:10
 • Reply Armande

  Wat een schattige sieraden met veer. Heel delicaat!

  21 november 2016 at 11:44
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Negen apps die elke blogger moet hebben

  Ik ben vast niet de enige die vaak zijn of haar telefoon gebruikt. Ik doe dit zeker dagelijks en daar...

  Sluiten