Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Sieraden die je nog nooit bent tegen gekomen

Geschreven door Celine

14 november 2016

De laatste tijd kom ik zoveel geweldige en bijzondere sieraden tegen. Ook de zelfgemaakte sieraden van Jessie en haar eend Janice zijn heel erg bijzonder. Ze heeft van een heel simpel sieraad concept hele bijzondere sieraden gemaakt. Ben jij ook zo benieuwd naar deze sieraden? Lees dan snel verder!

De verpakking

box

Ik wil ten eerste echt hele grote complimenten geven aan hoe het pakketje verpakt was. Ik kreeg het pakketje in een prachtige glimmende envelop. In deze envelop was deze prachtige doos. Ik dacht eerst dat ik een super de luxe prijs had gewonnen waar ik niets van af wist. Ik zag het logo en ik wist meteen van wie ik dit prachtige pakketje had gekregen.

Over Janacy Lane

Janice is de eend van Jessie. Jessie vond het zonde om zomaar de mooie veren van Janice weg te gooien en daarom maakt ze hier prachtige sieraden van. In elke ketting of armband is een prachtige veer van Janice verwerkt.

De sieraden

lane

In de doos zaten hartstikke veel bijzondere sieraden. Mijn oog viel als eerste op deze twee armbandjes. De witte armband is heel simpel, maar toch ook wel bijzonder. Hij valt heel goed te combineren met een leuk jurkje of voor de kerst. Het tweede armbandje vond mijn moeder ook hartstikke leuk. Het is eigenlijk een heel leuk hippie armbandje, die met alles heel goed te combineren valt.

arm

Dit zijn alle drie de armbandjes die ik heb gekregen. Ik moet heel eerlijk zijn. Ze passen echt totaal niet bij elkaar, maar dit is eigenlijk helemaal geen probleem. Nu kan ik tenminste op drie verschillende dagen een leuke armband dragen. Ik heb wel altijd dat armbandjes veel te groot voor mij zijn.. Het witte armbandje is echt perfect en is echt perfect voor iedereen. De middelste is echt veel te groot en de zilveren eigenlijk ook.

jewel

Ik draag eigenlijk nooit meer oorbellen, maar deze zijn wel heel gaaf eigenlijk. Ze lijken een beetje op kleine sneeuwballetjes of pareltjes. Altijd nadat ik oorbellen heb gedragen doen mijn oorlellen best wel pijn en daarom probeer ik het dragen van oorbellen te vermijden..

pearls

De oorbellen zijn wel wat groter dan mijn oorlellen, maar dat geeft eigenlijk wel een cool effect. De oorbellen zijn heel mooi bij een zwarte trui en zoals ik al zei, het lijken net sneeuwballetjes. Super mooi.

Janacy Lane

Dit is denk ik wel mijn favoriete armbandje. Lekker simpel, maar toch met een mooi detail. De veer van Janice de eend. De armband kan je echt met alles combineren en dat is eigenlijk wel fijn. Het armbandje is alleen een beetje te groot, maar ik ga die proberen kleiner te maken door er een aantal schakeltjes uit te halen.

armcandy

Deze twee armbandjes passen echt perfect bij elkaar. Allebei een beetje te groot, maar wel perfect bij elkaar passend. Ik vind de veren van Janice ook echt een geweldig toevoegen, hierdoor zijn het niet normale armbandjes, maar hebben toch een leuke toevoeging.

fles

Deze oorbellen zijn zo geweldig ingepakt. Ik ga dit flesje ook zeker als decoratie gebruiken voor op mijn kast. Het was wel even lastig om de oorbellen uit het flesje te halen. Ik was bang dat ik de mooie veertje van de oorbel af trok, maar dat was gelukkig niet het geval. Als je de oorbellen weer terug in het flesje wilt doen, dan moet je wel even goed concentreren. Ik kreeg ze eerst niet in het flesje en vond het lastig om ze er eigenlijk weer in te doen.

feather

Dit zijn de oorbellen en wat zijn ze leuk he? Ze zijn niet te groot en de veren zijn gelukkig ook niet te groot. Ik vind het nooit zo mooi als de veren veel te groot zijn en dat is gelukkig niet het geval.

earring

Dit zijn de oorbellen als ze in mijn oor zitten. Zoals je kunt zien zijn ze niet te groot en vallen ze eigenlijk overal mee te combineren.

necklace

Dit is toch echt wel mijn favoriete ketting. Ik ben echt dol op flesjes en al dat soort dingen en in dit flesje zit ook nog daadwerkelijk wat. De ketting is best wel lang, maar ik heb dit simpelweg opgelost om de ketting dubbel te doen. Ik ben niet zo’n groot fan van lange kettingen, maar je kan hem gelukkig wel dubbel doen.

ketting

Zoals je kunt zien, zit in het flesje een veer van Janice. Het valt me nu pas op dat boven het flesje ook een pareltje zit. Ik ga deze ketting echt vaak dragen, ook al valt hij niet met alles te combineren. Als ik bijvoorbeeld een roze of paarse trui aan heb, dan zou ik niet snel deze ketting dragen.

jessie

Hier nogmaals deze prachtige ketting. Zoals je kunt zien heb ik de ketting dubbel gedaan. De bovenste laag van de ketting lijkt eigenlijk een beetje op een choker en de onderste laag is eigenlijk de ketting zelf. Ik denk dat ik deze ketting ook ga combineren met een andere choker.

me

Ik ben echt hartstikke blij met alle sieraden en ik ben zeker van plan om ze allemaal te dragen. Het is zo bijzonder dat Jessie van veren van haar eend zoveel mooie sieraden heeft weten te maken.

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste...

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Overhemden zijn helemaal in. Je kan ze dragen op zomerse dagen, maar uiteraard ook naar je werk. Ik ben zelf fan van witte overhemden, omdat ze een subtiele uitstraling geven aan je outfit. Daarom review ik vandaag de Redmond Slim Fit overhemd....

4 Reacties

 1. Malou | Blonde Blossom

  ik vind die pareltjesoorbellen geweldig! En wat een leuk verhaal zit er achter deze sieraden. x

  Antwoord
 2. Tamara TS

  Toffe spulletjes! Het kettinkje met het flesje vind ik geweldig.

  Antwoord
 3. Armande

  Wat een schattige sieraden met veer. Heel delicaat!

  Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.