Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
Ik heb wat Shiny Stuff ontvangen
12 Comments

Written by Celine

29 juni 2016

Shiny Stuff

Jullie zullen nu vast wel denken, wat is Shiny stuff nou weer? Shiny stuff is een super leuke webshop met originele, maar toch herkenbare sieraden. Je denkt nu vast, herkenbare sieraden, dan zijn de sieraden toch juist niet origineel? Met herkenbaar bedoel ik dat de bedeltjes die aan de kettingen hangen me erg bekend voorkomen uit mijn kinder tijd, maar ook uit de tijd van nu. Een nutella potje, een bedeltje met een vos, een prachtige boom en nog veel meer.

hearts

Deze oorbellen zijn erg simpel, maar ik vind de kleur erg leuk. Ik draag vaak zwart en dan zijn fel roze kleine oorbellen erg leuk bij deze look. Ze zijn niet gemaakt van echt zilver, dus let wel op dat je daar niet allergisch voor bent. Er is niets vervelender dan een ontstoken oor.

pink

Op deze foto zien jullie mij met de oorbellen in. Ik draag hier een grijze trui van de H&M en de roze oorbellen komen hierdoor goed naar voren. Ook zijn de oorbellen niet van normaal plastic gemaakt, maar ik heb het idee dat ze een beetje van hout zijn gemaakt. Zo zien de oorbellen er tenminste wel uit.

shiny stuff

Dan nu deze prachtige ketting. De groene kleur met de zwarte achtergrond, vind ik echt werkelijk prachtig. Zoals ik al zei draag ik vaak zwart en met deze ketting maakt het de look toch wat anders. De ketting waar het bedeltje aan hangt is zwart en de achtergrond van de boom is ook zwart. Hierdoor komt de groene boom goed naar voren. De ketting is erg licht en daar houd ik wel van. Het is altijd erg vervelend als een ketting hartstikke zwaar is.

nutella

Een Nutella sleutelhanger! De sleutelhanger is wel erg klein, maar ik ga hem zeker aan mijn sleutel bos hangen. Eigenlijk best een leuk idee om verschillende kleine sleutelhangers aan mijn sleutelbos te hangen.. Maar goed, nu over de sleutelhanger zelf. Zoals ik al zei is hij erg klein, maar hij is wel erg leuk en herkenbaar. Helaas kan het dekseltje niet open en zit er geen Nutella in (oké, grapje).

shinystuff

Als laatste heb ik deze vos ketting ontvangen. Ook deze ketting kwam me erg bekend voor (als iemand weet waar deze vos mij zo bekend voor komt, dan hoor ik het graag!). Voor de verandering heeft deze ketting een ijzeren ketting waar het bedeltje aan hangt. De combinatie zilver en rood vind ik dan ook erg mooi. Perfect om je look een beetje op te fleuren of een beetje speels te laten lijken.

Houd goed mijn blog in de gaten, want binnenkort komt er een leuke winactie van Shiny Stuff online!
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

disclaimer

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste...

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Overhemden zijn helemaal in. Je kan ze dragen op zomerse dagen, maar uiteraard ook naar je werk. Ik ben zelf fan van witte overhemden, omdat ze een subtiele uitstraling geven aan je outfit. Daarom review ik vandaag de Redmond Slim Fit overhemd....

12 Reacties

 1. Kirsty - ShinyStuff

  Hallo Celine, bedankt voor de ontzettend leuke review en de prachtige foto’s! Wat zijn ze leuk zeg!
  Nog een kleine tip, het Nutella potje is een bedeltje 🙂 Hoewel die zeker als sleutelhanger gebruikt kan worden, is hij (o.a.) bedoeld om aan een bedelarmband te kunnen bevestigen! Vandaar dat hij zo tiny is 😉

  Groetjes Kirsty

  Antwoord
  • Celine

   Ah als bedeltje! Nou ja, ik gebruik het voor allebei 😉

   Antwoord
 2. Dinja

  Oeeh leuke spullen! Ik vind die ketting met de boom mooi en het nutella potje is gewoon te schattig 😀

  Antwoord
  • Celine

   Ik ben echt verliefd op deze sieraden!x

   Antwoord
 3. Fabiën

  Aaahw super cute! Vooral de nutella is echt lief! En mooie foto’s ☺️

  Antwoord
 4. Marsha

  Wat een leuke sieraden heb je ontvangen! Ik vind dat vosje wel erg schattig! -x-

  Antwoord
 5. Natasja Smit

  Wat leuk 🙂 ik ga zo even een kijkje nemen op hun site ken hun nog niet

  Antwoord
 6. Noortje

  dat nutellapotje is zo leuk!! Ik zou hem ook als sleutelhanger gebruikt hebben, of misschien gekeken of ik hem als ketting om kon doen want dat zou denk ik ook nog wel kunnen wanneer je dat haakje eraf haalt en dan draagt met een klein zilveren koortje.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.