Follow:
Accessoires Fashion TB

Ik heb wat Shiny Stuff ontvangen

Shiny Stuff

Jullie zullen nu vast wel denken, wat is Shiny stuff nou weer? Shiny stuff is een super leuke webshop met originele, maar toch herkenbare sieraden. Je denkt nu vast, herkenbare sieraden, dan zijn de sieraden toch juist niet origineel? Met herkenbaar bedoel ik dat de bedeltjes die aan de kettingen hangen me erg bekend voorkomen uit mijn kinder tijd, maar ook uit de tijd van nu. Een nutella potje, een bedeltje met een vos, een prachtige boom en nog veel meer.

hearts

Deze oorbellen zijn erg simpel, maar ik vind de kleur erg leuk. Ik draag vaak zwart en dan zijn fel roze kleine oorbellen erg leuk bij deze look. Ze zijn niet gemaakt van echt zilver, dus let wel op dat je daar niet allergisch voor bent. Er is niets vervelender dan een ontstoken oor.

pink

Op deze foto zien jullie mij met de oorbellen in. Ik draag hier een grijze trui van de H&M en de roze oorbellen komen hierdoor goed naar voren. Ook zijn de oorbellen niet van normaal plastic gemaakt, maar ik heb het idee dat ze een beetje van hout zijn gemaakt. Zo zien de oorbellen er tenminste wel uit.

shiny stuff

Dan nu deze prachtige ketting. De groene kleur met de zwarte achtergrond, vind ik echt werkelijk prachtig. Zoals ik al zei draag ik vaak zwart en met deze ketting maakt het de look toch wat anders. De ketting waar het bedeltje aan hangt is zwart en de achtergrond van de boom is ook zwart. Hierdoor komt de groene boom goed naar voren. De ketting is erg licht en daar houd ik wel van. Het is altijd erg vervelend als een ketting hartstikke zwaar is.

nutella

Een Nutella sleutelhanger! De sleutelhanger is wel erg klein, maar ik ga hem zeker aan mijn sleutel bos hangen. Eigenlijk best een leuk idee om verschillende kleine sleutelhangers aan mijn sleutelbos te hangen.. Maar goed, nu over de sleutelhanger zelf. Zoals ik al zei is hij erg klein, maar hij is wel erg leuk en herkenbaar. Helaas kan het dekseltje niet open en zit er geen Nutella in (oké, grapje).

shinystuff

Als laatste heb ik deze vos ketting ontvangen. Ook deze ketting kwam me erg bekend voor (als iemand weet waar deze vos mij zo bekend voor komt, dan hoor ik het graag!). Voor de verandering heeft deze ketting een ijzeren ketting waar het bedeltje aan hangt. De combinatie zilver en rood vind ik dan ook erg mooi. Perfect om je look een beetje op te fleuren of een beetje speels te laten lijken.

Houd goed mijn blog in de gaten, want binnenkort komt er een leuke winactie van Shiny Stuff online!
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

disclaimer

Related:

Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply Kirsty - ShinyStuff

  Hallo Celine, bedankt voor de ontzettend leuke review en de prachtige foto’s! Wat zijn ze leuk zeg!
  Nog een kleine tip, het Nutella potje is een bedeltje 🙂 Hoewel die zeker als sleutelhanger gebruikt kan worden, is hij (o.a.) bedoeld om aan een bedelarmband te kunnen bevestigen! Vandaar dat hij zo tiny is 😉

  Groetjes Kirsty

  29 juni 2016 at 10:29
  • Reply Celine

   Ah als bedeltje! Nou ja, ik gebruik het voor allebei 😉

   29 juni 2016 at 11:02
 • Reply Dinja

  Oeeh leuke spullen! Ik vind die ketting met de boom mooi en het nutella potje is gewoon te schattig 😀

  29 juni 2016 at 14:08
  • Reply Celine

   Ik ben echt verliefd op deze sieraden!x

   29 juni 2016 at 16:17
 • Reply Fabiën

  Aaahw super cute! Vooral de nutella is echt lief! En mooie foto’s ☺️

  29 juni 2016 at 17:40
 • Reply Tamara TS

  Wat een toffe spulletjes allemaal!

  29 juni 2016 at 20:35
 • Reply Marsha

  Wat een leuke sieraden heb je ontvangen! Ik vind dat vosje wel erg schattig! -x-

  29 juni 2016 at 21:51
 • Reply Natasja Smit

  Wat leuk 🙂 ik ga zo even een kijkje nemen op hun site ken hun nog niet

  1 juli 2016 at 22:01
 • Reply Natiza

  Oeh wat leuk zeg!

  23 juli 2016 at 14:31
 • Reply Noortje

  dat nutellapotje is zo leuk!! Ik zou hem ook als sleutelhanger gebruikt hebben, of misschien gekeken of ik hem als ketting om kon doen want dat zou denk ik ook nog wel kunnen wanneer je dat haakje eraf haalt en dan draagt met een klein zilveren koortje.

  19 augustus 2016 at 22:28
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Mijn ervaringen met Born Pretty Store | Review, swatches and more

  The Born Pretty Store. Geen idee of deze winkel erg bekend is, maar ik had er wel eens van gehoord....

  Sluiten