Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Het schrijven van reviews, makkelijk of toch niet?
2 Comments

Written by Celine

30 maart 2016

reviews

Review schrijven, ik doe het dagelijks. Ik ben vast niet de enige die reviews schrijft (lang niet!), maar ik hoor hier toch verschillende meningen over. Veel mensen vertrouwen de reviews van beautybloggers niet (waarom zouden we anders een review schrijven?) en sommige denken dat hier helemaal geen werk voor nodig is. Eventjes een review schrijven, dat is toch alleen maar een kwestie van je mening opschrijven?

Ik schreef een aantal weken geleden over vooroordelen over bloggen. Dit kwam meer uit frustratie, maar toch zag ik veel bloggers die hier ook mee te maken hadden. Een aantal dagen geleden zag ik het ook al op twitter voorbij komen, reviews schrijven is hartstikke makkelijk, waarom duurt het bij bloggers altijd zo lang? Nou, dat ga ik je maar eventjes uitleggen.

 • Ik ontvang soms wat producten van bedrijven om te reviewen. Die verwachten dan dat het artikel zo snel mogelijk online komt, logisch natuurlijk, dat zou ik zelf ook willen als ik een bedrijf was. Maar bedrijf please, zorg ervoor dat het pakketje dan ook direct wordt verzonden en als het verzonden is dat het dan ook werkelijk aankomt binnen een aantal dagen. Ik post wekelijks op maandag en woensdag een review en dan plan ik ook zo mijn tijd in dat ik voor die twee dagen reviews klaar heb staan. Als dan vervolgens bedrijven komen met de mededeling dat het pakketje niet goed verzonden is en dat ik vervolgens ook nog een week moet wachten, dat tja, dat werkt niet.
 • Wat dacht je van de foto’s? Deze foto’s moeten in daglicht gemaakt worden. Het liefst geen regenachtige dag, want dan is het meestal een beetje donker buiten. Als het een regenachtige dag is dan maak ik liever geen foto’s, want dan komen ze toch minder mooi uit dat ik had gehoopt. Kwaliteit gaat voor, toch?
 • Dan hebben we het nog niet gehad over de daadwerkelijk review schrijven. Hiervoor moet je het product van alle kanten bekijken. De verpakking, de inhoud, de kwaliteit, de prijs etc. Dit is niet in drie tellen gedaan en daar komt dus ook weer veel meer tijd bij kijken.

Is het nu een beetje duidelijk waarom het schrijven van reviews helemaal niet makkelijk is? Hier komt hartstikke veel tijd bij kijken en het is ook nog moeilijk om het product op alles te controleren en te beoordelen.

Wat denk jij, is het schrijven van reviews makkelijk of juist helemaal niet?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

2 Reacties

 1. Mariska

  Ik vind het niet moeilijk, er komt wel meer bij kijken dan je van te voren zou denken maar rakettechnologie is wat anders 😛

  Antwoord
 2. Linda | travellersoftheworld

  Ik heb een keer een review geschreven en ik ben er echt heel lang mee bezig geweest! Ben ook wel heel tevreden met het resultaat, maar het kost best veel tijd!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.