Follow:
Beauty Huidverzorging

Sandstone Flawless Foundation & Primer + WIN!

Skincare. Een belangrijk onderdeel van mijn leven en waarschijnlijk van een hoop mensen. Daarom test ik vandaag twee producten, de Sandstone Primer en Sandstone Flawless Foundation. Een merk die 100% vrij van parfum en parabenen is. Wil je ook nog eens een van deze producten winnen? Lees dan snel deze blog.

Een tijdje geleden kon je al het artikel van gastblogger Emma lezen over Sandstone. Zij was namelijk voor mijn blog naar een event geweest van Sandstone. In deze blog was al te lezen dat het een heerlijk merk was en toen werd ik natuurlijk ook benieuwd.

Sandstone Flawless Foundation

Dit is een van de twee producten die ik heb ontvangen. Het is echt een heerlijk product en echt perfect voor mijn huid. Normaal kan ik geen foundation vinden die bij mijn huidskleur past, maar deze foundation past dus echt perfect bij mijn huidskleur. Het is een medium dekkende foundation, wat eigenlijk perfect is. Daarnaast werkt hij ook redelijk goed met mijn droge huid, alhoewel hij soms wel wat droge stukjes laat zien.

Sandstone Flawless Foundation

Zo ziet de foundation eruit. Zoals je kan zien echt een perfecte kleur die echt perfect bij mijn huidskleur past.

Sandstone primer

Sandstone primer

Al heel lang was ik opzoek naar een primer. Toch trokken veel primers mij niet echt aan, alhoewel ik niet helemaal weet waarom. Deze primer zorgt ervoor dat mijn huid een stuk egaler wordt. Doordat ik een droge huid heb, heb ik veel droge stukken in mijn gezicht. Deze primer zorgt ervoor, in combinatie met mijn dagcrème, dat dat een stuk minder wordt.

Zoals je kan zien op de foto is de primer een transparante primer. Dit vind ik een stuk fijner dan bijvoorbeeld een witte of zelfs een groene(!) primer. Zo hoef je tenminste niet veel foundation of BB cream gebruiken om die kleur te laten verdwijnen.

Maar goed, wat kan je precies winnen? De primer hierboven kan je winnen. Wil je dus een egalere huid en dat je make-up ook nog eens langer blijft zitten? Doe dan zeker mee met deze winactie. De primer is geschikt voor alle huidtypen en is dus geschikt voor elk persoon.

Wat moet je doen om te winnen?

 • Volg The Beautyboulevard op Instagram.
 • Laat een reactie achter dat je graag wilt meedoen.

Wat kan je doen voor extra kans?

Deze winactie loopt tot 24 maart 2018.

Wat vind jij van de primer en de Sandstone Flawless foundation?

Related:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Sabrina

  Klinkt heel fijn. Wat goed dat de foundation je zo goed past. Ik doe graag mee voor de primer en heb de 1e 2 extra stappen ook gedaan

  7 maart 2018 at 08:44
 • Reply chucky1012

  Fijne review
  Ben al lange tijd opzoek naar de perfects foundation.
  Het is zo een prachtige teint.
  Ik doe heel graag mee en heb alles gedaan wat nodig is.

  Bl.: chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Insta.: @chucky1012

  Pinterest: Homemadepicturermania Sao Nonac

  Em.: dots_223@hotmail.com

  Xoxo

  7 maart 2018 at 09:07
 • Reply Anita H.

  Ik wil graag meedoen.

  7 maart 2018 at 13:14
 • Reply Marian B.

  Lijkt me een heel fijn product, ik ben er nieuwsgierig naar en probeer het graag eens uit.

  8 maart 2018 at 21:27
 • Reply Anita te Gussinklo

  ik zoek nog een goede primer, ben er benieuwd naar.

  13 maart 2018 at 11:12
 • Reply Lisanne Bons

  Heel leuk. Ik merk wel dat naast een studie, werk en alleenstaand moederschap snel vlekjes en plekjes heb. Dus dit wil ik wel graag proberen.

  21 maart 2018 at 08:25
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Curvy Talk | Metamorfoses?!

  Waarschijnlijk het leukste onderdeel van het programma, metamorfoses. Ik heb zeker weer zitten smullen, alhoewel sommige metamorfoses nou niet heel...

  Sluiten