Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Sandstone Flawless Foundation & Primer + WIN!

Geschreven door Celine

7 maart 2018

Skincare. Een belangrijk onderdeel van mijn leven en waarschijnlijk van een hoop mensen. Daarom test ik vandaag twee producten, de Sandstone Primer en Sandstone Flawless Foundation. Een merk die 100% vrij van parfum en parabenen is. Wil je ook nog eens een van deze producten winnen? Lees dan snel deze blog.

Een tijdje geleden kon je al het artikel van gastblogger Emma lezen over Sandstone. Zij was namelijk voor mijn blog naar een event geweest van Sandstone. In deze blog was al te lezen dat het een heerlijk merk was en toen werd ik natuurlijk ook benieuwd.

Sandstone Flawless Foundation

Dit is een van de twee producten die ik heb ontvangen. Het is echt een heerlijk product en echt perfect voor mijn huid. Normaal kan ik geen foundation vinden die bij mijn huidskleur past, maar deze foundation past dus echt perfect bij mijn huidskleur. Het is een medium dekkende foundation, wat eigenlijk perfect is. Daarnaast werkt hij ook redelijk goed met mijn droge huid, alhoewel hij soms wel wat droge stukjes laat zien.

Sandstone Flawless Foundation

Zo ziet de foundation eruit. Zoals je kan zien echt een perfecte kleur die echt perfect bij mijn huidskleur past.

Sandstone primer

Sandstone primer

Al heel lang was ik opzoek naar een primer. Toch trokken veel primers mij niet echt aan, alhoewel ik niet helemaal weet waarom. Deze primer zorgt ervoor dat mijn huid een stuk egaler wordt. Doordat ik een droge huid heb, heb ik veel droge stukken in mijn gezicht. Deze primer zorgt ervoor, in combinatie met mijn dagcrème, dat dat een stuk minder wordt.

Zoals je kan zien op de foto is de primer een transparante primer. Dit vind ik een stuk fijner dan bijvoorbeeld een witte of zelfs een groene(!) primer. Zo hoef je tenminste niet veel foundation of BB cream gebruiken om die kleur te laten verdwijnen.

Maar goed, wat kan je precies winnen? De primer hierboven kan je winnen. Wil je dus een egalere huid en dat je make-up ook nog eens langer blijft zitten? Doe dan zeker mee met deze winactie. De primer is geschikt voor alle huidtypen en is dus geschikt voor elk persoon.

Wat moet je doen om te winnen?

 • Volg The Beautyboulevard op Instagram.
 • Laat een reactie achter dat je graag wilt meedoen.

Wat kan je doen voor extra kans?

Deze winactie loopt tot 24 maart 2018.

Wat vind jij van de primer en de Sandstone Flawless foundation?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische...

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

6 Reacties

 1. Sabrina

  Klinkt heel fijn. Wat goed dat de foundation je zo goed past. Ik doe graag mee voor de primer en heb de 1e 2 extra stappen ook gedaan

  Antwoord
 2. chucky1012

  Fijne review
  Ben al lange tijd opzoek naar de perfects foundation.
  Het is zo een prachtige teint.
  Ik doe heel graag mee en heb alles gedaan wat nodig is.

  Bl.: chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Insta.: @chucky1012

  Pinterest: Homemadepicturermania Sao Nonac

  Em.: dots_223@hotmail.com

  Xoxo

  Antwoord
 3. Anita H.

  Ik wil graag meedoen.

  Antwoord
 4. Marian B.

  Lijkt me een heel fijn product, ik ben er nieuwsgierig naar en probeer het graag eens uit.

  Antwoord
 5. Anita te Gussinklo

  ik zoek nog een goede primer, ben er benieuwd naar.

  Antwoord
 6. Lisanne Bons

  Heel leuk. Ik merk wel dat naast een studie, werk en alleenstaand moederschap snel vlekjes en plekjes heb. Dus dit wil ik wel graag proberen.

  Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.