Follow:

Samenwerkingen

Voor mede-bloggers

Ik sta altijd open voor samenwerkingen met mede-bloggers. Heb jij zelf een blog en wil je graag samenwerken neem dan gerust contact met mij op. Denk bijvoorbeeld aan een gave challenge of artikelen uitwisselen. Het mag natuurlijk ook iets compleet anders zijn.

Voor pr-bureaus

Voor mijn blog vind ik het altijd leuk om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, interessante presentaties en evenementen. Persberichten ontvang ik graag via contact@thebeautyboulevard.nl.

Voor commerciële samenwerkingen

Ik review graag producten en het organiseren van een winactie vind ik ook erg leuk. Dit doe ik dan ook vaak en met veel plezier. Advertorials en banners zijn ook mogelijk. Heb jij vragen over mogelijkheden, tarieven, bezoekersaantallen of andere vragen? Dan kun je altijd contact met mij opnemen.

In het verleden heb ik samen gewerkt met:

A fish named Fred, Esprit, D-shop, Trade4bloggers, GSMpunt, Your look for less, Carry Slee, SpaOnline, Bekendvanpc, Hoesjes Outlet,PhoneGeek, Hunkemöller, Duifhuizen, Urtekram, Sleevy, All Cheap Sunglasses, Names 4 Ever, ROOS Cosmetics, Bagage Online, Natuurlijk Rooibos, Lucardi en meer.

Lees mijn Disclaimer voor meer informatie over de voorwaarden.

Bent u benieuwd naar mijn mediakit? Klik dan op deze link.

© 2018 The Beautyboulevard