Follow:
Fashion Outfits Vrouwen Fashion

Rode streepjes jurk | Outfit

Met kerst ben ik naar Madrid geweest. Daar kan je natuurlijk heerlijk shoppen en dat heb ik natuurlijk ook gedaan. Je hebt daar een geweldige winkel genaamd Lefties en daar heb ik dit jurkje gekocht. Benieuwd naar deze rode streepjes jurk? Klik dan snel op deze blog.

Rode streepjes jurk

Rode streepjes jurk

Dit is dan het jurkje. Een prachtig donkerrood jurkje met streepjes. Hij heeft echt de perfecte lengte en is dan ook perfect voor de winter met een leuk zwart vest.

Rode streepjes jurk

Daarnaast heeft het jurkje driekwart mouwen, wat een klein beetje irritant is. Hierdoor ben ik eigenlijk verplicht om er een vest over te dragen en daarnaast is het jurkje erg lastig om te dragen in de zomer.

Gisteren had ik een blogger meeting en het was echt super koud. Daarom droeg ik naast het leuke jurkje en een dikke panty ook nog een sjaal en deze super leuke jas. Over de jas had ik al eerder een blog over geschreven. De sjaal is echt super zacht en heb ik voor drie euro bij de Primark gekocht.

Het jurkje heb ik, zoals ik al zei, van de Lefties. Zo ver ik weet heb je deze winkel alleen in Spanje te vinden. Ga je dus binnenkort naar Spanje? Dan moet je deze winkel zeker bezoeken! Het jurkje kostte maar 11 euro en alle prijzen in die winkel zitten dan ook rond deze prijs. Super goedkoop dus!

Ik had ook nog even snel een selfie gemaakt van mijn outfit in de Only. (Volgens mij was het niet de Only, maar maakt niet uit!). Een aantal mensen zaten heerlijk te shoppen, terwijl ik maar even een foto maakte van mijn outfit.

Wat vind jij van dit jurkje en de rest van mijn outfit? 

*Met dank aan Tessa van Daily Inception en Annemae van by Annemae voor deze foto’s.

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Lieke van Veen

  Ik zou dit jurkje zelf niet zo snel dragen en ik zou ‘m combineren met een iets dunnere panty.

  8 januari 2018 at 18:58
 • Reply Esra | Lipstick Addict

  Vind het jurkje heel leuk!

  9 januari 2018 at 16:47
 • Reply Demi

  Het jurkje is leuk, maar ik ben vooral gefocust op de sjaal. Die is zo leuk! Ik houd van die wijn achtige kleur 🙂

  9 januari 2018 at 19:03
 • Reply Dhini

  Love that jurkje! De kleur van de sjaal met matching met je jurkje. Leuk

  9 januari 2018 at 21:29
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Help! | Examenjaar, blog en meer

  Het nieuwe jaar is eindelijk begonnen. Voor mij is dat mijn examenjaar. Een jaar voor drukte, stress en nog meer drukte....

  Sluiten