Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom vertel ik vandaag...

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...
Rode streepjes jurk | Outfit

Geschreven door Celine Klooster

8 januari 2018

Met kerst ben ik naar Madrid geweest. Daar kan je natuurlijk heerlijk shoppen en dat heb ik natuurlijk ook gedaan. Je hebt daar een geweldige winkel genaamd Lefties en daar heb ik dit jurkje gekocht. Benieuwd naar deze rode streepjes jurk? Klik dan snel op deze blog.

Rode streepjes jurk

Rode streepjes jurk

Dit is dan het jurkje. Een prachtig donkerrood jurkje met streepjes. Hij heeft echt de perfecte lengte en is dan ook perfect voor de winter met een leuk zwart vest.

Rode streepjes jurk

Daarnaast heeft het jurkje driekwart mouwen, wat een klein beetje irritant is. Hierdoor ben ik eigenlijk verplicht om er een vest over te dragen en daarnaast is het jurkje erg lastig om te dragen in de zomer.

Gisteren had ik een blogger meeting en het was echt super koud. Daarom droeg ik naast het leuke jurkje en een dikke panty ook nog een sjaal en deze super leuke jas. Over de jas had ik al eerder een blog over geschreven. De sjaal is echt super zacht en heb ik voor drie euro bij de Primark gekocht.

Het jurkje heb ik, zoals ik al zei, van de Lefties. Zo ver ik weet heb je deze winkel alleen in Spanje te vinden. Ga je dus binnenkort naar Spanje? Dan moet je deze winkel zeker bezoeken! Het jurkje kostte maar 11 euro en alle prijzen in die winkel zitten dan ook rond deze prijs. Super goedkoop dus!

Ik had ook nog even snel een selfie gemaakt van mijn outfit in de Only. (Volgens mij was het niet de Only, maar maakt niet uit!). Een aantal mensen zaten heerlijk te shoppen, terwijl ik maar even een foto maakte van mijn outfit.

Wat vind jij van dit jurkje en de rest van mijn outfit? 

*Met dank aan Tessa van Daily Inception en Annemae van by Annemae voor deze foto’s.

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang blijven zitten? Ik nam...
Meer blogs

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Cadeaus voor mannen uitkiezen is altijd erg lastig. Al helemaal als het erop aankomt. De feestdagen komen er al langzaam aan en daarom is het tijd om alvast even rond te kijken naar fashion cadeaus voor mannen. Benieuwd naar leuke cadeau ideeën?...

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel...

4 Reacties

 1. Lieke van Veen

  Ik zou dit jurkje zelf niet zo snel dragen en ik zou ‘m combineren met een iets dunnere panty.

  Antwoord
 2. Demi

  Het jurkje is leuk, maar ik ben vooral gefocust op de sjaal. Die is zo leuk! Ik houd van die wijn achtige kleur 🙂

  Antwoord
 3. Dhini

  Love that jurkje! De kleur van de sjaal met matching met je jurkje. Leuk

  Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.