Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
Rode streepjes jurk | Outfit
4 Comments

Written by Celine

8 januari 2018

Met kerst ben ik naar Madrid geweest. Daar kan je natuurlijk heerlijk shoppen en dat heb ik natuurlijk ook gedaan. Je hebt daar een geweldige winkel genaamd Lefties en daar heb ik dit jurkje gekocht. Benieuwd naar deze rode streepjes jurk? Klik dan snel op deze blog.

Rode streepjes jurk

Rode streepjes jurk

Dit is dan het jurkje. Een prachtig donkerrood jurkje met streepjes. Hij heeft echt de perfecte lengte en is dan ook perfect voor de winter met een leuk zwart vest.

Rode streepjes jurk

Daarnaast heeft het jurkje driekwart mouwen, wat een klein beetje irritant is. Hierdoor ben ik eigenlijk verplicht om er een vest over te dragen en daarnaast is het jurkje erg lastig om te dragen in de zomer.

Gisteren had ik een blogger meeting en het was echt super koud. Daarom droeg ik naast het leuke jurkje en een dikke panty ook nog een sjaal en deze super leuke jas. Over de jas had ik al eerder een blog over geschreven. De sjaal is echt super zacht en heb ik voor drie euro bij de Primark gekocht.

Het jurkje heb ik, zoals ik al zei, van de Lefties. Zo ver ik weet heb je deze winkel alleen in Spanje te vinden. Ga je dus binnenkort naar Spanje? Dan moet je deze winkel zeker bezoeken! Het jurkje kostte maar 11 euro en alle prijzen in die winkel zitten dan ook rond deze prijs. Super goedkoop dus!

Ik had ook nog even snel een selfie gemaakt van mijn outfit in de Only. (Volgens mij was het niet de Only, maar maakt niet uit!). Een aantal mensen zaten heerlijk te shoppen, terwijl ik maar even een foto maakte van mijn outfit.

Wat vind jij van dit jurkje en de rest van mijn outfit? 

*Met dank aan Tessa van Daily Inception en Annemae van by Annemae voor deze foto’s.

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste...

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Overhemden zijn helemaal in. Je kan ze dragen op zomerse dagen, maar uiteraard ook naar je werk. Ik ben zelf fan van witte overhemden, omdat ze een subtiele uitstraling geven aan je outfit. Daarom review ik vandaag de Redmond Slim Fit overhemd....

4 Reacties

 1. Lieke van Veen

  Ik zou dit jurkje zelf niet zo snel dragen en ik zou ‘m combineren met een iets dunnere panty.

  Antwoord
 2. Demi

  Het jurkje is leuk, maar ik ben vooral gefocust op de sjaal. Die is zo leuk! Ik houd van die wijn achtige kleur 🙂

  Antwoord
 3. Dhini

  Love that jurkje! De kleur van de sjaal met matching met je jurkje. Leuk

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.