Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Een mooie rode lipstick | LookX

Geschreven door Celine

14 december 2016

Afgelopen maandag schreef ik over de Styletone van December. Hier zat deze prachtige lipstick in, waar ik hartstikke enthousiast over ben. In de vorige Styletone zat ook een lipstick, maar die was eerlijk gezegd wat minder. Deze bracht heel moeilijk aan op de lippen en achteraf stonk hij ook heel erg. Ik ben tenminste wel een stuk enthousiaster over deze lipstick. Wil je weten waarom?

De verpakking

lipstick

Zoals ik al schreef in het artikel van maandag, lijkt deze lipstick heel erg op een Nivea verpakking. Misschien is deze Nivea verpakking al vernieuwd, maar hij leek er tenminste wel op. Ik ben niet echt dol op deze verpakking. Deze lipstick is volgens Styletone high-end, dus dan vind ik ook dat het een high-end verpakking moet hebben. Zwart is gewoon de beste kleur die een verpakking kan hebben, maar dat weet iedereen natuurlijk al.

De lipstick

lipsticks

Eerst wil ik even over de kleur praten. De kleur is echt prachtig en precies wat ik zoek. Als je hem aanbrengt komt er een soort van shimmer op je lippen. Eerst viel me dit niet op, maar als je echt dichtbij de spiegel staat of in het licht, dan zie je dit heel duidelijk.

LookX

De geur van deze lipstick is wel een beetje vreemd. Ik ruik het niet als ik hem op heb, maar je ruikt het wel duidelijk als je het aanbrengt. Het ruikt eigenlijk een beetje als krijt en dat is wel jammer.

Swatches

swatch

De lipstick brengt hartstikke makkelijk aan. Hij brengt erg creamy aan, maar hij ziet er wel erg matt op de lippen uit. Met uitzondering tot de shimmer is de rest gewoon matt. Ik vind het nooit zo mooi, wanneer er hartstikke veel glitters in een lipstick of lipgloss zitten, dus dat is mooi meegenomen.

lipstickface

Zo ziet de lipstick op mijn lippen eruit. Zoals je kan zien is er een beetje shimmer in de lipstick, maar gelukkig niet te veel. Ik ga zeker deze lipstick dagelijks gebruiken en op mijn verjaardag. Ik houd altijd wel van een rode lipstick.

Hoe vind jij deze lipstick?

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

4 Reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.