Follow:
Beauty Make-up Reviews

Een mooie rode lipstick | LookX

Afgelopen maandag schreef ik over de Styletone van December. Hier zat deze prachtige lipstick in, waar ik hartstikke enthousiast over ben. In de vorige Styletone zat ook een lipstick, maar die was eerlijk gezegd wat minder. Deze bracht heel moeilijk aan op de lippen en achteraf stonk hij ook heel erg. Ik ben tenminste wel een stuk enthousiaster over deze lipstick. Wil je weten waarom?

De verpakking

lipstick

Zoals ik al schreef in het artikel van maandag, lijkt deze lipstick heel erg op een Nivea verpakking. Misschien is deze Nivea verpakking al vernieuwd, maar hij leek er tenminste wel op. Ik ben niet echt dol op deze verpakking. Deze lipstick is volgens Styletone high-end, dus dan vind ik ook dat het een high-end verpakking moet hebben. Zwart is gewoon de beste kleur die een verpakking kan hebben, maar dat weet iedereen natuurlijk al.

De lipstick

lipsticks

Eerst wil ik even over de kleur praten. De kleur is echt prachtig en precies wat ik zoek. Als je hem aanbrengt komt er een soort van shimmer op je lippen. Eerst viel me dit niet op, maar als je echt dichtbij de spiegel staat of in het licht, dan zie je dit heel duidelijk.

LookX

De geur van deze lipstick is wel een beetje vreemd. Ik ruik het niet als ik hem op heb, maar je ruikt het wel duidelijk als je het aanbrengt. Het ruikt eigenlijk een beetje als krijt en dat is wel jammer.

Swatches

swatch

De lipstick brengt hartstikke makkelijk aan. Hij brengt erg creamy aan, maar hij ziet er wel erg matt op de lippen uit. Met uitzondering tot de shimmer is de rest gewoon matt. Ik vind het nooit zo mooi, wanneer er hartstikke veel glitters in een lipstick of lipgloss zitten, dus dat is mooi meegenomen.

lipstickface

Zo ziet de lipstick op mijn lippen eruit. Zoals je kan zien is er een beetje shimmer in de lipstick, maar gelukkig niet te veel. Ik ga zeker deze lipstick dagelijks gebruiken en op mijn verjaardag. Ik houd altijd wel van een rode lipstick.

Hoe vind jij deze lipstick?

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Marsha

  Heel mooi kleurtje!

  14 december 2016 at 21:14
 • Reply Alexandra Moresco

  Love this red! It looks so nice on you!! <3 Al

  4 januari 2017 at 22:21
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Styletone Sparkles & Champagne |

  Deze keer was de Styletone een echte verassing voor mij. Ik had de Styletone hartstikke op tijd ontvangen en ik...

  Sluiten