Follow:
Reviews TB

Review: www.hoesjes-outlet.

Door Celine – Een paar dagen geleden ben ik benaderd door hoesjes-outlet.nl. Op deze webshop verkopen ze hoesjes en andere accessoires voor een relatief lage prijs. 


Zoals jullie op de foto hierboven zien, heb ik drie leuke producten ontvangen. Elk product zal ik dan ook uitgebreid hieronder beschrijven.

Bunny hoesje.

Dit hoesje is echt geweldig. Het hoesje is gemaakt van siliconen en past perfect om je Iphone heen. Op de achterkant zit een staartje. Helaas valt dit staartje er erg snel af, je kan hem er namelijk op en af doen, zodat hij gemakkelijk in je zak past. Zelf ben ik erg beschermend voor mijn Iphone en dus een nadeel aan dit hoesje is dat hij niet erg veel bescherming geeft. Als hij op het scherm valt, dan valt hij dus ook meteen op het scherm en word hij niet tegen gehouden door het hoesje. Dit hoesje kost 12.99: Klik!

Roze Flipcase.

Damn.. Die kleur. Sommige van jullie denken nu vast wel van, is dit niet veel te fel? Eerlijk gezegd dacht ik dit ook toen ik het hoesje uit de verpakking haalde. Maar doordat mijn Iphone wit is, is het eigenlijk een erg mooi detail. Je zou denken dat het hoesje gemaakt is van leer, maar de achterkant, is gemaakt van plastic helaas. De binnenkant is wel zacht en voelt als leer. Ook kan de voorkant niet meteen openklappen, door het magneetje wat je op de foto ziet. Dit vind ik zelf erg handig.

Iphone 5 dock.

www.hoesjes-outlet.nl

Eindelijk! Een dock, die ook nog eens goed werkt. Deze dock is erg handig om op te laden, maar eigenlijk ook gewoon als je je Iphone ergens op wilt neerzetten. Ook is het erg handig als je je Iphone als wekker gebruikt. De dock laat snel op en is gewoon super handig. Het enige nadeel is dat je natuurlijk je hoesje eraf moet halen, maarja dat moet met elke dock. Deze dock kost 7.99: Klik!

Wat vinden jullie van deze producten of zien jullie zelf andere leuke hoesjes?

-Celine.

  Follow us on:

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
De zeven tekenen dat je helemaal gek bent op h

Door Celine - Iedereen kent wel iemand, die helemaal gek is op een jongen. Zo ken ik er ook een,...

Sluiten