Follow:
Beauty Reviews TB

Review | W7 LipB

w7

Dit product had ik laatst in The Lifestyle box gekregen. Een lekkere lip balsem die je eigenlijk overal mee kan nemen. Hij is toch wel een beetje bijzonder, waarom dat lees je in dit artikel.

De LipBomb is een witte lipbalsem, die je eigenlijk voor alles kan gebruiken. Hij is erg lekker om bijvoorbeeld onder een lipstick te doen, maar ook gewoon om te dragen zonder lipstick. De vreemde aan deze lipbalsem is dat hij geen glans afgeeft. Ik vind dit alleen maar fijn, maar dit had ik niet verwacht. Meestal geeft een lipbalsem zo’n vettige glans af, waardoor het lijkt alsof je een hele pot vaseline op je lippen hebt gesmeerd.

w7

De verpakking van de LipBomb vindt ik erg leuk. Niet te groot, maar ook niet te klein waardoor je hem juist weer kwijt raakt. Hij lijkt een beetje op zo’n make-up ei, maar dan natuurlijk gemaakt van plastic. Ideaal om mee te nemen in je tas dus. De balsem zelf is redelijk groot. Als je met je vingers het product op je lippen wilt smeren, dan is dit natuurlijk erg handig, maar als je even snel wilt doen en even snel het product op je lippen wilt smeren dan zit niet alleen je lippen, maar ook het gebied erom heen onder de lipbalsem.

Het enige nadeel aan deze LipBomb is de smaak/geur. De geur van de Lipbomb is erg sterk, waardoor je het serieus elke keer proeft. De geur is natuurlijk erg lekker, heerlijk zoet en niet te sterk, maar als je hierna gaat eten dan proeft je eten hier helemaal naar.

Hoe lijkt jouw deze LipBomb?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

disclaimer

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Tag: Lip Lovin' - The Beautyboulevard

  […] denk mijn lipbalsem van W7. Hij ruikt zo lekker en hij is eigenlijk perfect voor alles. Hij blijft niet plakken aan je haar en […]

  20 mei 2016 at 08:03
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Fridiary | Wat een drukte..

  De leraren in mijn school geven serieus te veel toetsen. Dan denk je dat je een keer vrij bent en...

  Sluiten