Follow:
Reviews

Review: Valenta portemonnee

Door Celine – Wie houdt er nu niet van portemonnees? Zelf vind ik ze altijd super leuk, maar ze zijn zo duur.. Vandaag laat ik jullie een geweldige portemonnee zien en een kortingscode!

image2 [124277]

Zoals jullie op de foto hierboven zien, is deze portemonnee echt prachtig. Hij is gemaakt van echt leer met een slangenmotief. De portemonnee is redelijk groot, maar past precies in het zijvakje van mijn tas. In de portemonnee past ook mijn telefoon en natuurlijk geld en een paar pasjes. In de beschrijving van deze portemonnee staat dat elk type toestel hierin past. Dit klopt niet helemaal, want ik heb een Iphone 5 en dat is nog lang niet de grootste telefoon. Bijvoorbeeld in deze portemonnee past echt geen Iphone 6, maar je hebt hier natuurlijk wel andere hoesjes voor.

image8 [124271]

De binnenkant van de portemonnee valt me wel wat tegen. De binnenkant is gemaakt van (glanzend) zilver, wat ik zelf niet heel erg mooi vind. Natuurlijk past het bij het uiterlijk van de portemonnee, maar je kon het natuurlijk ook gewoon zwart maken. Aan de portemonnee zit ook een handig koortje die je eventueel aan je tas kan vast maken, maar je kan hem er ook gewoon afhalen.

Deze portemonnee heb ik ontvangen van GSMpunt.

De portemonnee kost 60 euro, maar je kunt met deze kortingscode VALENTA50 50% korting krijgen op een Valenta Lederen Portemonnee!

Wil jij deze portemonnee ook zo graag?

Liefs, Celine.

 

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
The Autumn Tag

Door Celine - Ook al is het officieel nog niet herfst, zo voelt het anders wel. Daarom heb ik vandaag...

Sluiten