Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Review | Thermen Buss
4 Comments

Written by Celine

20 juli 2016

Vorige week dinsdag ben ik naar de Thermen Bussloo geweest. Een wellness centrum met sauna’s, baden en heerlijk eten. Een soms verwarrend, maar erg leuk dagje.

Het begon met het rijden naar de Thermen Bussloo. Dit wellness centrum ligt aan het meer van Bussloo (no shit sherlock!). Dit lag ongeveer een uurtje vanaf mij vandaan en dat is dus goed te doen. Toen we daar aankwamen, moesten we inchecken. Dit ging erg snel en we hoefden gelukkig niet in een lange rij te staan. Snel even omkleden en dan snel de sauna’s in. We hadden de hele dag, dus we konden rustig aan doen.

sauna

Bij de balie kregen we nog een plattegrond waar we de verschillende sauna’s en baden konden zien. Toch had ik hier weinig aan, omdat ik deze in mijn kluisje moest laten en ik gewoon niks van kaarten snap. Aan de buitenkant van iedere sauna staat een bordje met de naam van de sauna en wat informatie hierop. Hierop staat ook hoe warm elke sauna is. Dit vind ik eigenlijk wel erg belangrijk, want ik houd niet van te warme sauna’s. Na een tijdje vond ik sommige sauna’s echt veel te warm en dan kon je er gelukkig gewoon uit lopen. Je bent dus niet verplicht om in deze sauna te blijven, behalve als je met een bepaalde opgieting mee doet. Dan is het eigenlijk een beetje onbeleefd om zomaar de sauna uit te lopen, terwijl deze man of vrouw druk bezig is om jou een ontspannende dag te bezorgen.

Na een tijdje gingen ik en mijn moeder eten. Voor mijn idee waren de prijzen redelijk prijzig, maar wat je ervoor krijgt is natuurlijk een ander verhaal. Ik moest 8.50 euro betalen voor een Club Sandwich. Hiervoor kreeg ik een drie dubbele sandwich en nog een bak friet voor. Jammer dat ik hier geen foto kon maken, want het zag er echt heerlijk uit.

Thermen Bussloo

Het was badkleding dag, maar wat ik erg raar vond is dat je je daarna gewoon naakt moest gaan omkleden. Ik neem aan dat je niet voor niets naar de sauna gaat op badkleding dag, right? Een aantal dames gingen zich in de wc omkleden, omdat er steeds mannen langs liepen tijdens het omkleden. Je kan ook zoals ik doen, gewoon de badkleding aanhouden..

Als ik Thermen Bussloo een waardering moest geven dan zou ik dit Wellness centrum een 8/10 geven. Er was eigenlijk maar een nadeel en dat is het naakt omkleden na een geweldige dag. Zeker een geslaagd dagje en voor herhaling vatbaar!

Ik heb helaas geen eigen foto’s kunnen maken. Alle copyright van de foto’s gaat dus naar © Thermen Bussloo

Ben jij ooit naar de sauna geweest?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

disclaimer

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

4 Reacties

 1. Astrid

  Heerlijk zo’n dagje sauna, lekker ontspannen. Kon je de kaart niet meenemen in de zak van je badjas?

  Antwoord
  • Celine

   Ik had alleen een badjas aan bij het eten, niet toen ik de sauna’s in ging helaas.
   x

   Antwoord
 2. Melike

  Wat raar dat je je daarna samen moet omkleden? Lol wc it is…
  Maar wel super leuk ik wil hier ook nog graag een keer heen!

  Antwoord
  • Celine

   Jaa inderdaad erg raar. Nou je hebt tenminste heerlijk vakantie en dus genoeg tijd om hier heen te gaan 🙂

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.