Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Review | Thermen Buss
4 Comments

Written by Celine

20 juli 2016

Vorige week dinsdag ben ik naar de Thermen Bussloo geweest. Een wellness centrum met sauna’s, baden en heerlijk eten. Een soms verwarrend, maar erg leuk dagje.

Het begon met het rijden naar de Thermen Bussloo. Dit wellness centrum ligt aan het meer van Bussloo (no shit sherlock!). Dit lag ongeveer een uurtje vanaf mij vandaan en dat is dus goed te doen. Toen we daar aankwamen, moesten we inchecken. Dit ging erg snel en we hoefden gelukkig niet in een lange rij te staan. Snel even omkleden en dan snel de sauna’s in. We hadden de hele dag, dus we konden rustig aan doen.

sauna

Bij de balie kregen we nog een plattegrond waar we de verschillende sauna’s en baden konden zien. Toch had ik hier weinig aan, omdat ik deze in mijn kluisje moest laten en ik gewoon niks van kaarten snap. Aan de buitenkant van iedere sauna staat een bordje met de naam van de sauna en wat informatie hierop. Hierop staat ook hoe warm elke sauna is. Dit vind ik eigenlijk wel erg belangrijk, want ik houd niet van te warme sauna’s. Na een tijdje vond ik sommige sauna’s echt veel te warm en dan kon je er gelukkig gewoon uit lopen. Je bent dus niet verplicht om in deze sauna te blijven, behalve als je met een bepaalde opgieting mee doet. Dan is het eigenlijk een beetje onbeleefd om zomaar de sauna uit te lopen, terwijl deze man of vrouw druk bezig is om jou een ontspannende dag te bezorgen.

Na een tijdje gingen ik en mijn moeder eten. Voor mijn idee waren de prijzen redelijk prijzig, maar wat je ervoor krijgt is natuurlijk een ander verhaal. Ik moest 8.50 euro betalen voor een Club Sandwich. Hiervoor kreeg ik een drie dubbele sandwich en nog een bak friet voor. Jammer dat ik hier geen foto kon maken, want het zag er echt heerlijk uit.

Thermen Bussloo

Het was badkleding dag, maar wat ik erg raar vond is dat je je daarna gewoon naakt moest gaan omkleden. Ik neem aan dat je niet voor niets naar de sauna gaat op badkleding dag, right? Een aantal dames gingen zich in de wc omkleden, omdat er steeds mannen langs liepen tijdens het omkleden. Je kan ook zoals ik doen, gewoon de badkleding aanhouden..

Als ik Thermen Bussloo een waardering moest geven dan zou ik dit Wellness centrum een 8/10 geven. Er was eigenlijk maar een nadeel en dat is het naakt omkleden na een geweldige dag. Zeker een geslaagd dagje en voor herhaling vatbaar!

Ik heb helaas geen eigen foto’s kunnen maken. Alle copyright van de foto’s gaat dus naar © Thermen Bussloo

Ben jij ooit naar de sauna geweest?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

disclaimer

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Wat kun je doen aan een droge huid?

Veel mensen hebben regelmatig last van een droge huid. Er hoeft niet altijd een directe oorzaak te zijn, want sommige mensen hebben nu eenmaal een drogere huid dan anderen. Toch kan een droge huid best vervelend zijn. Gelukkig zijn er verschillende...

Bescherm je huid met SPF gezichtscrèmes

Het is misschien wel de belangrijkste stap in een gezonde huidverzorgingsroutine: het smeren van een goede gezichtscrème. Of je dit nou ‘s ochtends of ‘s avonds doet, een goede gezichtscrème hydrateert en verzacht de huid gedurende de dag of nacht...

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

4 Reacties

 1. Astrid

  Heerlijk zo’n dagje sauna, lekker ontspannen. Kon je de kaart niet meenemen in de zak van je badjas?

  Antwoord
  • Celine

   Ik had alleen een badjas aan bij het eten, niet toen ik de sauna’s in ging helaas.
   x

   Antwoord
 2. Melike

  Wat raar dat je je daarna samen moet omkleden? Lol wc it is…
  Maar wel super leuk ik wil hier ook nog graag een keer heen!

  Antwoord
  • Celine

   Jaa inderdaad erg raar. Nou je hebt tenminste heerlijk vakantie en dus genoeg tijd om hier heen te gaan 🙂

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.