Follow:
Beauty Reviews

Review | Sea Mud Mask + Winactie

all

Gisteren hebben je waarschijnlijk al de winactie van dit Sea Mud Mask gezien. Vergeet zeker niet om mee te doen. Vandaag review ik dit masker, zodat jullie een beter beeld krijgen van dit masker.

Zoals je kan lezen is dit een modder masker, maar wat is dat nou eigenlijk? Een modder masker is erg goed voor je huid. Ik heb een erg droge huid en daarom is dit masker er voedend voor mijn huid, maar heeft dit masker nou echt mijn droge huid probleem opgelost? Dat kan ik niet perse zeggen. Ik kan wel zeggen dat dit masker zeker mijn huid veel zachter heeft gemaakt, maar het effect is niet langdurig. Ik schrijf dit nu een aantal dagen later en mijn huid is dan ook weer een heel stuk droger. Je moet dit masker dus zeker een aantal keer in de week gebruiken. Met dit masker kan je rond de acht tot tien keer doen, dus dat komt goed uit.

Het ligt natuurlijk aan jouw huidtype, maar met mijn droge huid zou ik dit masker twee keer in de week moeten gebruiken. Doe ik dit? Nee. Ten eerste heb ik geen tijd hiervoor, omdat ik hier eigenlijk een ontspanmomentje van wil maken, dus niet zomaar eventjes een masker opdoen.

utsykusy

Mijn ervaring met het masker was wel erg goed. Toen ik het masker op deed, begon het meteen te tintelen en dat betekent meestal dat het masker werkt. Ook voelde het erg fijn en begon het zelfs een beetje te prikken. Na een tijdje wordt het masker een beetje hard, maar niet zo hard dat je je gezicht niet meer kan bewegen. Ik had het masker dan ook ruim een half uur opgelaten, omdat het masker erg fijn voelde. Het masker is groen en je kan dus goed zien waar je het masker smeert en waar niet.

Over de verpakking heb ik ook nog wat te zeggen. Dit is de eerste verpakking die ik zonder schaar kon open maken. Meestal moet ik eerst helemaal moeite doen met een schaar, waardoor vervolgens de helft van het masker eruit ligt. Bij deze verpakking kon ik rustig de verpakking open scheuren zonder dat de helft van het masker op de grond lag. Heerlijk!

Dit masker is te verkrijgen bij Utsukusy voor € 6,50. Een heerlijk masker voor de droge huid!
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

disclaimer

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Elien

  Seems like this one is a great mask!

  11 juli 2016 at 11:06
 • Reply Mieke | Mieksmind

  Hmm dat het begint te prikken lijkt me niet helemaal fijn. De vormgeving ziet er wel prima uit, ik ben dol op maskertjes even een ontspan momentje

  11 juli 2016 at 12:14
 • Reply Anna Weiß

  I like use masks too. They relaxing and good for skin. The same by me, sometimes I have time, use every day and then I hope I can use 1 time in week.

  14 juli 2016 at 20:24
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Win | Sea Mud Mask

  De laatste winactie voor de winactie week! Je kan natuurlijk nog steeds mee doen met de andere winacties, maar neem...

  Sluiten