Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Review | Sea Mud Mask + Winactie

Geschreven door Celine

11 juli 2016

all

Gisteren hebben je waarschijnlijk al de winactie van dit Sea Mud Mask gezien. Vergeet zeker niet om mee te doen. Vandaag review ik dit masker, zodat jullie een beter beeld krijgen van dit masker.

Zoals je kan lezen is dit een modder masker, maar wat is dat nou eigenlijk? Een modder masker is erg goed voor je huid. Ik heb een erg droge huid en daarom is dit masker er voedend voor mijn huid, maar heeft dit masker nou echt mijn droge huid probleem opgelost? Dat kan ik niet perse zeggen. Ik kan wel zeggen dat dit masker zeker mijn huid veel zachter heeft gemaakt, maar het effect is niet langdurig. Ik schrijf dit nu een aantal dagen later en mijn huid is dan ook weer een heel stuk droger. Je moet dit masker dus zeker een aantal keer in de week gebruiken. Met dit masker kan je rond de acht tot tien keer doen, dus dat komt goed uit.

Het ligt natuurlijk aan jouw huidtype, maar met mijn droge huid zou ik dit masker twee keer in de week moeten gebruiken. Doe ik dit? Nee. Ten eerste heb ik geen tijd hiervoor, omdat ik hier eigenlijk een ontspanmomentje van wil maken, dus niet zomaar eventjes een masker opdoen.

utsykusy

Mijn ervaring met het masker was wel erg goed. Toen ik het masker op deed, begon het meteen te tintelen en dat betekent meestal dat het masker werkt. Ook voelde het erg fijn en begon het zelfs een beetje te prikken. Na een tijdje wordt het masker een beetje hard, maar niet zo hard dat je je gezicht niet meer kan bewegen. Ik had het masker dan ook ruim een half uur opgelaten, omdat het masker erg fijn voelde. Het masker is groen en je kan dus goed zien waar je het masker smeert en waar niet.

Over de verpakking heb ik ook nog wat te zeggen. Dit is de eerste verpakking die ik zonder schaar kon open maken. Meestal moet ik eerst helemaal moeite doen met een schaar, waardoor vervolgens de helft van het masker eruit ligt. Bij deze verpakking kon ik rustig de verpakking open scheuren zonder dat de helft van het masker op de grond lag. Heerlijk!

Dit masker is te verkrijgen bij Utsukusy voor € 6,50. Een heerlijk masker voor de droge huid!
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

disclaimer

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

3 Reacties

 1. Elien

  Seems like this one is a great mask!

  Antwoord
 2. Mieke | Mieksmind

  Hmm dat het begint te prikken lijkt me niet helemaal fijn. De vormgeving ziet er wel prima uit, ik ben dol op maskertjes even een ontspan momentje

  Antwoord
 3. Anna Weiß

  I like use masks too. They relaxing and good for skin. The same by me, sometimes I have time, use every day and then I hope I can use 1 time in week.

  Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.