Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Ik ben helemaal gek op minimalistische oorbellen die je eigenlijk met alles kan combineren. Geen gekke kleurtjes, maar gewoon een leuk set oorbellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het geen goede combinatie is. Mijn nieuwe minimalistische oorbellen zijn de...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...
Review | Rolly mini tandenborstel
3 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

25 april 2016

rolly

Wegwerp tandenborsteltjes. Jullie zullen nu vast wel denken, dit is toch helemaal niet beauty gerelateerd?! Hey denk is aan die perfecte witte tanden, dat is toch ook mooi? Vandaag review ik deze wegwerp tandenborsteltjes, die ik een tijdje geleden in The Lifestylebox had ontvangen.

Deze mini tandenborsteltjes hebben een mint smaak, wat redelijk normal is voor een tandenborsteltje. Dit is natuurlijk geen normale tandenborsteltje, maar een tandenborsteltje wat je mee kan nemen in bijvoorbeeld de trein als je op reis gaat. Zover ik weet maakt Rolly alleen maar van deze tandenborsteltjes en dus niks anders.

Toen ik deze mini tandenborsteltjes in mijn mond deed, had ik het gevoel alsof ik een stekelvarken in mijn mond deed. Na een tijdje werd het borsteltje gelukkig wat zachter en ging het redelijk soepel door mijn mond. Als eind resultaat kreeg ik redelijk gladde tanden en natuurlijk een erg lekkere smaak in mijn mond. Het lijkt me vooral erg lekker, als je aan het reizen bent en je dan lekker je tanden even kan ‘poetsen’.

Alle tandenborsteltjes zijn na het doosje ook nog netjes verpakt in een andere verpakking. Het is dezelfde verpakking als een paracetamol, dus je kan het bijvoorbeeld in je make-up tasje, maar ook in een zijvakje van je tas doen. Let wel op dat je het tandenborsteltje na gebruik moet weggooien net als kauwgum, dus niet dat je na het gebruik zonder prullenbak of iets anders zit. Je kan het natuurlijk ook gewoon terug in de verpakking doen.

Hoe lijkt jou deze mini tandenborsteltjes van Rolly?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Kleding voor koud weer: Tips & tricks

Kleding voor koud weer: Tips & tricks

In augustus vertrek ik voor een half jaar naar Canada, een prachtig land waar het erg koud kan zijn. Ik ben dus alvast mijn zoektocht begonnen voor een aantal warme kledingstukken om zo mijn Canada avontuur een succes te maken. Hierdoor heb ik kleding voor koud weer...

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Al eerder schreef ik een artikel over het epileren van mijn lichaam voor het verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing, maar natuurlijk zijn er nog andere manieren. Zo zijn er vier methoden die je echt eens uitgetest moeten hebben om te kijken welke bij jou past....

Meer blogs

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar...

3 Reacties

  1. Rochella

    Call me crazy, maar ik vind dit echt helemaal geweldig! 🙂

    Antwoord
  2. Daphne Lippmann

    Klinkt als een fijn product! Mij lijkt het vooral handig voor op reis

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.