Follow:
Beauty

Review | Rolly mini tandenborstel

rolly

Wegwerp tandenborsteltjes. Jullie zullen nu vast wel denken, dit is toch helemaal niet beauty gerelateerd?! Hey denk is aan die perfecte witte tanden, dat is toch ook mooi? Vandaag review ik deze wegwerp tandenborsteltjes, die ik een tijdje geleden in The Lifestylebox had ontvangen.

Deze mini tandenborsteltjes hebben een mint smaak, wat redelijk normal is voor een tandenborsteltje. Dit is natuurlijk geen normale tandenborsteltje, maar een tandenborsteltje wat je mee kan nemen in bijvoorbeeld de trein als je op reis gaat. Zover ik weet maakt Rolly alleen maar van deze tandenborsteltjes en dus niks anders.

Toen ik deze mini tandenborsteltjes in mijn mond deed, had ik het gevoel alsof ik een stekelvarken in mijn mond deed. Na een tijdje werd het borsteltje gelukkig wat zachter en ging het redelijk soepel door mijn mond. Als eind resultaat kreeg ik redelijk gladde tanden en natuurlijk een erg lekkere smaak in mijn mond. Het lijkt me vooral erg lekker, als je aan het reizen bent en je dan lekker je tanden even kan ‘poetsen’.

Alle tandenborsteltjes zijn na het doosje ook nog netjes verpakt in een andere verpakking. Het is dezelfde verpakking als een paracetamol, dus je kan het bijvoorbeeld in je make-up tasje, maar ook in een zijvakje van je tas doen. Let wel op dat je het tandenborsteltje na gebruik moet weggooien net als kauwgum, dus niet dat je na het gebruik zonder prullenbak of iets anders zit. Je kan het natuurlijk ook gewoon terug in de verpakking doen.

Hoe lijkt jou deze mini tandenborsteltjes van Rolly?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Tessa | Daily Inception

  Voor op reis lijken ze me wel handig, maar vindt het maar een gek dingetje!

  25 april 2016 at 08:12
 • Reply Rochella

  Call me crazy, maar ik vind dit echt helemaal geweldig! 🙂

  25 april 2016 at 17:16
 • Reply Daphne Lippmann

  Klinkt als een fijn product! Mij lijkt het vooral handig voor op reis

  26 april 2016 at 15:58
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Winactie | Win een persoonlijke mok voor Moederdag!

  Een bedrukte mok met een super leuke foto en een lieve tekst erop? Dat kan je vandaag winnen! Weet jij...

  Sluiten