Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van de webshop NA-KD....

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...
Review: Rimmel London 60 Seconds Grey Nagellak
0 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

22 november 2015

image4 [62760]Door Celine – Vandaag weer een review van de Rimmel London 60 Seconds Grey Nagellak. Zoals jullie hier al hebben gelezen, heb ik al een van deze lakjes gereviewd. Ik had drie van deze lakjes gekocht en ik ga ze dan ook allemaal reviewen. 

Dit mooie lakje is de tweede kleur die ik ga reviewen. Het lakje heeft een mooie grijze kleur, alleen soms lijkt hij volgens sommige mensen een beetje paars. Dit vind ik erg jammer, want ik heb niet voor niets een grijze nagellak gekocht right? Net als het vorige lakje geeft hij helaas ook af op papier, wat ik nog steeds een erg groot nadeel vind. Zoals jullie aan de titel kunnen zien, zegt Rimmel dat dit lakje binnen 60 seconde kan drogen en dat maakt hij dan ook echt waar!

image3 [62761]

Ik heb een foto gemaakt met een blauwe achtergrond, zodat jullie goed kunnen zien dat het lakje echt grijs is. Nog steeds lijkt hij op de foto een beetje zwart. Maar in het echt is hij donker grijs, nog net niet zwart. Het lakje blijft ongeveer drie dagen zitten en kan goed tegen een stootje.

Zoals jullie op de foto zien heb ik niet helemaal mooi mijn nagels gelakt. Dit komt omdat het kwastje van de nagellak erg breed is en mijn nagels zijn gewoon veel smaller. Dit is echt een groot nadeel, want nu kan ik geen mooi resultaat laten zien en natuurlijk ziet het er onverzorgd uit.

Ik geef dit lakje een 6/10, omdat er toch erg veel nadelen aan zitten. Ten eerste is het kwastje veelste breed en geeft de nagellak af. Ook komt de daadwerkelijke kleur niet goed naar boven en lijkt hij dus zwart, maar ook soms grijs. Het vorige lakje wat ik had gereviewd is toch echt een stuk beter dan deze.

Wat vinden jullie van dit lakje?

Liefs, Celine.

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...

Meer blogs

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.