Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang blijven zitten? Ik nam...

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes, rokjes, maar ook...
Review: Rimmel London 60 Seconds Grey Nagellak

Geschreven door Celine Klooster

22 november 2015

image4 [62760]Door Celine – Vandaag weer een review van de Rimmel London 60 Seconds Grey Nagellak. Zoals jullie hier al hebben gelezen, heb ik al een van deze lakjes gereviewd. Ik had drie van deze lakjes gekocht en ik ga ze dan ook allemaal reviewen. 

Dit mooie lakje is de tweede kleur die ik ga reviewen. Het lakje heeft een mooie grijze kleur, alleen soms lijkt hij volgens sommige mensen een beetje paars. Dit vind ik erg jammer, want ik heb niet voor niets een grijze nagellak gekocht right? Net als het vorige lakje geeft hij helaas ook af op papier, wat ik nog steeds een erg groot nadeel vind. Zoals jullie aan de titel kunnen zien, zegt Rimmel dat dit lakje binnen 60 seconde kan drogen en dat maakt hij dan ook echt waar!

image3 [62761]

Ik heb een foto gemaakt met een blauwe achtergrond, zodat jullie goed kunnen zien dat het lakje echt grijs is. Nog steeds lijkt hij op de foto een beetje zwart. Maar in het echt is hij donker grijs, nog net niet zwart. Het lakje blijft ongeveer drie dagen zitten en kan goed tegen een stootje.

Zoals jullie op de foto zien heb ik niet helemaal mooi mijn nagels gelakt. Dit komt omdat het kwastje van de nagellak erg breed is en mijn nagels zijn gewoon veel smaller. Dit is echt een groot nadeel, want nu kan ik geen mooi resultaat laten zien en natuurlijk ziet het er onverzorgd uit.

Ik geef dit lakje een 6/10, omdat er toch erg veel nadelen aan zitten. Ten eerste is het kwastje veelste breed en geeft de nagellak af. Ook komt de daadwerkelijke kleur niet goed naar boven en lijkt hij dus zwart, maar ook soms grijs. Het vorige lakje wat ik had gereviewd is toch echt een stuk beter dan deze.

Wat vinden jullie van dit lakje?

Liefs, Celine.

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn in gebruik. Maar zal...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook nog eens goed voor je...
Meer blogs

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.