Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel enkellaarsjes. Een...

Gezondheidsvoordelen van planten: Plant Rebelz

Planten zijn niet alleen maar leuk, maar hebben ook nog eens heel veel gezondheidsvoordelen. Veel planten zuiveren de lucht en zorgen daarnaast ook nog eens voor een mooie uitstraling in je huis. Benieuwd naar de gezondheidsvoordelen van planten en waar je leuke...

Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...
Review: Rimmel London 60 Seconds Grey Nagellak

Geschreven door Celine Klooster

22 november 2015

image4 [62760]Door Celine – Vandaag weer een review van de Rimmel London 60 Seconds Grey Nagellak. Zoals jullie hier al hebben gelezen, heb ik al een van deze lakjes gereviewd. Ik had drie van deze lakjes gekocht en ik ga ze dan ook allemaal reviewen. 

Dit mooie lakje is de tweede kleur die ik ga reviewen. Het lakje heeft een mooie grijze kleur, alleen soms lijkt hij volgens sommige mensen een beetje paars. Dit vind ik erg jammer, want ik heb niet voor niets een grijze nagellak gekocht right? Net als het vorige lakje geeft hij helaas ook af op papier, wat ik nog steeds een erg groot nadeel vind. Zoals jullie aan de titel kunnen zien, zegt Rimmel dat dit lakje binnen 60 seconde kan drogen en dat maakt hij dan ook echt waar!

image3 [62761]

Ik heb een foto gemaakt met een blauwe achtergrond, zodat jullie goed kunnen zien dat het lakje echt grijs is. Nog steeds lijkt hij op de foto een beetje zwart. Maar in het echt is hij donker grijs, nog net niet zwart. Het lakje blijft ongeveer drie dagen zitten en kan goed tegen een stootje.

Zoals jullie op de foto zien heb ik niet helemaal mooi mijn nagels gelakt. Dit komt omdat het kwastje van de nagellak erg breed is en mijn nagels zijn gewoon veel smaller. Dit is echt een groot nadeel, want nu kan ik geen mooi resultaat laten zien en natuurlijk ziet het er onverzorgd uit.

Ik geef dit lakje een 6/10, omdat er toch erg veel nadelen aan zitten. Ten eerste is het kwastje veelste breed en geeft de nagellak af. Ook komt de daadwerkelijke kleur niet goed naar boven en lijkt hij dus zwart, maar ook soms grijs. Het vorige lakje wat ik had gereviewd is toch echt een stuk beter dan deze.

Wat vinden jullie van dit lakje?

Liefs, Celine.

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...
Meer blogs

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.