Follow:
Beauty Nagels Reviews TB

Review: Rimmel London 60 Seconds Grey Nagellak

image4 [62760]Door Celine – Vandaag weer een review van de Rimmel London 60 Seconds Grey Nagellak. Zoals jullie hier al hebben gelezen, heb ik al een van deze lakjes gereviewd. Ik had drie van deze lakjes gekocht en ik ga ze dan ook allemaal reviewen. 

Dit mooie lakje is de tweede kleur die ik ga reviewen. Het lakje heeft een mooie grijze kleur, alleen soms lijkt hij volgens sommige mensen een beetje paars. Dit vind ik erg jammer, want ik heb niet voor niets een grijze nagellak gekocht right? Net als het vorige lakje geeft hij helaas ook af op papier, wat ik nog steeds een erg groot nadeel vind. Zoals jullie aan de titel kunnen zien, zegt Rimmel dat dit lakje binnen 60 seconde kan drogen en dat maakt hij dan ook echt waar!

image3 [62761]

Ik heb een foto gemaakt met een blauwe achtergrond, zodat jullie goed kunnen zien dat het lakje echt grijs is. Nog steeds lijkt hij op de foto een beetje zwart. Maar in het echt is hij donker grijs, nog net niet zwart. Het lakje blijft ongeveer drie dagen zitten en kan goed tegen een stootje.

Zoals jullie op de foto zien heb ik niet helemaal mooi mijn nagels gelakt. Dit komt omdat het kwastje van de nagellak erg breed is en mijn nagels zijn gewoon veel smaller. Dit is echt een groot nadeel, want nu kan ik geen mooi resultaat laten zien en natuurlijk ziet het er onverzorgd uit.

Ik geef dit lakje een 6/10, omdat er toch erg veel nadelen aan zitten. Ten eerste is het kwastje veelste breed en geeft de nagellak af. Ook komt de daadwerkelijke kleur niet goed naar boven en lijkt hij dus zwart, maar ook soms grijs. Het vorige lakje wat ik had gereviewd is toch echt een stuk beter dan deze.

Wat vinden jullie van dit lakje?

Liefs, Celine.

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Mijn nagellak stash

Door Celine - De laatste tijd ben ik weer wat meer into nagellak, wat jullie waarschijnlijk ook aan mijn artikelen...

Sluiten