Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang blijven zitten? Ik nam...

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes, rokjes, maar ook...
Review: Rimmel #BlackOut

Geschreven door Celine Klooster

29 november 2015

rimmelblackoutt

Door Celine – Vandaag review ik het laatste Rimmel lakje voor jullie, genaamd BlackOut! Hier en hier kun je de vorige reviews lezen. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Dit lakje is een simpel zwart lakje. Ik hou van donkere kleuren, zoals jullie weten dus heel negatief kan ik niet zijn. Toch heb ik een paar negatieve dingen over dit lakje te vertellen. Ten eerste is het kwastje veel te groot. Ik heb liever een dun kwastje in plaats van een grote kwast die ervoor zorgt dat je uitschiet. Ten tweede droogt dit lakje echt niet in 60 seconde. Mijn vorige lakjes, zoals jullie waarschijnlijk wel hebben gelezen, doen dit wel. Natuurlijk, ik moet nog steeds niet echt lang wachten tot mijn nagels zijn gedroogd, maar als er op het lakje staat dat het in 60 seconde droogt, dan moet het ook in 60 seconde drogen.

rimmelblackout

Zoals jullie hierboven zien is het een mooi glanzende zwarte kleur. Als je mijn nagels in het licht houd lijkt het er zelfs een beetje op dat het matt is. Zoals jullie op de foto zien, ben ik ook een paar keer uitgeschoten. Dit komt gedeeltelijk door mij, omdat ik nou niet de beste ben in mijn nagels lakken, maar ook door het grote kwastje. Mijn nagels zijn nou eenmaal niet breed. De verpakking van het lakje vind ik ook wat minder. Er zit altijd een hele grote beveiligingssticker op waardoor er resten van de sticker op het potje blijven zitten.

Ik geef dit lakje een 7/10, omdat ik de kleur erg mooi vind, maar het grote kwastje en de sticker maakt het cijfer een stuk minder.

Wat vinden jullie van dit lakje?

Liefs, Celine.

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn in gebruik. Maar zal...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook nog eens goed voor je...
Meer blogs

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

1 Reactie

  1. Mariska

    Ik vind Rimmel lakjes meestal wel fijn, ze drogen niet in 60 seconden maar wel sneller dan andere lakjes. Zwart is altijd een goede basic kleur 🙂

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.