Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van de webshop NA-KD....

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...
Review: Rimmel #BlackOut
1 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

29 november 2015

rimmelblackoutt

Door Celine – Vandaag review ik het laatste Rimmel lakje voor jullie, genaamd BlackOut! Hier en hier kun je de vorige reviews lezen. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Dit lakje is een simpel zwart lakje. Ik hou van donkere kleuren, zoals jullie weten dus heel negatief kan ik niet zijn. Toch heb ik een paar negatieve dingen over dit lakje te vertellen. Ten eerste is het kwastje veel te groot. Ik heb liever een dun kwastje in plaats van een grote kwast die ervoor zorgt dat je uitschiet. Ten tweede droogt dit lakje echt niet in 60 seconde. Mijn vorige lakjes, zoals jullie waarschijnlijk wel hebben gelezen, doen dit wel. Natuurlijk, ik moet nog steeds niet echt lang wachten tot mijn nagels zijn gedroogd, maar als er op het lakje staat dat het in 60 seconde droogt, dan moet het ook in 60 seconde drogen.

rimmelblackout

Zoals jullie hierboven zien is het een mooi glanzende zwarte kleur. Als je mijn nagels in het licht houd lijkt het er zelfs een beetje op dat het matt is. Zoals jullie op de foto zien, ben ik ook een paar keer uitgeschoten. Dit komt gedeeltelijk door mij, omdat ik nou niet de beste ben in mijn nagels lakken, maar ook door het grote kwastje. Mijn nagels zijn nou eenmaal niet breed. De verpakking van het lakje vind ik ook wat minder. Er zit altijd een hele grote beveiligingssticker op waardoor er resten van de sticker op het potje blijven zitten.

Ik geef dit lakje een 7/10, omdat ik de kleur erg mooi vind, maar het grote kwastje en de sticker maakt het cijfer een stuk minder.

Wat vinden jullie van dit lakje?

Liefs, Celine.

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...

Meer blogs

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar...

1 Reactie

  1. Mariska

    Ik vind Rimmel lakjes meestal wel fijn, ze drogen niet in 60 seconden maar wel sneller dan andere lakjes. Zwart is altijd een goede basic kleur 🙂

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.