Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel enkellaarsjes. Een...

Gezondheidsvoordelen van planten: Plant Rebelz

Planten zijn niet alleen maar leuk, maar hebben ook nog eens heel veel gezondheidsvoordelen. Veel planten zuiveren de lucht en zorgen daarnaast ook nog eens voor een mooie uitstraling in je huis. Benieuwd naar de gezondheidsvoordelen van planten en waar je leuke...

Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...
Review: Rimmel #BlackOut

Geschreven door Celine Klooster

29 november 2015

rimmelblackoutt

Door Celine – Vandaag review ik het laatste Rimmel lakje voor jullie, genaamd BlackOut! Hier en hier kun je de vorige reviews lezen. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Dit lakje is een simpel zwart lakje. Ik hou van donkere kleuren, zoals jullie weten dus heel negatief kan ik niet zijn. Toch heb ik een paar negatieve dingen over dit lakje te vertellen. Ten eerste is het kwastje veel te groot. Ik heb liever een dun kwastje in plaats van een grote kwast die ervoor zorgt dat je uitschiet. Ten tweede droogt dit lakje echt niet in 60 seconde. Mijn vorige lakjes, zoals jullie waarschijnlijk wel hebben gelezen, doen dit wel. Natuurlijk, ik moet nog steeds niet echt lang wachten tot mijn nagels zijn gedroogd, maar als er op het lakje staat dat het in 60 seconde droogt, dan moet het ook in 60 seconde drogen.

rimmelblackout

Zoals jullie hierboven zien is het een mooi glanzende zwarte kleur. Als je mijn nagels in het licht houd lijkt het er zelfs een beetje op dat het matt is. Zoals jullie op de foto zien, ben ik ook een paar keer uitgeschoten. Dit komt gedeeltelijk door mij, omdat ik nou niet de beste ben in mijn nagels lakken, maar ook door het grote kwastje. Mijn nagels zijn nou eenmaal niet breed. De verpakking van het lakje vind ik ook wat minder. Er zit altijd een hele grote beveiligingssticker op waardoor er resten van de sticker op het potje blijven zitten.

Ik geef dit lakje een 7/10, omdat ik de kleur erg mooi vind, maar het grote kwastje en de sticker maakt het cijfer een stuk minder.

Wat vinden jullie van dit lakje?

Liefs, Celine.

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...
Meer blogs

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

1 Reactie

  1. Mariska

    Ik vind Rimmel lakjes meestal wel fijn, ze drogen niet in 60 seconden maar wel sneller dan andere lakjes. Zwart is altijd een goede basic kleur 🙂

    Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.