Follow:
Beauty Nagels

Review: Rimmel #BlackOut

rimmelblackoutt

Door Celine – Vandaag review ik het laatste Rimmel lakje voor jullie, genaamd BlackOut! Hier en hier kun je de vorige reviews lezen. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Dit lakje is een simpel zwart lakje. Ik hou van donkere kleuren, zoals jullie weten dus heel negatief kan ik niet zijn. Toch heb ik een paar negatieve dingen over dit lakje te vertellen. Ten eerste is het kwastje veel te groot. Ik heb liever een dun kwastje in plaats van een grote kwast die ervoor zorgt dat je uitschiet. Ten tweede droogt dit lakje echt niet in 60 seconde. Mijn vorige lakjes, zoals jullie waarschijnlijk wel hebben gelezen, doen dit wel. Natuurlijk, ik moet nog steeds niet echt lang wachten tot mijn nagels zijn gedroogd, maar als er op het lakje staat dat het in 60 seconde droogt, dan moet het ook in 60 seconde drogen.

rimmelblackout

Zoals jullie hierboven zien is het een mooi glanzende zwarte kleur. Als je mijn nagels in het licht houd lijkt het er zelfs een beetje op dat het matt is. Zoals jullie op de foto zien, ben ik ook een paar keer uitgeschoten. Dit komt gedeeltelijk door mij, omdat ik nou niet de beste ben in mijn nagels lakken, maar ook door het grote kwastje. Mijn nagels zijn nou eenmaal niet breed. De verpakking van het lakje vind ik ook wat minder. Er zit altijd een hele grote beveiligingssticker op waardoor er resten van de sticker op het potje blijven zitten.

Ik geef dit lakje een 7/10, omdat ik de kleur erg mooi vind, maar het grote kwastje en de sticker maakt het cijfer een stuk minder.

Wat vinden jullie van dit lakje?

Liefs, Celine.

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Mariska

  Ik vind Rimmel lakjes meestal wel fijn, ze drogen niet in 60 seconden maar wel sneller dan andere lakjes. Zwart is altijd een goede basic kleur 🙂

  2 december 2015 at 19:17
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Fridiary: Ik haat dit weer!

  Door Celine - Anique kwam met het geweldige idee om elke vrijdag een 'Fridiary' te schrijven. Maar wat houd dit...

  Sluiten