Follow:
Reviews

Review: Otterbox Symmetry Case.

image3 [94182]

Door Celine – Ik heb van GSMpunt dit super leuke telefoonhoesje gekregen. Het hoesje is van het merk Otterbox, een merk dat bekend staat om zijn stevigheid. Lees snel verder als je meer over dit hoesje wilt weten.

Design.

image1 [94179]

Damn I love it! Het hoesje heeft een soort van symmetrische achterkant. Toen ik het hoesje op de foto zag, dacht ik dat de combi paars en roze veel te veel was, maar dit is niet het geval. Bij mijn andere Otterbox kan je het rubber (het paarse gedeelte) eraf halen, bij deze kan het niet. Anders kon ik de roze achterkant mooi combineren met mijn grijze rubberen case. Ook is het hoesje veel dunner dan mijn andere Otterbox. Dit komt natuurlijk omdat het een andere versie is, maar ik ben hier tenminste erg blij mee.

Stevigheid.

image2 [94183]

Natuurlijk is deze case heel stevig. Nee ik ga het niet uittesten door mijn Iphone van een flatgebouw af te gooien, maar ik weet zeker dat hij het overleefd als hij bijvoorbeeld van mijn tafel af valt. Ook is het rubberen gedeelte bij het scherm een beetje verhoogd, zodat als je telefoon valt, niet direct je scherm op de grond ligt.

Conclusie.

Het is een super mooi hoesje, van erg goeie kwaliteit en ik ben er erg blij mee. Als ik het een cijfer moest geven zou ik het zeker een 8/10 geven! Dit hoesje kost €34,95

Invisible Shield.

image4 [94181]

Bij mijn Otterbox heb ik ook nog een ander product gekregen, genaamd Invisible Shield. Dit is een screenprotector, met iets wat meer bescherming dan een normale screenprotector. Ik kreeg de screenprotector met nog een paar andere producten, dit zat gewoon in het doosje. In het doosje zat natuurlijk de screenprotector, maar ook nog een spray, doekje en een ding om je scherm helemaal glad te krijgen.

Installatie.

image5 [94180]

Hierboven zie je de instructies. Het is eigenlijk heel simpel, alleen de spray is erg bijzonder. De spray zorgt ervoor dat je protector beter hecht aan je scherm en dat er geen vingerafdrukken op je scherm terecht komen, super handig dus! Het is altijd een heel gedoe om zo’n screenprotector er op te plakken zonder bubbels en andere hobbels. Nu ziet mijn scherm er nog niet echt hobbel vrij en glad uit, maar in de instructies staat dat dit binnen drie dagen moet gebeuren, ik hoop het!

Conclusie.

Super handig zo’n screenprotector! Ik hoop alleen dat het over een paar dagen er wat beter uit gaat zien, ik hou jullie op de hoogte! Deze screenprotector kost €24,95.

Gsmpunt heeft natuurlijk nog veel meer leuke smartphonehoesjes!

Wat vind jij van dit hoesje?

Liefs,

Celine.

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Eilish

  Wat een leuk hoesje. Ik heb nog een acreen protector nosig.. maar voor dat geld.. ga ik toch echt ergens anders kijken. Vind 25 euro best aan de prijs.

  5 september 2015 at 14:34
  • Reply Celine

   Ze hebben natuurlijk nog veel meer andere screenprotectors. Ik vind 25 euro voor een screenprotector natuurlijk ook veel te veel. Maar bij deze screenprotector kreeg je een spray enc, maar je kan makkelijk zonder.

   6 september 2015 at 10:04

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Trendspot

  Door Anique -  Ik heb vandaag voor jullie een artikel waarin ik de laatste trends met jullie deel! Dit keer...

  Sluiten