Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van de webshop NA-KD....

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...
Review: Otterbox Symmetry Case.
2 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

4 september 2015

image3 [94182]

Door Celine – Ik heb van GSMpunt dit super leuke telefoonhoesje gekregen. Het hoesje is van het merk Otterbox, een merk dat bekend staat om zijn stevigheid. Lees snel verder als je meer over dit hoesje wilt weten.

Design.

image1 [94179]

Damn I love it! Het hoesje heeft een soort van symmetrische achterkant. Toen ik het hoesje op de foto zag, dacht ik dat de combi paars en roze veel te veel was, maar dit is niet het geval. Bij mijn andere Otterbox kan je het rubber (het paarse gedeelte) eraf halen, bij deze kan het niet. Anders kon ik de roze achterkant mooi combineren met mijn grijze rubberen case. Ook is het hoesje veel dunner dan mijn andere Otterbox. Dit komt natuurlijk omdat het een andere versie is, maar ik ben hier tenminste erg blij mee.

Stevigheid.

image2 [94183]

Natuurlijk is deze case heel stevig. Nee ik ga het niet uittesten door mijn Iphone van een flatgebouw af te gooien, maar ik weet zeker dat hij het overleefd als hij bijvoorbeeld van mijn tafel af valt. Ook is het rubberen gedeelte bij het scherm een beetje verhoogd, zodat als je telefoon valt, niet direct je scherm op de grond ligt.

Conclusie.

Het is een super mooi hoesje, van erg goeie kwaliteit en ik ben er erg blij mee. Als ik het een cijfer moest geven zou ik het zeker een 8/10 geven! Dit hoesje kost €34,95

Invisible Shield.

image4 [94181]

Bij mijn Otterbox heb ik ook nog een ander product gekregen, genaamd Invisible Shield. Dit is een screenprotector, met iets wat meer bescherming dan een normale screenprotector. Ik kreeg de screenprotector met nog een paar andere producten, dit zat gewoon in het doosje. In het doosje zat natuurlijk de screenprotector, maar ook nog een spray, doekje en een ding om je scherm helemaal glad te krijgen.

Installatie.

image5 [94180]

Hierboven zie je de instructies. Het is eigenlijk heel simpel, alleen de spray is erg bijzonder. De spray zorgt ervoor dat je protector beter hecht aan je scherm en dat er geen vingerafdrukken op je scherm terecht komen, super handig dus! Het is altijd een heel gedoe om zo’n screenprotector er op te plakken zonder bubbels en andere hobbels. Nu ziet mijn scherm er nog niet echt hobbel vrij en glad uit, maar in de instructies staat dat dit binnen drie dagen moet gebeuren, ik hoop het!

Conclusie.

Super handig zo’n screenprotector! Ik hoop alleen dat het over een paar dagen er wat beter uit gaat zien, ik hou jullie op de hoogte! Deze screenprotector kost €24,95.

Gsmpunt heeft natuurlijk nog veel meer leuke smartphonehoesjes!

Wat vind jij van dit hoesje?

Liefs,

Celine.

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...

Meer blogs

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

Braun Silk-épil 9 SensoSmart Wet&Dry | Review

Braun Silk-épil 9 SensoSmart Wet&Dry | Review

Iedereen wil wel weken van zijn lichaamshaar af zijn. Ik bedoel, dat elke dag scheren.. Daar heeft niemand toch tijd voor? Nou, dat is de reden waarom ik ben begonnen met epileren. Het vooruitzicht dat mijn lichaamshaar weken weg zou blijven, is...

Shampoo bar: Beter voor het milieu en haar?

Shampoo bar: Beter voor het milieu en haar?

Een shampoo bar biedt verschillende uitkomsten: het is beter voor het milieu, voor je haar en het is ook nog eens handig om mee te nemen om vakantie. Voor mij zijn deze drie uitkomsten echt perfect en daarom klinkt een shampoo bar mij erg goed in...

2 Reacties

 1. Eilish

  Wat een leuk hoesje. Ik heb nog een acreen protector nosig.. maar voor dat geld.. ga ik toch echt ergens anders kijken. Vind 25 euro best aan de prijs.

  Antwoord
  • Celine

   Ze hebben natuurlijk nog veel meer andere screenprotectors. Ik vind 25 euro voor een screenprotector natuurlijk ook veel te veel. Maar bij deze screenprotector kreeg je een spray enc, maar je kan makkelijk zonder.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.