Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Review: Otterbox Symmetry Case.
2 Comments

Written by Celine

4 september 2015

image3 [94182]

Door Celine – Ik heb van GSMpunt dit super leuke telefoonhoesje gekregen. Het hoesje is van het merk Otterbox, een merk dat bekend staat om zijn stevigheid. Lees snel verder als je meer over dit hoesje wilt weten.

Design.

image1 [94179]

Damn I love it! Het hoesje heeft een soort van symmetrische achterkant. Toen ik het hoesje op de foto zag, dacht ik dat de combi paars en roze veel te veel was, maar dit is niet het geval. Bij mijn andere Otterbox kan je het rubber (het paarse gedeelte) eraf halen, bij deze kan het niet. Anders kon ik de roze achterkant mooi combineren met mijn grijze rubberen case. Ook is het hoesje veel dunner dan mijn andere Otterbox. Dit komt natuurlijk omdat het een andere versie is, maar ik ben hier tenminste erg blij mee.

Stevigheid.

image2 [94183]

Natuurlijk is deze case heel stevig. Nee ik ga het niet uittesten door mijn Iphone van een flatgebouw af te gooien, maar ik weet zeker dat hij het overleefd als hij bijvoorbeeld van mijn tafel af valt. Ook is het rubberen gedeelte bij het scherm een beetje verhoogd, zodat als je telefoon valt, niet direct je scherm op de grond ligt.

Conclusie.

Het is een super mooi hoesje, van erg goeie kwaliteit en ik ben er erg blij mee. Als ik het een cijfer moest geven zou ik het zeker een 8/10 geven! Dit hoesje kost €34,95

Invisible Shield.

image4 [94181]

Bij mijn Otterbox heb ik ook nog een ander product gekregen, genaamd Invisible Shield. Dit is een screenprotector, met iets wat meer bescherming dan een normale screenprotector. Ik kreeg de screenprotector met nog een paar andere producten, dit zat gewoon in het doosje. In het doosje zat natuurlijk de screenprotector, maar ook nog een spray, doekje en een ding om je scherm helemaal glad te krijgen.

Installatie.

image5 [94180]

Hierboven zie je de instructies. Het is eigenlijk heel simpel, alleen de spray is erg bijzonder. De spray zorgt ervoor dat je protector beter hecht aan je scherm en dat er geen vingerafdrukken op je scherm terecht komen, super handig dus! Het is altijd een heel gedoe om zo’n screenprotector er op te plakken zonder bubbels en andere hobbels. Nu ziet mijn scherm er nog niet echt hobbel vrij en glad uit, maar in de instructies staat dat dit binnen drie dagen moet gebeuren, ik hoop het!

Conclusie.

Super handig zo’n screenprotector! Ik hoop alleen dat het over een paar dagen er wat beter uit gaat zien, ik hou jullie op de hoogte! Deze screenprotector kost €24,95.

Gsmpunt heeft natuurlijk nog veel meer leuke smartphonehoesjes!

Wat vind jij van dit hoesje?

Liefs,

Celine.

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Zaful shoplog: Bikini & Summer outfits

Zaful shoplog: Bikini & Summer outfits

A while ago I was allowed to pick out a number of items from Zaful. A Chinese webshop where you can find all kinds of nice clothes and accessories for a low price. I sometimes find online shopping quite difficult. You never know if it will fit....

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

2 Reacties

 1. Eilish

  Wat een leuk hoesje. Ik heb nog een acreen protector nosig.. maar voor dat geld.. ga ik toch echt ergens anders kijken. Vind 25 euro best aan de prijs.

  Antwoord
  • Celine

   Ze hebben natuurlijk nog veel meer andere screenprotectors. Ik vind 25 euro voor een screenprotector natuurlijk ook veel te veel. Maar bij deze screenprotector kreeg je een spray enc, maar je kan makkelijk zonder.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.