Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Review: Nude audio bluetooth speaker

Geschreven door Celine

16 oktober 2015

  Untitled-3 Door Celine – Een bluetooth speaker, zonder rare draadjes, wie wilt dat nou niet? Ik heb van GSMpunt deze geweldige bluetooth speaker gekregen. Lees snel verder om te lezen wat ik van deze speaker vind.

Natuurlijk het aller belangrijkste aan het speaker, is het geluid. Het geluid is erg goed en klinkt niet vervormd of iets wat een slechte speaker wel heeft. Ook kan je de speaker heel hard (of natuurlijk heel zacht) zetten. Ik heb alleen een klein probleempje met deze speaker. Hij stopt op een gegeven moment gewoon met muziek afspelen, terwijl hij gewoon nog verbinding met mijn telefoon heeft en de muziek nog steeds afspeelt. Dit gebeurd midden in het liedje en best vaak. Dit is heel erg irritant. De speaker kan met alle telefoons (of andere apparaten) waar bluetooth op zit, worden gebruikt. Zelf gebruik ik mijn Apple Iphone en dat werkt erg goed (ondanks dat de muziek soms stopt).

Untitled-1De speaker ziet er naar mijn mening echt geweldig uit. Ik hou van die kleur. De speaker is gemaakt van rubber, maar eigenlijk voelt hij totaal niet als rubber aan. Ook is het koortje aan de speaker erg handig. Je kan hem hiermee natuurlijk aan je tas hangen, maar je kan hem ook gebruiken om je speaker rechtop te zetten. Aan de zijkant van de speaker zitten ook nog vier knopjes. Twee knopjes om het geluid hoger te zetten, één aan-uit zet knopje en een knopje om je telefoon te disconnecten.Untitled-2

De speaker is ook erg klein, waardoor ik hem makkelijk mee kan nemen naar school of bijvoorbeeld naar het strand. Ook is hij schrok proof gemaakt, perfect voor mij, want ik laat nogal vaak dingen vallen. De speaker kan je opladen met een usb snoertje, die bij de speaker is geleverd. Hier zit geen oplader bij waar je vervolgens de usb ik kan stoppen. Dit vind ik zelf erg onhandig, stel je hebt helemaal geen oplader waar een usb in kan doen (volgens mij heeft alleen Iphone dat), dan moet je dus elke keer als je je speaker wilt opladen hem in je pc of laptop pluggen? Ook is het snoertje erg kort, zo kort dat je hem eigenlijk nergens normaal in een stopcontact kan doen. Dit is erg jammer.

Ik geef deze speaker een 7. Het opeens stoppen van de muziek en het korte (onhandige) snoertje, maken het cijfer veel lager. Als dit er niet was, dan had ik deze speaker zeker een 9 gegeven. Deze speaker is een hele handige accessoires voor je telefoon en ik vind zeker dat je (als je bijvoorbeeld danst) een draadloze speaker nodig hebt.

Wil jij ook zo’n draagbare bluetooth speaker?

Liefs, Celine.

disclaimer

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.