Follow:
Reviews TB

Review: Nude audio bluetooth speaker

  Untitled-3 Door Celine – Een bluetooth speaker, zonder rare draadjes, wie wilt dat nou niet? Ik heb van GSMpunt deze geweldige bluetooth speaker gekregen. Lees snel verder om te lezen wat ik van deze speaker vind.

Natuurlijk het aller belangrijkste aan het speaker, is het geluid. Het geluid is erg goed en klinkt niet vervormd of iets wat een slechte speaker wel heeft. Ook kan je de speaker heel hard (of natuurlijk heel zacht) zetten. Ik heb alleen een klein probleempje met deze speaker. Hij stopt op een gegeven moment gewoon met muziek afspelen, terwijl hij gewoon nog verbinding met mijn telefoon heeft en de muziek nog steeds afspeelt. Dit gebeurd midden in het liedje en best vaak. Dit is heel erg irritant. De speaker kan met alle telefoons (of andere apparaten) waar bluetooth op zit, worden gebruikt. Zelf gebruik ik mijn Apple Iphone en dat werkt erg goed (ondanks dat de muziek soms stopt).

Untitled-1De speaker ziet er naar mijn mening echt geweldig uit. Ik hou van die kleur. De speaker is gemaakt van rubber, maar eigenlijk voelt hij totaal niet als rubber aan. Ook is het koortje aan de speaker erg handig. Je kan hem hiermee natuurlijk aan je tas hangen, maar je kan hem ook gebruiken om je speaker rechtop te zetten. Aan de zijkant van de speaker zitten ook nog vier knopjes. Twee knopjes om het geluid hoger te zetten, één aan-uit zet knopje en een knopje om je telefoon te disconnecten.Untitled-2

De speaker is ook erg klein, waardoor ik hem makkelijk mee kan nemen naar school of bijvoorbeeld naar het strand. Ook is hij schrok proof gemaakt, perfect voor mij, want ik laat nogal vaak dingen vallen. De speaker kan je opladen met een usb snoertje, die bij de speaker is geleverd. Hier zit geen oplader bij waar je vervolgens de usb ik kan stoppen. Dit vind ik zelf erg onhandig, stel je hebt helemaal geen oplader waar een usb in kan doen (volgens mij heeft alleen Iphone dat), dan moet je dus elke keer als je je speaker wilt opladen hem in je pc of laptop pluggen? Ook is het snoertje erg kort, zo kort dat je hem eigenlijk nergens normaal in een stopcontact kan doen. Dit is erg jammer.

Ik geef deze speaker een 7. Het opeens stoppen van de muziek en het korte (onhandige) snoertje, maken het cijfer veel lager. Als dit er niet was, dan had ik deze speaker zeker een 9 gegeven. Deze speaker is een hele handige accessoires voor je telefoon en ik vind zeker dat je (als je bijvoorbeeld danst) een draadloze speaker nodig hebt.

Wil jij ook zo’n draagbare bluetooth speaker?

Liefs, Celine.

disclaimer

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Wat wij meisjes niet begrijpen aan jong

Door Anique -  Men zegt wel eens dat mannen van Mars komen en vrouwen van Venus. Het zou goed kunnen,...

Sluiten