Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Review: MUA || Get the Metallic Look!
2 Comments

Written by Celine

27 januari 2016

 

mua

Ik ben gek op MUA, maar helaas heb ik  niet veel producten van MUA. Als ik producten krijg of koop van MUA dan zijn ze meestal erg goed. Toch heb ik over een van deze producten een iets minder positieve mening. Natuurlijk zijn deze producten niet slecht, maar ik heb toch een andere mening dan normaal. Wil je weten welke producten ik vandaag review?

Vandaag review ik twee producten van MUA, een eyeliner en een eyebrow kit. Deze twee producten zitten al een tijdje in mijn te reviewen kastje en het leek me wel eens tijd om deze producten te gaan reviewen. De eyebrow kit bevat vier verschillende elementen. Op de achterkant van het doosje staat (blijkbaar!) hoe je deze kleuren moet gebruiken. Met de kleur linksboven moet je je wenkbrauw shapen. Dit is natuurlijk erg logisch, want dit is de enige donkere kleur. Met de tweede kleur kan je je wenkbrauw shaden (ben ik de enige die geen flauw idee heeft wat dat betekent?). Waarschijnlijk kan je met deze kleur je wenkbrauw wat beter naar voren brengen.

swacth

Met de derde kleur highlight je het gedeelte onder je wenkbrauw. Hierdoor komt je wenkbrauw, als het goed is naar voren. De laatste ‘kleur’ is een soort van vasaline. Met deze gel zorg je ervaar dat je wenkbrauw in de goede vorm blijft zitten. Ik ben hier helaas niet erg fan van, omdat deze gel je wenkbrauwen heel vettig maakt. Ook ben ik niet fan van het kwastje, want het is nou eenmaal erg moeilijk om met zo’n klein kwastje je wenkbrauwen in de goede vorm te tekenen. De epileer pincet raad ik helaas ook niet aan. Je moet erg hard in dit ding knijpen, waardoor het net lijkt alsof je de halve marathon hebt gelopen nadat je een wenkbrauw hebt geëpileerd.

image4 [68221]

Op deze eyeliner had ik wat meer mijn hoop gericht. Toen ik de naam las ‘matte black eyeliner’ was ik erg enthousiast. Helaas is de eyeliner kwast erg dik, waardoor je alleen een dikke lijn kan aanbrengen. Ik hou juist van de subtiele lijntjes, maar daar is deze eyeliner niet voor gemaakt. De kleur is wel erg mooi zwart en ik vind het dus erg jammer dat deze eyeliner erg moeilijk in gebruik is.

Hoe lijkt jou deze producten?

Liefs, Celine.

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Wat kun je doen aan een droge huid?

Veel mensen hebben regelmatig last van een droge huid. Er hoeft niet altijd een directe oorzaak te zijn, want sommige mensen hebben nu eenmaal een drogere huid dan anderen. Toch kan een droge huid best vervelend zijn. Gelukkig zijn er verschillende...

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

2 Reacties

  1. Mariska

    Zonde van die eyeliner want de kleur is wel goed! Tenzij je van de heftige looks bent, dan is ie best handig.

    Antwoord
  2. sherry

    Ik wist niet dat ze een vettige laag produceerden. Ik ga er op letten. Het moet bij mij niet zo vettig worden ik smeer veel dingen over elkaar heen op mijn brows.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.