Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Review: MUA || Get the Metallic Look!

Geschreven door Celine

27 januari 2016

 

mua

Ik ben gek op MUA, maar helaas heb ik  niet veel producten van MUA. Als ik producten krijg of koop van MUA dan zijn ze meestal erg goed. Toch heb ik over een van deze producten een iets minder positieve mening. Natuurlijk zijn deze producten niet slecht, maar ik heb toch een andere mening dan normaal. Wil je weten welke producten ik vandaag review?

Vandaag review ik twee producten van MUA, een eyeliner en een eyebrow kit. Deze twee producten zitten al een tijdje in mijn te reviewen kastje en het leek me wel eens tijd om deze producten te gaan reviewen. De eyebrow kit bevat vier verschillende elementen. Op de achterkant van het doosje staat (blijkbaar!) hoe je deze kleuren moet gebruiken. Met de kleur linksboven moet je je wenkbrauw shapen. Dit is natuurlijk erg logisch, want dit is de enige donkere kleur. Met de tweede kleur kan je je wenkbrauw shaden (ben ik de enige die geen flauw idee heeft wat dat betekent?). Waarschijnlijk kan je met deze kleur je wenkbrauw wat beter naar voren brengen.

swacth

Met de derde kleur highlight je het gedeelte onder je wenkbrauw. Hierdoor komt je wenkbrauw, als het goed is naar voren. De laatste ‘kleur’ is een soort van vasaline. Met deze gel zorg je ervaar dat je wenkbrauw in de goede vorm blijft zitten. Ik ben hier helaas niet erg fan van, omdat deze gel je wenkbrauwen heel vettig maakt. Ook ben ik niet fan van het kwastje, want het is nou eenmaal erg moeilijk om met zo’n klein kwastje je wenkbrauwen in de goede vorm te tekenen. De epileer pincet raad ik helaas ook niet aan. Je moet erg hard in dit ding knijpen, waardoor het net lijkt alsof je de halve marathon hebt gelopen nadat je een wenkbrauw hebt geëpileerd.

image4 [68221]

Op deze eyeliner had ik wat meer mijn hoop gericht. Toen ik de naam las ‘matte black eyeliner’ was ik erg enthousiast. Helaas is de eyeliner kwast erg dik, waardoor je alleen een dikke lijn kan aanbrengen. Ik hou juist van de subtiele lijntjes, maar daar is deze eyeliner niet voor gemaakt. De kleur is wel erg mooi zwart en ik vind het dus erg jammer dat deze eyeliner erg moeilijk in gebruik is.

Hoe lijkt jou deze producten?

Liefs, Celine.

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

2 Reacties

  1. Mariska

    Zonde van die eyeliner want de kleur is wel goed! Tenzij je van de heftige looks bent, dan is ie best handig.

    Antwoord
  2. sherry

    Ik wist niet dat ze een vettige laag produceerden. Ik ga er op letten. Het moet bij mij niet zo vettig worden ik smeer veel dingen over elkaar heen op mijn brows.

    Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.