Follow:
Beauty Make-up Reviews

Review: MUA || Get the Metallic Look!

 

mua

Ik ben gek op MUA, maar helaas heb ik  niet veel producten van MUA. Als ik producten krijg of koop van MUA dan zijn ze meestal erg goed. Toch heb ik over een van deze producten een iets minder positieve mening. Natuurlijk zijn deze producten niet slecht, maar ik heb toch een andere mening dan normaal. Wil je weten welke producten ik vandaag review?

Vandaag review ik twee producten van MUA, een eyeliner en een eyebrow kit. Deze twee producten zitten al een tijdje in mijn te reviewen kastje en het leek me wel eens tijd om deze producten te gaan reviewen. De eyebrow kit bevat vier verschillende elementen. Op de achterkant van het doosje staat (blijkbaar!) hoe je deze kleuren moet gebruiken. Met de kleur linksboven moet je je wenkbrauw shapen. Dit is natuurlijk erg logisch, want dit is de enige donkere kleur. Met de tweede kleur kan je je wenkbrauw shaden (ben ik de enige die geen flauw idee heeft wat dat betekent?). Waarschijnlijk kan je met deze kleur je wenkbrauw wat beter naar voren brengen.

swacth

Met de derde kleur highlight je het gedeelte onder je wenkbrauw. Hierdoor komt je wenkbrauw, als het goed is naar voren. De laatste ‘kleur’ is een soort van vasaline. Met deze gel zorg je ervaar dat je wenkbrauw in de goede vorm blijft zitten. Ik ben hier helaas niet erg fan van, omdat deze gel je wenkbrauwen heel vettig maakt. Ook ben ik niet fan van het kwastje, want het is nou eenmaal erg moeilijk om met zo’n klein kwastje je wenkbrauwen in de goede vorm te tekenen. De epileer pincet raad ik helaas ook niet aan. Je moet erg hard in dit ding knijpen, waardoor het net lijkt alsof je de halve marathon hebt gelopen nadat je een wenkbrauw hebt geëpileerd.

image4 [68221]

Op deze eyeliner had ik wat meer mijn hoop gericht. Toen ik de naam las ‘matte black eyeliner’ was ik erg enthousiast. Helaas is de eyeliner kwast erg dik, waardoor je alleen een dikke lijn kan aanbrengen. Ik hou juist van de subtiele lijntjes, maar daar is deze eyeliner niet voor gemaakt. De kleur is wel erg mooi zwart en ik vind het dus erg jammer dat deze eyeliner erg moeilijk in gebruik is.

Hoe lijkt jou deze producten?

Liefs, Celine.

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Mariska

  Zonde van die eyeliner want de kleur is wel goed! Tenzij je van de heftige looks bent, dan is ie best handig.

  27 januari 2016 at 17:14
 • Reply sherry

  Ik wist niet dat ze een vettige laag produceerden. Ik ga er op letten. Het moet bij mij niet zo vettig worden ik smeer veel dingen over elkaar heen op mijn brows.

  31 januari 2016 at 13:22
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Etos budget lipstick vs Mac lipstick

  Een tijdje geleden had ik twee Etos lipsticks in mijn brievenbus gekregen. Ik wilde hier geen normale review over schrijven,...

  Sluiten