Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Review: Milka Brownie
0 Comments

Written by Celine

14 december 2014

Door Celine – Vandaag kwam ik in de action deze Milka brownie bak mix tegen. Ik houd van milka, dus waarom probeer ik het niet? Lees snel verder als je wilt weten wat ik van deze bak mix vind.

De verpakking.

De verpakking ziet er erg mooi uit. Er staat een voorbeeld op hoe de taart er ongeveer uit komt te zien en er staat een recept op de achterkant. Helaas is dit recept in het Duits. Ik kan wel een beetje Duits, maar als je iemand bent die totaal geen Duits kan, is dit wel een probleem.

Verpakking: 7.

De ingrediënten.

Hier zie je de ingrediënten. Helemaal onderaan staat dat het eieren kan bevatten, dit vind ik erg raar, omdat je er zelf eieren in moet doen. Verder zit er natuurlijk erg veel chocola in en erg veel calorieën.

Bakken.

De brownie was totaal niet moeilijk om te maken. Alhoewel de uitleg wel in het Duits stond, is de uitleg vrij eenvoudig. Wel moet je erg oppassen als je de topping in de magnetron smelt. Ten eerste, moet je de chocolaatjes in een bakje doen wat in de magnetron mag, dus niet het zakje zelf! Ten tweede, pas op dat de topping niet verbrand. Eerst gebeurd er helemaal niets, het smelt nauwelijks en dan opeens vliegt de halve topping in de fik (ja, ik heb ervaring!).

Moeilijkheid: 7.

De prijs.

 

De bakmix kost  €1,50. Deze prijs vind ik vrij normaal voor een bakmix. Het taartje is natuurlijk wel erg klein en je moet nog dingen toevoegen, maar deze brownie is de prijs wel waard.

Prijs: 8.

Proeven!

 Dit is het eindresultaat! Ik heb nog wat extra chocolaatjes toegevoegd voor de sier (en natuurlijk om te eten!). Ik vind de brownie eigenlijk erg goed gelukt. Ik had niet veel verwacht, omdat het uit de action vandaan kwam. Helaas is de brownie erg klein, maar hij vult wel erg goed. Deze brownie is super lekker en helemaal voor herhaling vatbaar!

Smaak: 9.

Gaan jullie deze brownie ook maken? Wat voor artikelen zouden jullie nog graag voorbij zien komen?

-Celine

Volg ons ook op bloglovin.


Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.