Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
Review: Milka Brownie
0 Comments

Written by Celine

14 december 2014

Door Celine – Vandaag kwam ik in de action deze Milka brownie bak mix tegen. Ik houd van milka, dus waarom probeer ik het niet? Lees snel verder als je wilt weten wat ik van deze bak mix vind.

De verpakking.

De verpakking ziet er erg mooi uit. Er staat een voorbeeld op hoe de taart er ongeveer uit komt te zien en er staat een recept op de achterkant. Helaas is dit recept in het Duits. Ik kan wel een beetje Duits, maar als je iemand bent die totaal geen Duits kan, is dit wel een probleem.

Verpakking: 7.

De ingrediënten.

Hier zie je de ingrediënten. Helemaal onderaan staat dat het eieren kan bevatten, dit vind ik erg raar, omdat je er zelf eieren in moet doen. Verder zit er natuurlijk erg veel chocola in en erg veel calorieën.

Bakken.

De brownie was totaal niet moeilijk om te maken. Alhoewel de uitleg wel in het Duits stond, is de uitleg vrij eenvoudig. Wel moet je erg oppassen als je de topping in de magnetron smelt. Ten eerste, moet je de chocolaatjes in een bakje doen wat in de magnetron mag, dus niet het zakje zelf! Ten tweede, pas op dat de topping niet verbrand. Eerst gebeurd er helemaal niets, het smelt nauwelijks en dan opeens vliegt de halve topping in de fik (ja, ik heb ervaring!).

Moeilijkheid: 7.

De prijs.

 

De bakmix kost  €1,50. Deze prijs vind ik vrij normaal voor een bakmix. Het taartje is natuurlijk wel erg klein en je moet nog dingen toevoegen, maar deze brownie is de prijs wel waard.

Prijs: 8.

Proeven!

 Dit is het eindresultaat! Ik heb nog wat extra chocolaatjes toegevoegd voor de sier (en natuurlijk om te eten!). Ik vind de brownie eigenlijk erg goed gelukt. Ik had niet veel verwacht, omdat het uit de action vandaan kwam. Helaas is de brownie erg klein, maar hij vult wel erg goed. Deze brownie is super lekker en helemaal voor herhaling vatbaar!

Smaak: 9.

Gaan jullie deze brownie ook maken? Wat voor artikelen zouden jullie nog graag voorbij zien komen?

-Celine

Volg ons ook op bloglovin.


Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.