Follow:
TB

Review: Milka Brownie

Door Celine – Vandaag kwam ik in de action deze Milka brownie bak mix tegen. Ik houd van milka, dus waarom probeer ik het niet? Lees snel verder als je wilt weten wat ik van deze bak mix vind.

De verpakking.

De verpakking ziet er erg mooi uit. Er staat een voorbeeld op hoe de taart er ongeveer uit komt te zien en er staat een recept op de achterkant. Helaas is dit recept in het Duits. Ik kan wel een beetje Duits, maar als je iemand bent die totaal geen Duits kan, is dit wel een probleem.

Verpakking: 7.

De ingrediënten.

Hier zie je de ingrediënten. Helemaal onderaan staat dat het eieren kan bevatten, dit vind ik erg raar, omdat je er zelf eieren in moet doen. Verder zit er natuurlijk erg veel chocola in en erg veel calorieën.

Bakken.

De brownie was totaal niet moeilijk om te maken. Alhoewel de uitleg wel in het Duits stond, is de uitleg vrij eenvoudig. Wel moet je erg oppassen als je de topping in de magnetron smelt. Ten eerste, moet je de chocolaatjes in een bakje doen wat in de magnetron mag, dus niet het zakje zelf! Ten tweede, pas op dat de topping niet verbrand. Eerst gebeurd er helemaal niets, het smelt nauwelijks en dan opeens vliegt de halve topping in de fik (ja, ik heb ervaring!).

Moeilijkheid: 7.

De prijs.

 

De bakmix kost  €1,50. Deze prijs vind ik vrij normaal voor een bakmix. Het taartje is natuurlijk wel erg klein en je moet nog dingen toevoegen, maar deze brownie is de prijs wel waard.

Prijs: 8.

Proeven!

 Dit is het eindresultaat! Ik heb nog wat extra chocolaatjes toegevoegd voor de sier (en natuurlijk om te eten!). Ik vind de brownie eigenlijk erg goed gelukt. Ik had niet veel verwacht, omdat het uit de action vandaan kwam. Helaas is de brownie erg klein, maar hij vult wel erg goed. Deze brownie is super lekker en helemaal voor herhaling vatbaar!

Smaak: 9.

Gaan jullie deze brownie ook maken? Wat voor artikelen zouden jullie nog graag voorbij zien komen?

-Celine

Volg ons ook op bloglovin.


Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
11 redenen waarom ongesteld zijn fijn is.

Door Celine - Ongesteld zijn is meestal niet echt een pretje, maar er zitten wel voordelen aan. Vandaag zet ik...

Sluiten