Follow:
Beauty Reviews

Review | Mac Dark deed & Mac Instiga

darkdeedandinstigator

Ik heb vandaag weer een Mac lipstick review voor jullie! Een tijdje geleden had ik deze twee lipsticks gekocht, Dark deed en Instigator. Ze lijken redelijk op elkaar, maar hebben toch een klein verschil.

Zoals jullie op de foto hierboven zien zijn de lipsticks erg donker. Toch ziet het er op mijn lippen en op de swatches compleet anders uit. Ik geef toe, de lipsticks op de foto zijn iets donkerder dan in het echt, maar zo’n groot verschil had ik niet verwacht.

instigator

Ik moet even goed kijken, maar dit is Instigator. Deze lipstick gaat een beetje stroef over de lippen heen, maar waarschijnlijk als ik hem wat meer gebruik gaat hij wat soepeler. Op de foto is het waarschijnlijk niet goed te zien, maar het enige verschil met Dark deed is dat deze een wat meer paarse gloed heeft.

darkdeed

Dit is dan Dark deed. Misschien moet je een vergrootglas gebruiken, maar ik zie weinig verschil op deze foto. In het ‘echt’ zie ik toch wel redelijk wat verschil. Deze lipstick is wat donkerder dan Instigator en hij gaat veel soepeler over mijn lippen heen. Dark deed heeft meer een rode tint en Instigator een paarse.

swatchmac

Op de swatches hierboven zie je toch wel een duidelijk verschil tussen de twee lipsticks. Helaas bevatten ze niet de donkere kleur als wat ik had gehoopt, maar ze komen wel aardig in de buurt.

darkdeedandinsti

Op deze foto kan je nog even het verschil tussen de twee lipsticks zien. De linker is Instigator en de rechter is duidelijk dark deed. Zoals ik al zei heeft Instigator een paarse toon en Dark deed en rode.

 

Mac lipsticks zijn Mac lipsticks en daar kan je niet echt iets heel negatiefs van verwachten, daarom ben ik voor het grootste deel toch erg enthousiast over deze lipsticks.

Wat vind jij van deze twee lipsticks?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Related:

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply Angela

  Wauw zien er prachtig uit!

  29 februari 2016 at 09:53
 • Reply Mariska

  Op je lippen vind ik ze inderdaad niet zó donker, heel mooi juist!

  29 februari 2016 at 12:16
 • Reply Bertine

  wat een prachtige donkere kleuren, ik had ze donkerder verwacht op je lippen ja!

  29 februari 2016 at 18:38
 • Reply Cynthia

  Als je een tweede laag aanbrengt op je lippen, wordt de kleur dan niet nog donkerder? Ik heb zelf Diva van MAC en die vind ik wel goed donker als je het wat dikker aanbrengt 🙂

  29 februari 2016 at 19:34
  • Reply Celine

   Ik heb aardig wat laagjes aangebracht, maar hij valt toch erg tegen

   29 februari 2016 at 22:00
 • Reply Reshma

  Ze lijken op je lippen minder donker, maar zeker niet minder mooi! Staat je prachtig

  29 februari 2016 at 19:37
  • Reply Celine

   Ah dankjewel wat lief!

   29 februari 2016 at 22:00
 • Reply Anouk Spruit

  hmmm tegenvaller voor mij, jammer dat de kleur niet zo donker uitvalt!

  29 februari 2016 at 19:41
 • Reply Anne

  Hele mooie lippenstiftjes!
  Staan jou ook heel goed.

  Xx Anne
  http://www.anneplace.com

  1 maart 2016 at 02:43
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  TAG | Bloggers be like

  ♥ Hoe lang blog je al? Ik blog sinds 7 juli 2014 (ik moest hier serieus een tijdje overnadenken, wat...

  Sluiten