Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Review | Mac Dark deed & Mac Instiga

Geschreven door Celine

29 februari 2016

darkdeedandinstigator

Ik heb vandaag weer een Mac lipstick review voor jullie! Een tijdje geleden had ik deze twee lipsticks gekocht, Dark deed en Instigator. Ze lijken redelijk op elkaar, maar hebben toch een klein verschil.

Zoals jullie op de foto hierboven zien zijn de lipsticks erg donker. Toch ziet het er op mijn lippen en op de swatches compleet anders uit. Ik geef toe, de lipsticks op de foto zijn iets donkerder dan in het echt, maar zo’n groot verschil had ik niet verwacht.

instigator

Ik moet even goed kijken, maar dit is Instigator. Deze lipstick gaat een beetje stroef over de lippen heen, maar waarschijnlijk als ik hem wat meer gebruik gaat hij wat soepeler. Op de foto is het waarschijnlijk niet goed te zien, maar het enige verschil met Dark deed is dat deze een wat meer paarse gloed heeft.

darkdeed

Dit is dan Dark deed. Misschien moet je een vergrootglas gebruiken, maar ik zie weinig verschil op deze foto. In het ‘echt’ zie ik toch wel redelijk wat verschil. Deze lipstick is wat donkerder dan Instigator en hij gaat veel soepeler over mijn lippen heen. Dark deed heeft meer een rode tint en Instigator een paarse.

swatchmac

Op de swatches hierboven zie je toch wel een duidelijk verschil tussen de twee lipsticks. Helaas bevatten ze niet de donkere kleur als wat ik had gehoopt, maar ze komen wel aardig in de buurt.

darkdeedandinsti

Op deze foto kan je nog even het verschil tussen de twee lipsticks zien. De linker is Instigator en de rechter is duidelijk dark deed. Zoals ik al zei heeft Instigator een paarse toon en Dark deed en rode.

 

Mac lipsticks zijn Mac lipsticks en daar kan je niet echt iets heel negatiefs van verwachten, daarom ben ik voor het grootste deel toch erg enthousiast over deze lipsticks.

Wat vind jij van deze twee lipsticks?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

9 Reacties

 1. Angela

  Wauw zien er prachtig uit!

  Antwoord
 2. Mariska

  Op je lippen vind ik ze inderdaad niet zó donker, heel mooi juist!

  Antwoord
 3. Bertine

  wat een prachtige donkere kleuren, ik had ze donkerder verwacht op je lippen ja!

  Antwoord
 4. Cynthia

  Als je een tweede laag aanbrengt op je lippen, wordt de kleur dan niet nog donkerder? Ik heb zelf Diva van MAC en die vind ik wel goed donker als je het wat dikker aanbrengt 🙂

  Antwoord
  • Celine

   Ik heb aardig wat laagjes aangebracht, maar hij valt toch erg tegen

   Antwoord
 5. Reshma

  Ze lijken op je lippen minder donker, maar zeker niet minder mooi! Staat je prachtig

  Antwoord
 6. Anouk Spruit

  hmmm tegenvaller voor mij, jammer dat de kleur niet zo donker uitvalt!

  Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.