Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom vertel ik vandaag...

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...
Review | Kylie Jenner Fake Lipgl

Geschreven door Celine Klooster

22 augustus 2016

Een dupe van de bekende Kylie Jenner lipgloss? Die heb ik gekocht! Deze lipgloss kostte maar 1.30 euro, een koopie dus! Benieuwd waar ik hem vandaan heb en of hij echt zo goed is? Check deze review voor mijn mening over deze Kylie Jenner Fake Lipgloss.

VERPAKKING

kyliejenner

Oké wees eerlijk. De verpakking lijkt echt precies op de echte verpakking van de bekende Kylie Jenner lipgloss. Ik begin eigenlijk meteen de betwijfelen of dit wel echt een ‘dupe’ is, want hij lijkt er wel heel erg op. Dit is de verpakking van Candy K, een nude lipgloss, die ik eigenlijk nooit zo snel zou kopen. Ik kies altijd voor een rode kleur, maar eigenlijk is dat veel te heftig voor een normale schooldag. Daarom heb ik gekozen voor een roze nude kleur.

lipss

Op deze kant staan alle credits naar Kylie en haar website. Dat vind ik eigenlijk een beetje vreemd voor een ‘dupe’ en het begint er steeds meer op te lijken dat hij echt is. Als iemand mij had verteld dat deze lipgloss echt van Kylie was, dan had ik het ook gelooft. Ik weet nu al dat ik er nog een ga bestellen.

INGREDIËNTEN

ingredienten

Hier achterop staan de ingrediënten. De letters staan heel dicht op elkaar en het lijkt net alsof er een typ fout is gemaakt. Nog steeds ben ik echt deeply in love met deze lipgloss. Ik zou je wat vertellen, ik ben eigenlijk nooit zo van de lipgloss. Ik vind het altijd veel te plakkerig en mijn haar blijft er altijd in hangen, waardoor het vettig wordt. Bij deze lipgloss droogt het als het ware en zijn je lippen dus niet vettig of plakkerig.

Hydrogentated Polyisobutene, Octyldodecanol, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Simmonosia Chinemsis (Jojoba) Seed Oil, Syntetic Beeswax, Suca, Disteardimonium Hectoriet, Flavor, Phenoxyethanol, Tocopherol, Propylene Carbonate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Synthetic Fluorphilogopite, ButylMethoxydibenzoymethane, Ethylhexyl Salicylate, Aluminum Calcium Sodium Silcate, Calcium Sodium Borosilcate, Alumina, Calcium Aluminum Borosilicate, Tin Oxide (Ci 77061), (+/-): Bismuth Oxychloride (Ci 77163), Blue 1 Lake (Ci 42090), Iron Oxides (Ci 77491, 77492, 77499), Manganeseviolet (Ci 77742), Mica (Ci 77019), Orange 5 (Ci 45370), Red G (Ci 15850), Red 7 (Ci 15850), Red 7 Lake (Ci 15850), Red 21 (Ci 45380), Red 21 Lake (Ci 45380), Red 22 (Ci 45380), Red 28 (Ci 45410), Red 28 Lake (Ci 45410), Red 30 Lake (Ci 73360), Red 33 (Ci 17200), Red 36 (Ci 12085), Titanium Dioxide (Ci 77891), Yellow 5 Lake (Ci 19140), Yellow G Lake (Ci 15985).

DE LIPSTICK

Kylie Jenner Dupe Lipgloss

Dit is dan de lipgloss. Hij lijkt een beetje roze van kleur, maar geloof me, op de swatches en op mijn lippen ziet hij er heel anders uit. Zoals je kunt zien lijkt ook deze verpakking weer precies op de ‘echte’ Kylie Jenner lipgloss, maar het allerbelangrijkste is natuurlijk, werkt hij ook?

kyliee

Waarom is het stokje zo vies. Als een onhandig klein meisje kan ik dit gewoon niet normaal aanraken. Op een of andere manier komt mijn vinger of zelfs hele hand op het stokje terecht en dit vind ik eigenlijk wel een heel groot nadeel. Je hebt ook heel veel lipglosses waarvan het stokje niet zo vies is, dus waarom deze wel?

jenner

De lipgloss is niet zo groot, maar er zit wel genoeg in om er heel lang mee te doen. De lipgloss droogt zo op, dat je hem niet vaak hoeft te gebruiken. Toen ik watermeloen at, brokkelde de lipgloss als het waren af. Er zaten dus stukje lipgloss op mijn watermeloen. Ik had het zelf niet gezien, maar mijn vriendin zei dat mijn lipgloss er wel nog goed op zat.

SWATCHES

swatches

Dit zijn de swatches van de lipgloss. Deze swatches zijn nog nat. Als de swatches opdrogen, wordt de kleur wat donkerder. Als de swatches opdrogen, vind ik de kleur eerlijk gezegd mooier dan de natte swatches.

swatch

Dit zijn dan de droge swatches. De kleur is zoals je kunt zien een stukje donkerder. De kleur neigt een beetje naar paars en dat vind ik eigenlijk wel een mooiere kleur. Het is alleen een compleet andere kleur, dan dat in het flesje zit. Denk je een mooie roze kleur te kopen, krijg je opeens een paarse..

DE LIPSTICK OP MIJN LIPPEN

lipstick

Vanaf de zijkant lijkt de Kylie Jenner fake lipgloss roze, maar dit komt eigenlijk door de lichtval. Op deze foto zie je wel goed, dat mijn lippen een stukje droger eruit zien. De lipgloss laat serieus alle droge stukje op mijn lippen zien. Het enige wat niet droog aan mijn gezicht is, zijn mijn lippen. Helaas lijkt het nu dat mijn lippen er erg droog uitzien.

lip

Het is eerlijk gezegd erg lastig om de lipstick goed op je lippen te krijgen. Ik heb niet de lip liner, omdat ik dacht dat deze onhandig was. Het is redelijk logisch dat het aanbrengen van de lipgloss hierdoor juist makkelijker wordt. Als je goed je lippen hebt ingekleurd, dan is het waarschijnlijk makkelijker om binnen de lijntjes te tekenen.

lips

Ik ben erg blij met deze prachtig lipgloss en heb er meteen nog twee besteld. Eentje met een lip liner en eentje zonder. De verkoper waar ik de lipgloss heb gekocht, heeft helaas het product van Aliexpress afgehaald, maar ik heb wel twee verkopers gevonden, die de lipgloss nog een stukje goedkoper verkopen. Ik heb bij deze twee verkopers een lipgloss met lip liner en een aparte lipgloss gekocht.

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang blijven zitten? Ik nam...
Meer blogs

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

14 Reacties

 1. Melike

  Ik vind hem wel mooi maar hou persoonlijk niet zo van dupes!

  Antwoord
  • Celine

   Haha, ieder zijn smaak. Ik vind het altijd wel leuk om uit te proberen en ik houd er nooit zo van om zoveel geld neer te leggen voor een lipstick.

   Antwoord
 2. Marja

  Hi celine, are you happy with the lipstick? Or not? as you wrote your lips are so dry with it …..

  Antwoord
  • Celine

   Yes, I’m very happy with this lipstick. I will ignore the dry lips.

   Antwoord
 3. Astrid

  Kleur ziet er mooi uit. Ik vertrouw dit soort producten alleen nooit omdat ik bang ben dat er gekke dingen in zitten.

  Antwoord
 4. Kitty

  The color looks perfect on you 🙂

  Antwoord
 5. Marguerita

  Ja goed gedaan met die tussenkopjes! Ben niet zo van de lipstickjes zelf maar maakt het direct overzichtelijker voor het oog

  Antwoord
 6. Marsha

  Ik vind het zeker een mooie kleur! En dat nog eens voor zo’n leuk prijsje! -x-

  Antwoord
 7. Janine

  Wat een mooie kleur en hij staat je erg goed! En natuurlijk erg fijn dat het bijna geen geld kost.

  Antwoord
 8. Quirine

  Ik had de highlighter dupe van Naked gekocht en die was zo slecht dat ik er gelijk klaar mee was, haha. Maar dit ziet er wel mooi uit opzich.

  Antwoord
  • Celine

   Aha waarom was je er klaar mee?

   Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.