Follow:
Beauty Huidverzorging Reviews TB

Review: Kneipp, Therme & more.

image1 [226443]  Door Celine – Ik heb een aantal dagen geleden een super leuk pakketje van Drogistplein ontvangen. Over deze producten heb ik drie compleet verschillende meningen. Lees dus snel verder.

Therme Japanese Sento Body Butter.image3 [226444]

Ik weet niet precies wat ik van deze body butter moet vinden eerlijk gezegd. Van een body butter had ik verwacht dat het product een hardere structuur had. Nu heeft het een structuur van een body lotion. Ook de geur ben ik niet helemaal gek op. De geur is erg sterk en erg geparfumeerd. Als je de body butter op je benen bijvoorbeeld smeert (wat ook hoort), dan rijk je echt te sterk naar deze Body Butter. Mijn cijfer: 4/10. Deze body butter/lotion kun je voor 8,- kopen.

Kneipp huidolie & massageolie.image2 [226445]

De huidolie heeft een apart geurtje, maar toch lekker. Je moet alleen wel oppassen dat je niet het hele flesje leeg gooit, het heeft namelijk nogal een grote opening. Nadat ik de huidolie op mijn huid had aangebracht voelde mijn huid meteen erg zacht. Hier zou ik wel een grotere versie van willen! Mijn cijfer: 7/10. De huidolie kun je al voor 1,- kopen, natuurlijk is dit wel een proefversie.

De massageolie heeft eigenlijk hetzelfde effect als de huidolie. Ik kan nou niet zeggen dat deze massageolie nou echt voor massages is bedoeld. De geur is wel erg lekker, het is heel erg zoet. Het ruikt een beetje naar ijsjes, hmm.. Mijn cijfer: 6/10. De massageolie kun je al voor 1,- kopen, natuurlijk is dit wel een proefversie.

Het grappige was, toen ik het pakketje binnen kreeg, stond er Cindy van The Beautyboulevard op. Nou, zover ik weet heet ik echt Celine en dus niet Cindy! Jammer dat bedrijven dan zoveel heen en weer gemaild hebben en dan toch niet eens fatsoenlijk je naam op een pakketje kunnen schrijven.

Zou jij deze producten aanschaffen?

Liefs, Celine.

 

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
De vijf films die je moet zien

Door Celine -De laatste tijd zijn er super veel nieuwe films uitgekomen. Hierbij zitten er natuurlijk erg stomme films, maar...

Sluiten