Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Review: Kneipp, Therme & more.

Geschreven door Celine

30 augustus 2015

image1 [226443]  Door Celine – Ik heb een aantal dagen geleden een super leuk pakketje van Drogistplein ontvangen. Over deze producten heb ik drie compleet verschillende meningen. Lees dus snel verder.

Therme Japanese Sento Body Butter.image3 [226444]

Ik weet niet precies wat ik van deze body butter moet vinden eerlijk gezegd. Van een body butter had ik verwacht dat het product een hardere structuur had. Nu heeft het een structuur van een body lotion. Ook de geur ben ik niet helemaal gek op. De geur is erg sterk en erg geparfumeerd. Als je de body butter op je benen bijvoorbeeld smeert (wat ook hoort), dan rijk je echt te sterk naar deze Body Butter. Mijn cijfer: 4/10. Deze body butter/lotion kun je voor 8,- kopen.

Kneipp huidolie & massageolie.image2 [226445]

De huidolie heeft een apart geurtje, maar toch lekker. Je moet alleen wel oppassen dat je niet het hele flesje leeg gooit, het heeft namelijk nogal een grote opening. Nadat ik de huidolie op mijn huid had aangebracht voelde mijn huid meteen erg zacht. Hier zou ik wel een grotere versie van willen! Mijn cijfer: 7/10. De huidolie kun je al voor 1,- kopen, natuurlijk is dit wel een proefversie.

De massageolie heeft eigenlijk hetzelfde effect als de huidolie. Ik kan nou niet zeggen dat deze massageolie nou echt voor massages is bedoeld. De geur is wel erg lekker, het is heel erg zoet. Het ruikt een beetje naar ijsjes, hmm.. Mijn cijfer: 6/10. De massageolie kun je al voor 1,- kopen, natuurlijk is dit wel een proefversie.

Het grappige was, toen ik het pakketje binnen kreeg, stond er Cindy van The Beautyboulevard op. Nou, zover ik weet heet ik echt Celine en dus niet Cindy! Jammer dat bedrijven dan zoveel heen en weer gemaild hebben en dan toch niet eens fatsoenlijk je naam op een pakketje kunnen schrijven.

Zou jij deze producten aanschaffen?

Liefs, Celine.

 

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische...

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.