Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van de webshop NA-KD....

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...
Review: Kneipp, Therme & more.
0 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

30 augustus 2015

image1 [226443]  Door Celine – Ik heb een aantal dagen geleden een super leuk pakketje van Drogistplein ontvangen. Over deze producten heb ik drie compleet verschillende meningen. Lees dus snel verder.

Therme Japanese Sento Body Butter.image3 [226444]

Ik weet niet precies wat ik van deze body butter moet vinden eerlijk gezegd. Van een body butter had ik verwacht dat het product een hardere structuur had. Nu heeft het een structuur van een body lotion. Ook de geur ben ik niet helemaal gek op. De geur is erg sterk en erg geparfumeerd. Als je de body butter op je benen bijvoorbeeld smeert (wat ook hoort), dan rijk je echt te sterk naar deze Body Butter. Mijn cijfer: 4/10. Deze body butter/lotion kun je voor 8,- kopen.

Kneipp huidolie & massageolie.image2 [226445]

De huidolie heeft een apart geurtje, maar toch lekker. Je moet alleen wel oppassen dat je niet het hele flesje leeg gooit, het heeft namelijk nogal een grote opening. Nadat ik de huidolie op mijn huid had aangebracht voelde mijn huid meteen erg zacht. Hier zou ik wel een grotere versie van willen! Mijn cijfer: 7/10. De huidolie kun je al voor 1,- kopen, natuurlijk is dit wel een proefversie.

De massageolie heeft eigenlijk hetzelfde effect als de huidolie. Ik kan nou niet zeggen dat deze massageolie nou echt voor massages is bedoeld. De geur is wel erg lekker, het is heel erg zoet. Het ruikt een beetje naar ijsjes, hmm.. Mijn cijfer: 6/10. De massageolie kun je al voor 1,- kopen, natuurlijk is dit wel een proefversie.

Het grappige was, toen ik het pakketje binnen kreeg, stond er Cindy van The Beautyboulevard op. Nou, zover ik weet heet ik echt Celine en dus niet Cindy! Jammer dat bedrijven dan zoveel heen en weer gemaild hebben en dan toch niet eens fatsoenlijk je naam op een pakketje kunnen schrijven.

Zou jij deze producten aanschaffen?

Liefs, Celine.

 

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...

Meer blogs

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.