Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
Review: Kneipp, Therme & more.
0 Comments

Written by Celine

30 augustus 2015

image1 [226443]  Door Celine – Ik heb een aantal dagen geleden een super leuk pakketje van Drogistplein ontvangen. Over deze producten heb ik drie compleet verschillende meningen. Lees dus snel verder.

Therme Japanese Sento Body Butter.image3 [226444]

Ik weet niet precies wat ik van deze body butter moet vinden eerlijk gezegd. Van een body butter had ik verwacht dat het product een hardere structuur had. Nu heeft het een structuur van een body lotion. Ook de geur ben ik niet helemaal gek op. De geur is erg sterk en erg geparfumeerd. Als je de body butter op je benen bijvoorbeeld smeert (wat ook hoort), dan rijk je echt te sterk naar deze Body Butter. Mijn cijfer: 4/10. Deze body butter/lotion kun je voor 8,- kopen.

Kneipp huidolie & massageolie.image2 [226445]

De huidolie heeft een apart geurtje, maar toch lekker. Je moet alleen wel oppassen dat je niet het hele flesje leeg gooit, het heeft namelijk nogal een grote opening. Nadat ik de huidolie op mijn huid had aangebracht voelde mijn huid meteen erg zacht. Hier zou ik wel een grotere versie van willen! Mijn cijfer: 7/10. De huidolie kun je al voor 1,- kopen, natuurlijk is dit wel een proefversie.

De massageolie heeft eigenlijk hetzelfde effect als de huidolie. Ik kan nou niet zeggen dat deze massageolie nou echt voor massages is bedoeld. De geur is wel erg lekker, het is heel erg zoet. Het ruikt een beetje naar ijsjes, hmm.. Mijn cijfer: 6/10. De massageolie kun je al voor 1,- kopen, natuurlijk is dit wel een proefversie.

Het grappige was, toen ik het pakketje binnen kreeg, stond er Cindy van The Beautyboulevard op. Nou, zover ik weet heet ik echt Celine en dus niet Cindy! Jammer dat bedrijven dan zoveel heen en weer gemaild hebben en dan toch niet eens fatsoenlijk je naam op een pakketje kunnen schrijven.

Zou jij deze producten aanschaffen?

Liefs, Celine.

 

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische...

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.